Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Meie wannabe sallijale tofule peaks just igasugu Tiidud peale minema ju. Või siis läheb ja laseb hoopis endale tissid ette õmmelda. Ma oleks nõus korjanduses osalema. jee
Meie wannabe sallijale tofule peaks just igasugu Tiidud peale minema ju. Või siis läheb ja laseb hoopis endale tissid ette õmmelda. Ma oleks nõus korjanduses osalema. jee
Ma näen et Itaalia jalkatripp on puudu, oled juba eos alla andnud?
Algselt postitanud kasutaja Tofoa poolt
11. Novembris või novembriks planeerin või olen külastanud mõnda vägevat (15k+ pealtvaatajat) jalgpallikohtumist välismaal
Nop. Pane mulle Juve mäng sisse, mida koos vaatama läheme ning tee reis piisavalt budget, siis olen käpp.
Algselt postitanud kasutaja cannuman poolt
Kes siis puid metsa viib?
Algselt postitanud kasutaja Mõnuagent 007 poolt
Variant 1: Tofu ei taha puud üksi koju jätta.
Variant 2: Ta on hingelt piisavalt sots, et talle ei paku pinget kusagilt allpool vaesusepiiri olude sunnil prostituudiks hakanud alaealine.
Variant 3: Talle ei paku huvi she-male'd.
Üks aasta jätad vincenti ebaausalt aasta jobude nomineerimisel välja ja kohe see siga tuleb ja nimetab hoopis ise mind. Värdjas isamaaline siga ikka. Pregu on jõuluaeg, rahuaeg ja sa n*ssid niimoodi ajusid. Häbi sul olgu!
Variant 1: Tofu ei taha puud üksi koju jätta.
Variant 2: Ta on hingelt piisavalt sots, et talle ei paku pinget kusagilt allpool vaesusepiiri olude sunnil prostituudiks hakanud alaealine.
Variant 3: Talle ei paku huvi she-male'd.
EESMÄRGID. 1. Jaanuaris veedan naisega elu parimad kolm nädalat Tais.
2. Veebruaris teen sõpradega vinge suusareisi (Soome, Läti, Slovakkia, midagi neljandat).
3. Märtsis soetan uue arvuti.
4. Aprillis soetan uue telefoni.
5. Mais jään ellu Ukrainas ja Mägi-Karabahhias ning ei saa sissesõidukeeldu Aserbaidžaani.
6. Juunis teen jaanipäevaks elu parima koduõlle.
7. Juulis naudin Pärnu suve täiega - palju päikest, palju pidusid, palju trenni.
8. Augustis oleme meeskonnaga veel konkurentsis.
9. Septembris elan rutiini kiiresti sisse.
10. Oktoobris käin täiskohaga tööl või olen välisülikoolis.
11. Novembris või novembriks planeerin või olen külastanud mõnda vägevat (15k+ pealtvaatajat) jalgpallikohtumist välismaal.
12. Detsembris mind ei nomineerita Soccerneti aasta jobu kategooriates.
Kes siis puid metsa viib?
Sageli esinevate provotseerimiste ohvrina jätkub budul tolerantsi aasta kokkuvõtval perioodil lõpetada diplomaatilise ja eelkõige härrasmeheliku noodiga. Kaabu maha.
Leave a comment: