Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Kõige seksikam postitaja: foorumi andmetel on siin 211 naist ja mina tean neist vaid umbes 4-5, seega ainuõige lahendus on taaskord loos. bloostert
Et kõik foorumipiigad aru saaksid ikka, siis oli see ühtlasi ka julge üleskutse mulle pm'ida vahvaid pilte endast, et järgmisel aastal mul lihtsam oleks
No see nii väike kollane ümbrik ja enamasti keegi mulle ei kirjuta. Isegi persse ei saadeta priva kaudu
Täna on mister Evu sünnipäeva tähistamine. Liitu meiega, ei tal selle vastu pole midagi.
Puhas rõõm olla selliste tegelaste kõrval nagu Rein ja Pras. Üks on kõige selgema irooniaga postitaja (milleks peaks kuskilt läbi tiheda arooniapõõsa ronima kui saab ka selgelt öelda) ja teine teab eesti klubide ja mängijate telgitagustest rohkem kui enamus siit kokku.
«Esimene paanika tekkis, kui mees istus ühe neiu kõrvale ja teda ahistama hakkas. Bussijuht üritas teda korrale kutsuda. Mees jätkas räuskamist bussis ringi joostes,» kirjeldas üks reisija Postimees.ee’le.
ja
«Kuna mees ei jäänud vait ning läks bussi WCsse suitsetama, mille peale tuletõrjesignaal tööle hakkas, läks bussijuht teda sealt välja tirima. Mees keeldus suitsetamist lõpetamast ning tekkis käsikähmlus, bussijuht pidi mehe vastu maad suruma, et ta vastupunnimise lõpetaks,» kirjeldas naine.
Päeval seda uudist lugedes meenus teadagi kes.
NO KUULE???!!! mai usu eluilmaski, et Iceman nii vägivaldse natuuriga on...
«Esimene paanika tekkis, kui mees istus ühe neiu kõrvale ja teda ahistama hakkas. Bussijuht üritas teda korrale kutsuda. Mees jätkas räuskamist bussis ringi joostes,» kirjeldas üks reisija Postimees.ee’le.
ja
«Kuna mees ei jäänud vait ning läks bussi WCsse suitsetama, mille peale tuletõrjesignaal tööle hakkas, läks bussijuht teda sealt välja tirima. Mees keeldus suitsetamist lõpetamast ning tekkis käsikähmlus, bussijuht pidi mehe vastu maad suruma, et ta vastupunnimise lõpetaks,» kirjeldas naine.
No ma olin jobude nominatsiooni kolmas. Lisaks sain temalt ka kõige ropuma foorumlase tiitli. Seega oled sa ikkagi sitt minu kõrval. Õpi, arene ja ehk järgmisel aastal.
Mulle meeldisid mazzi auhindade nominendid, põhjendan ka kohe:
1.Suurim jobu foorumis olen mina! te võite postida ja kakelda ja läbustada palju tahate, aga minuni ei küündi siin mitte keegi! (olegtoivo on ka liiga pikalt ees, tema ei lähe arvesse)
No ma olin jobude nominatsiooni kolmas. Lisaks sain temalt ka kõige ropuma foorumlase tiitli. Seega oled sa ikkagi sitt minu kõrval. Õpi, arene ja ehk järgmisel aastal.
miks olegtoivo eriline on? Pole teda märgata jõudnud. jee
soovitan soojalt uurida...samas tegelikult ei soovitaks ka, kaotad inimkonda usu, aga uuri ikkagi ja see "jee" jääb isegi külge, jee
Mulle meeldisid mazzi auhindade nominendid, põhjendan ka kohe:
1.Suurim jobu foorumis olen mina! te võite postida ja kakelda ja läbustada palju tahate, aga minuni ei küündi siin mitte keegi! (olegtoivo on ka liiga pikalt ees, tema ei lähe arvesse)
2.kõik põhjendused olid läbinähtavad, ei puudunud ka törts huumorit
3.üks väheseid kes teab, et ma tõesti olen ka kõige seksikam (naido veigaus on liiga pikalt ees, tema ei lähe arvesse)
jne jne
a kas ma juba ütlesin et soovitan soojalt uurida olegtoivo poste, siis valida mõne asutuse number .... siin oleks vist isegi CIA-d vms. kaliiber on lihstalt liiga kõrgel,. ma ausalt olen uudishimulik ja omamoodi isegi kade. kui mul oleks vaid need võimed mida tal nii palju üle on :S olegtoivo sa oled mu jumal, sa oled mu mentor, sa oled mu kõik, kui mul oleks su nägu, siis ma teeks sellest avatari ja kasutaks seda soccernetis ja kodus raamiks ka ära ja paneks küünlaid ja asju, ausalt. olegtoivo , kretinism 21 sajandi moodi!
Leave a comment: