Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Möla auhindade kohta

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• Mõnuagent 007
    replied
    Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitust
    Oot, kellel minu indiviid viimasel ajal ette jääb? Kas ma olen kunagi sinu vastu midagi öelnud?
    Ehk ma saan aru, et sa üritad tekitada samasugust olukorda, kus raudidas bänni sai. Aga sa ei suuda seda olukorda saada.
    Ma tsiteerin siin Lindperet.

----

Ehk sa pole tegelikult mitte keegi.

----

Ja kui sul oli nii väga mulle midagi öelda, siis steitmentiga "rätikud ahju" oled sa muidugi ise tegija.

Ja kui sa nii väga möliseda tahad, siis ma oskan ka Veiko Valdna tegemisi jälgida. Süvitsi.

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied
    Algselt postitas atleticomadrid Vaata postitust
    Sa võid ju igakord hingepõhjani solvuda, kui keegi su targutamisele ja maailmanaba mentaliteedile pidureid tõmbab aga see minu päeva ei riku. Ja pärnu pedede suhtarv võib küll ainult sulle teada olla, sina nendega siin ja sealpool Märjamaad ilmselt hängid.
    Oot, kellel minu indiviid viimasel ajal ette jääb? Kas ma olen kunagi sinu vastu midagi öelnud?

Leave a comment:

• atleticomadrid
    replied
    Pärnu pededega võrreldes ikka sellist toetust ei saa.
    Sa võid ju igakord hingepõhjani solvuda, kui keegi su targutamisele ja maailmanaba mentaliteedile pidureid tõmbab aga see minu päeva ei riku. Ja pärnu pedede suhtarv võib küll ainult sulle teada olla, sina nendega siin ja sealpool Märjamaad ilmselt hängid.

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied
    Osutad tõenäoliselt kõva konkurentsi.
    Pärnu pededega võrreldes ikka sellist toetust ei saa.

Leave a comment:

• atleticomadrid
    replied
    Eelmine aasta polnud ta veel jobu. Tänavu on ta küll täielik Anakin Skywalkeri materjal.
    Osutad tõenäoliselt kõva konkurentsi.

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied
    .

Jah.
    Eelmine aasta polnud ta veel jobu. Tänavu on ta küll täielik Anakin Skywalkeri materjal.

Leave a comment:

• atleticomadrid
    replied
    Algselt postitas Saarlane Vaata postitust
    Tahad eelmise aasta jobutiitli kokku lüüa veel enne, kui ise pretendeerima hakkad? Aga palun.
    .

Jah.

Leave a comment:

• Saarlane
    replied
    Faking mai keskpaik on käes, tofu, kui sa ei leia aega neid tulemusi kokku lüüa siis ma teen selle ise ära, kui vaja. Eks kõigil on töö, eraelu ja hobid aga, kui väga vaja ma leian selle aja, et see ära teha. Oled 2 kannu õlut sees näiteks, sobib?
    Saame oma ilusaimad ja koledaimad kätte. Uus aasta on niipalju uusi jobusi kaasa toonud, et varsti ei tee vahet kes alustas enne ja kes pärast jõule .
    Tahad eelmise aasta jobutiitli kokku lüüa veel enne, kui ise pretendeerima hakkad? Aga palun.

Leave a comment:

• atleticomadrid
    replied
    Faking mai keskpaik on käes, tofu, kui sa ei leia aega neid tulemusi kokku lüüa siis ma teen selle ise ära, kui vaja. Eks kõigil on töö, eraelu ja hobid aga, kui väga vaja ma leian selle aja, et see ära teha. Oled 2 kannu õlut sees näiteks, sobib?
    Saame oma ilusaimad ja koledaimad kätte. Uus aasta on niipalju uusi jobusi kaasa toonud, et varsti ei tee vahet kes alustas enne ja kes pärast jõule .

Leave a comment:

• Jeti88
    replied
    Aasta nõmedaima postituse kandidaat:

Algselt postitas JuriM Vaata postitust
    Ma ei tea, pole kunagi veel ühtegi Eesti klubi mängu vaatamas käinud.. Lihtsalt ei leia sealt midagi, mis see paar tundi mulle pakuks. Jalgpalli elamus see küll ei oleks. Selleks ma vaatan suuri liigasid.

Leave a comment:

• count
    replied
    Algselt postitas mjaasa Vaata postitust
    Amos on Dannar.
    Kusjuures see vastaks nii mõnelegi küsimusele. Kui nüüd järgi mõelda siis ongi nii. Amos ongi Mõrulamendi varikas. Krt kuidas ma ise seda varem läbi ei närinud. Parem hilja kui mitte kunagi.

Leave a comment:

• JanK
    replied
    Algselt postitas Amos Vaata postitust
    Miks uskumatu? Kui sa foorumikasutaja järgi paned inimese profiili paika siis good luck
    Uuu peaks jämejalast olema.
    Uuu sõidab viisaka mersuga.

DSC_0158(1).jpg

Leave a comment:

• Tofoa
    replied
    Algselt postitas JanK Vaata postitust
    Ma sain täna teada, et Amos töötab Eesti Päevalehes. Uskumatu.
    Koristajana?

Leave a comment:

• mjaasa
    replied
    Amos on Dannar.

Leave a comment:

• Amos
    replied
    Algselt postitas JanK Vaata postitust
    Ma sain täna teada, et Amos töötab Eesti Päevalehes. Uskumatu.
    Miks uskumatu? Kui sa foorumikasutaja järgi paned inimese profiili paika siis good luck
    Uuu peaks jämejalast olema.

Leave a comment:

Working...
X