Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Möla auhindade kohta
Collapse
X
-
Umbes sama keiss kui ma matemaatikute diplomitöö kaitsmistel hakkasin Tallinna litsidest või jalka ennustamisest rääkima
-
Selgitan g-punkti. Nimelt olen ma sellest sügisest uuesti tudeng ja mingil kummalisel põhjusel olin Arko Oleski aines "Akadeemiline kirjutamine" ja seal oli rühmatöö ülesanne teha lühikava teaduslikust uuringust-ettekandest. Noh, noored siis tegid selliseid teemasid, et kas tudengitel on raske korterit leida, kas noortel on raske saada ülikooli ja kui palju noored narksi tõmbavad. Ühesõnaga totaalne pask. Arko tegi viisakalt märkusi ja tundus igavlevat.Algselt postitas JanK Vaata postitustdannar ka, vnoh mõnuagent 007, kes sai oma veetlevat kohmetust enda töö juures mulle esitleda, veenev. Kiidan sind ka g-punkti ettekande eest, mis naised errorisse keerutasid. Arko tänab sind.
Seejärel tuli viimane grupp, kuhu kuulusin ka mina. Ja teemaks oli "Kas g-punkt on olemas?"
Arko säras nagu säraküünal. Naised olid 50-50, mingid noorfeministid ahhetasid ja pööritasid silmi, mingid mimmid naersid.
Kava oli seejuures kõige paremini koostatud ja üleüldse.
Leave a comment:
-
ma ei tea, mis on hullem pask, kasAlgselt postitas atleticomadrid Vaata postitustKeda igatsen? plekkpurk oma öiste mõtisklustega on kusagile kadunud ja AC Milani stagneerumine on pisut pildilt viinud Jasperi. Being a fan isnt about results, man!
a) et pildilt kadunud
b) being a fan is about posting.
üldse on mu nime vestlustesse kistud täiesti obskuursetes kohtades.
Leave a comment:
-
Mida? Kui pessimisti kartused on aastate pärast õigustatud olnud, siis ta on realist. Sai ju juhatuse koosolekul peatutud sellel teemal üks kord.Algselt postitas cannuman Vaata postitustKõige pessimistlikum postitaja: Tanel, Uuu
Leave a comment:
-
Kõige jäärapäisem postitaja: Romario - iga jumala kord, kui ta mõne kehva mängu peale Kalju toetamisest loobuda lubab. Jeah!
Saarlane, millal selline asi veel aset leidnud on? Kui klubi on mingite jamadega hakkama saanud (a.la tehnilised kaotused jms), siis olen tõesti hetkeemotsiooni pealt igasugust jama tootnud, aga kehva esituse eest väljakul küll ei meenu.
Leave a comment:
-
Sama vastus.Algselt postitas Francesco Vaata postitustMis su peika sellest arvaks?
Leave a comment:
-
Mis su peika sellest arvaks?Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustKuule, ime mind, värdjas.
Leave a comment:
-
Naljakas. Counti plix teeb ühe ürituse siin foorumis, ja kohe on "hale varikonto".Algselt postitas sanderos Vaata postitustKõige haledam kontovari: Tottibabe
Leave a comment:
-
Algselt postitas Francesco Vaata postitustPaari aasta pärast on see teema nagunii juba naguniigi kohustuslikus foorumi valimiste teemas sees parima postitaja ja aasta jobu kõrval olemas, miks mitte juba tänavu algust teha?
Aasta paar : Mõnutofoa 1970Selle kategooriaga sai juba päris varakult algust tehtud. Kui nüüd järele mõelda siis sinu valikud on isegi paremad.Algselt postitas count Vaata postitustKapist Välja 2014 - Tofoa & Lee Romeno. Selle aasta vaieldamatult kuumim paar. Kui nad on nõus kolmekaga, siis võtku oma sülekoer Saarlane ka kampa!
e: ja tegelikt on seda auhinda jagatud juba ammustest aegadest
Algselt postitas count Vaata postitustKapist välja 2011 Kõige oodatum ja kuldsem ja säravam auhind tuntud Tallinna ööklubi poolt! Sellel hooajal on suutnud enda feminiinseid külgi ja asju näidata kõige eredamalt Jasperi klähvikkoerad ja pruutpaar orbitaaljaam ja tema pikajuukseline peika-emo-eikaAlgselt postitas count Vaata postitustKapist välja 2010 - Sel aastal tuli pauk lausa selgest taevast! Kuumadel suveõhtutel olid ennast leidnud Mazz ja Saarlane On hea meel et noored mehed ei varja oma ihasid teineteise eest ja on üksteisele truumad kui enamik koerasid oma peremeestele
Algselt postitas count Vaata postitustKapist välja 2009! : olegtoivo ja Mask , tore on näha kuidas kaks homo on üksteist leidnud ja veel tänu jalgpallile
Leave a comment:
-
Nomineerin:
Algselt postitas eika Vaata postitustAasta jobu: keskmine eesti meistriliiga postitaja - kurat võtaks, mehed, võtke end kokku. publikut pole, klubid huijavad publikunumbriga, mängupilt on pask, uus omamängijareegel on pask, ilm on pask, turvameeskond on pask, püro ei saa teha jne jne jne. nagu täiesti perses, miks te üldse käite siis mängudel? võib-olla ülehindan foorumit, aga ma ei kujuta ette, et miks peaks peale teie postituste lugemist mõni staadionil harva käiv inimene (nagu mina) või mitte üldse staadionil käiv inimene tahtma staadionitele tulla. noh, kõik on ju nii perses. lisaks muidugi on hämmastav, kuidas suudetakse terve aasta jooksul rääkida siiani null sõna mängupildist või mängijatest. noh, lõppkokkuvõttes olete te ju mingil määral paarituhande foorumlase jaoks oma klubi visiitkaardid ja kui visiitkaardil on kirjas "kõik on perses", siis see on ikka üsna perses visiitkaart
Leave a comment:
-
Cannu, rahas probleem ei ole:Algselt postitas Tofoa Vaata postitustNop. Pane mulle Juve mäng sisse, mida koos vaatama läheme ning tee reis piisavalt budget, siis olen käpp.
Algselt postitas Tofoa Vaata postitustEESMÄRGID.
1. Jaanuaris veedan naisega elu parimad kolm nädalat Tais.
2. Veebruaris teen sõpradega vinge suusareisi (Soome, Läti, Slovakkia, midagi neljandat).
3. Märtsis soetan uue arvuti.
4. Aprillis soetan uue telefoni.
5. Mais jään ellu Ukrainas ja Mägi-Karabahhias ning ei saa sissesõidukeeldu Aserbaidžaani.
6. Juunis teen jaanipäevaks elu parima koduõlle.
7. Juulis naudin Pärnu suve täiega - palju päikest, palju pidusid, palju trenni.
8. Augustis oleme meeskonnaga veel konkurentsis.
9. Septembris elan rutiini kiiresti sisse.
10. Oktoobris käin täiskohaga tööl või olen välisülikoolis.
11. Novembris või novembriks planeerin või olen külastanud mõnda vägevat (15k+ pealtvaatajat) jalgpallikohtumist välismaal.
12. Detsembris mind ei nomineerita Soccerneti aasta jobu kategooriates.
Leave a comment:
-
Kuule, ime mind, värdjas.Algselt postitas Francesco Vaata postitustPaari aasta pärast on see teema nagunii juba naguniigi kohustuslikus foorumi valimiste teemas sees parima postitaja ja aasta jobu kõrval olemas, miks mitte juba tänavu algust teha?
Aasta paar : Mõnutofoa 1970
Leave a comment:
-
Paari aasta pärast on see teema nagunii juba naguniigi kohustuslikus foorumi valimiste teemas sees parima postitaja ja aasta jobu kõrval olemas, miks mitte juba tänavu algust teha?
Aasta paar : Mõnutofoa 1970
Leave a comment:
-
Vale teema.Algselt postitas Ratnikov Vaata postitustAitäh, aga mis postitusest jutt käib?
Leave a comment:
-
Guest repliedAitäh, aga mis postitusest jutt käib?Algselt postitas Väravavaht Vaata postitust
Originaalse postituse au kuulub "Ratnikov"-ile, ma ei tea, kuidas sa mees, seda suudsid.
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: