Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Möla auhindade kohta

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• atleticomadrid
    replied
    Modedel paluks minu töö kergendamiseks see arutelu vastavasse teemasse tõsta. Aitäh.

Leave a comment:

• vincent
    replied
    see, mille Meintz pani, oli järeltõuge, põhipauk oli ikka see.

Algselt postitas Nohik Vaata postitust
    Ma situn selle hoora peale, kes sinusuguse värdja siia ilma üldse sünnitas. Mul pole sulle midagi isegi öelda sest see pole sinu süü, et sinu vanemad otsustasid siia ilma tuua sellise hälviku.

Liverpool poleks isegi selles mängus mingit voimalust olnud ilma kohtuniketa. Kompany punane, Johnson mitte sittagi? Siis Adam peksab selja tagant nii nagu süda lustib nii Silvat kui Dzekot selja tagan ja pole ei pennal ei kollane ega midagi kuigi see hälvik oleks tulnud väljakult juba ammu minema saata? MIDA VITTU VEEL?! Siis Kolarov saab kollase kuigi tema vastu tehti veel viga?

Molemas mängus veel kingiti Liverpoolile pennal!? Täiesti naeruväärne värk. Vahest on selline tunne, et milleks selle jalgpalli peale üldse aega raisata sest alati tehakse NN "suurtele meeskondadele" kellelt kohtunikud alati suhu votavad mingisuguseid ime kingitusi.

Tosiselt ka kuidas üldse suudab keegi Liverpooli suguse meeskonna üle uhkust tunda? Enam suuremat naiste, meeskonnakaaslaste ja DJde peksjate ja rassistide karja pole vist kunagi eksisteerinud ja meeskonda juhib veel värdjast närvihaige Kop King Kenny (KKK). Loodetavasti surete te koik sittudes verd kuradi sitapead.
    selliste asjade jaoks peaks muidugi eraldi "full retard"-kategooria järgmiseks aastaks looma. head pole nagu midagi, samas ka liiga häiriv, et naljakas olla.

Leave a comment:

• Meintz
    replied
    Seda mõtlete?
    Of cource I´m fucking mad. It´s that sort of fucking biased shit refereeing that fucking drives you mad. Would you seriously be able to say that Livershit were in any way in the game if it hadn´t been for the refs in both games?

Tosiselt ka ma looden, et Cardiff City vägistab teid aanusesse nii, et teil jääb eluks ajaks meelde. Ega Liverpooli sugune tabelikukeskmike sitturite kari mingist mikihiire karikast enamat ei suudagi voita enam. Nautige oma esimest mängu uuel Wembleyl pihkurid, see jääbki teie viimaseks seal.
    E:
    Veidi varem sai ta sellega hakkama
    Ma situn selle hoora peale, kes sinusuguse värdja siia ilma üldse sünnitas. Mul pole sulle midagi isegi öelda sest see pole sinu süü, et sinu vanemad otsustasid siia ilma tuua sellise hälviku.

Liverpool poleks isegi selles mängus mingit voimalust olnud ilma kohtuniketa. Kompany punane, Johnson mitte sittagi? Siis Adam peksab selja tagant nii nagu süda lustib nii Silvat kui Dzekot selja tagan ja pole ei pennal ei kollane ega midagi kuigi see hälvik oleks tulnud väljakult juba ammu minema saata? MIDA VITTU VEEL?! Siis Kolarov saab kollase kuigi tema vastu tehti veel viga?

Molemas mängus veel kingiti Liverpoolile pennal!? Täiesti naeruväärne värk. Vahest on selline tunne, et milleks selle jalgpalli peale üldse aega raisata sest alati tehakse NN "suurtele meeskondadele" kellelt kohtunikud alati suhu votavad mingisuguseid ime kingitusi.

Tosiselt ka kuidas üldse suudab keegi Liverpooli suguse meeskonna üle uhkust tunda? Enam suuremat naiste, meeskonnakaaslaste ja DJde peksjate ja rassistide karja pole vist kunagi eksisteerinud ja meeskonda juhib veel värdjast närvihaige Kop King Kenny (KKK). Loodetavasti surete te koik sittudes verd kuradi sitapead.

Leave a comment:

• vandersell
    replied
    Ära märgitud:
    Algselt postitas Jasper Vaata postitust

Parim ränt: Nohik mikihiirekarikast kukkudes.
    E: aeglaste pliiatsite auhinnad Meintzile ja vintsule, pimedate omad ülejäänutele. Ning jah, möla mölasse tõsta.

Leave a comment:

• zelee
    replied
    Just. Leidke see ja siia teemasse marss.

Leave a comment:

• Kenny's Heroes
    replied
    zelee, mõtled seda nohiku eepilis-lüürilist ränti peale Carling cupi, kus kõik Liverpooli mängijad ja fännid on värdjad jne? kuidas saaksi seda unustada? tähendab, kuidas pole see küll kellelegi siin auhinnagaalal veel meelde tulnud??

Leave a comment:

• elx
    replied
    Aitäh fittile Mõnu posti eest, oligi teine suvel vahele jäänud

Leave a comment:

• Rein
    replied
    By fitti- Nõmedaim teema: Elekter. Ükskõik mis seltskonnas tuleb varem või hiljem teemaks: "Noh, mis paketi valisid siis ka?" ja see hakkab juba pisut väsitama

Mul proua töötab EEs ja viimase kahe kuu jooksul talle enim esitatud küsimus on vaieldamatult- Millist paketti sa soovitad?

Edit: fikseeritud hinnaga pakett on lollidele

Leave a comment:

• Jasper
    replied
    Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitust
    Gangnam Style AD 2013.
    Teeme Ära AD 2013!

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied
    Algselt postitas Jasper Vaata postitust
    kutsub arvuti ees tantsima küll.
    Gangnam Style AD 2013.

Leave a comment:

• AnnaS
    replied
    Mul on väga hea meel...aga ei, ma ei ava seda linki

Leave a comment:

• Jasper
    replied
    Algselt postitas AnnaS Vaata postitust
    Ja Jasper on minu viimase aja seksikaim leid...
    kutsub arvuti ees tantsima küll.

Leave a comment:

• vello99
    replied
    Algselt postitas vello99 Vaata postitust
    Mine perse
    Fak. 98,0 %

Leave a comment:

• vello99
    replied
    Algselt postitas Tofoa Vaata postitust
    Sõltumatu uuringuagentuuri tehtud uuringu järel jõuti järeldusele, et 97,5% Vellol99 postitustest on tehtud purjuspäi.
    Mine perse

Leave a comment:

• Tofoa
    replied
    Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitust
    Peaks tegema kategooria "Parim ilmselgelt purjuspäi tehtud postitus". Seal küll atletico kaotaks ja ballack võidaks, aga üldiselt oleks väga hea kategooria juures.
    Sõltumatu uuringuagentuuri tehtud uuringu järel jõuti järeldusele, et 97,5% Vellol99 postitustest on tehtud purjuspäi.

Leave a comment:

Working...
X