Algselt postitas Mõnuagent 007
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Möla auhindade kohta
Collapse
X
-
Kus on sinu enda nomineerimised? Teiste silmas pinda näeb aga oma silmas palki mitte...
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustKui mingi suvaline wanker olemine ja kuhugi foorumisse välismaa naiste piltide postitamine on jube hetero värk, siis muidugi.
Leave a comment:
-
Kui mingi suvaline wanker olemine ja kuhugi foorumisse välismaa naiste piltide postitamine on jube hetero värk, siis muidugi.Algselt postitas cannuman Vaata postitust
Leave a comment:
-
@cannuman
palju pilte, laadib pikalt, brauser kiilub, tulemus on pettumus. Teemat ennast ei judge'i, lissalt tarbida on tüütu seda. Eks juutuubi teemadega ole sama lugu, aga sisu on uuem ja huvitavam ja erinevam. Srsly, no homo.
Foorum ei ole elu jah. Aga kui tähele paned, siis hääletus kui selline käib justnimelt foorumi kohta. See, et keegi on foorumis jobu, ei tähenda, et ma teda selleks ka päriselus peaks (kuigi mõnel juhul ju võiks ja ei eksiks ilmselt). Ei tea enamikku päriselus, olgu pereisad või kes iganes. Kui kõik minu silma alla sattuvad postitused on mingi ebaintelligentne (ja siinjuures ei pea end ise mingiks kõigekõige teravamaks pliiatsiks) lälin ja vingumine ja sõim, siis karta on, et positiivset emotsiooni see ei tekita. Üksnes foorumis.Algselt postitas budu Vaata postitustKuna ma enamus foorumlasi päriselt ei tunne, siis ei saa ma kedagi liigitada negatiivsete nimetuste alla! Need kellele mõned foorumlased närvidele käivad(kaasaarvatud mina),siis teadke,et foorum ei ole elu! Ja enamus käivadki närvidele Teile just selle pärast,et järelikult olete nõrgad! Usun,et enamus foorumlasi keda siin vihatakse,on reaalses elus korralikud pereisad ja inimesed üldiselt! See märgistamine on üldiselt mõtetu !
Aasta 2013 parim: Soccernet.ee
eks tuleb ka vaikselt see uks seljataga sulgeda...
Leave a comment:
-
Leave a comment:
-
Hakkab jälle koguma.
Nõmedaim teema: LIIKLUS. kõige kõrgema menstruatsioonireitinguga teema.
Parim troll: Tofoa@inter week in, week out.
Algselt postitas Tofoa Vaata postitust31. vooru järel lahutab ennustatud 9. positsioonist vaid VIIS punkti. Impossible is nothing!
Algselt postitas Tofoa Vaata postitust32. vooru järel lahutab ennustatud 9. positsioonist vaid KOLM punkti. Impossible is nothing!
Algselt postitas Tofoa Vaata postitust34. vooru järel lähutab ennustatud 9. positsioonist hea õnne korral vaid KAKS punkti. Impossible is nothing!

35. vooru järel lahutab ennustatud 9. positsioonist vaid KAKS punkti. Impossible is nothing!

36. vooru järel lahutab ennustatud 9. positsioonist vaid ÜKS punkt. Impossible is nothing!

37. vooru järel saavutatakse ennustatud 9. positsioon. Impossible is nothing!
Algselt postitas Tofoa Vaata postitust38. voor ja teate küll mis värk on!

Impossible is nothing!
Leave a comment:
-
+ 1.Algselt postitas vincent Vaata postitustMinu teada ei ole keegi kunagi käskinud vastata kõikides kategooriates. Paned nii palju või vähe kui ise tahad. Kui miskit veel kripeldab, lisad juurde. Ärge minge totraks selle lihtsa asjaga.
Lisaks olemasolevatele kategooriatele on ju võimalik premeerida omaltpoolt eriauhindadega. Kui teile ei jäänud esiletõstmiseks silma ühtegi trolli, siis jätke lahter tühjaks. Kui keegi ei paista silma intelligentsusega või vaimukusega jätke sellegi kooloni taha kriips.
Auhindade eesmärk on olla pigem laiahaardeline, kui kitsas.
Jaksu jagamisel !
Leave a comment:
-
Minu teada ei ole keegi kunagi käskinud vastata kõikides kategooriates. Paned nii palju või vähe kui ise tahad. Kui miskit veel kripeldab, lisad juurde. Ärge minge totraks selle lihtsa asjaga.Algselt postitas Iceman Vaata postitustLiiga palju kategooriaid.
Leave a comment:
-
Kõige intelligentsema postitaja valimisest ei tohiks kindlasti mööda vaadata.
Leave a comment:
-
On veits jah. Mu meelest üleliigsed:Algselt postitas Iceman Vaata postitustLiiga palju kategooriaid.
Nõmedaim postitus:
Kõige intelligentsem postitaja:
Kõige optimistlikum postitaja:
Kõige pessimistlikum postitaja:
Kõige seksikam postitaja:
Leave a comment:
-
Liiga palju kategooriaid.Algselt postitas atleticomadrid Vaata postitustLugupeetud foorum.
Eelnevatel auhinnagaaladel on kostnud siin - seal nurinat amortiseerunud ning oma aja ära elanud auhindade jagamise struktuuri üle.
Kellel on konkreetseid ideid, mõtteid või ettepanekuid aastalõpu ürituse täiustamiseks, kategooriate lisamiseks/vähendamiseks, uuendusteks ja muuks võiks need nüüd välja laduda.
Aitäh.
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse

Leave a comment: