oskab filtreerida, mida lugejad soovivad/teema vajab. erinevalt lõpmatutest n00bidest, kes ebaterve huumori+liiga hea+muud offtopicu pärlid oma pasa huumorimeelega üle kallavad.
Solfice on ok kandidaat tõesti.
Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Möla auhindade kohta
Collapse
X
-
Aga tegelikult ma annaks teile kõigile mingi hea auhinna. Peale ballacki, ei meeldi ambaalid.Leave a comment:
-
-

Kuigi see aasta siis kõigest numbadi osa saab taas auhinna riiulile asetada, eks tuleb järgmine aasta numbrite keeles hakkama saada.
Samas kõik meist on koolis käinud ja vaevalt 2+2 ja 1-1 peal väga suuri arusaamatusi tekib.
Aga Jasperile respecti ja propsi, et tuhandete postituste ja miljonite linkide ja piltide rägastikust mis su peast ja silme eest läbituhisevad on sul siiski kuld meeles.Ja kui läheb kullajagamiseks, siis heldinumat kätt pole ilma peal.
Orbitaaljaamale ka tänud! Auhind kenakesti käes ja ega paparazzidki olid Mazz-ga eesotsas kohal, et oma uut Canoni digipeeglit testida.

Tänud kõigile, kes meeles pidasid ja sügav kummardus neile, kes viitsivad-tahavad oma kallist aega ja elupäevi kulutada, et see jalgpalli foorum siin üldse eksisteeriks.

Leave a comment:
-
-
-
Keegi võiks dontastikule mingi tiitli välja mõelda nende lõpmatute faktide, piltide ja videote kohta Messist.Leave a comment:
-
Kas keegi selgitaks agendile kuidagimoodi ära mis on totside teema mõte? Ta ei saa sellest aru aga ma ei saa jälle aru kuidas ta sellest aru ei saaLeave a comment:
-
kui sa kasutad mu reeglit, siis su hing kuulub mulle. ma pole veel otsustanud, mis ma sinuga teen.Algselt postitanud kasutaja mass pooltParim postitaja: Jasperi (tüng!) valemi järgi ütlen ikkagi eika - alati põhjust klikkida ja kunagi ei pea pettumaLeave a comment:
-
otsustasin, et kõik järelauhinnad tuleb ka siin teemas välja kuulutada. kes ikka viitsib uurida, kas on edit tehtud või mitte.
gifiboss: smör ja pallipoisid. kui ta oleks räppar, siis ta poleks Rob Base, sest ta on internationally known.
Aasta lause elik minikuldklaviatuur
ja juba editisse läinud:Kuid mõista ka neid inimesi, sest need inimesed mõistavad sind ja nad mõistavad ka seda miks nad niimoodi teevad ja nad mõistavad seda miks nad mõistavad oma klubi fännata just sellisel moel, sest nende jaoks on see sama mõistuspärane näidata oma armastust oma klubi vastu ja kõik ei ole ju sinumoodi, kõigile ei saa pakkuda rahuldust need faktorid mis sulle meeldivad ja mis on sinu meelest mõistuspärased, me kõik oleme mingi hetkeni sarnased, kuid siis lahknevad kõigi teed, iga üks valib oma, kuid me ei saa keelata tal minna ja katsetada milline on tema jaoks see õige .... alati on võimalus tulla mindud teedmööda tagasi ja alustada uue teeotsa pealt uuesti!
Unustasin ära lohutusauhinnad ka neile, kes posti kirjutamise ajal meelde ei tulnud.
marv3llous + rixxer - kindlasti saaks neid mainida paljudes kategooriates, aga tagantjärele on neile kõige kergem anda filmiteema arendajate auhind.
CD7 - TV sarjade kõige visam hing.
Stok - props selle ignore listi eest
vincent - moraaliboss
haha, ta just saatis mind kohtunikukursustele täkufoorumis. ma saatsin ta persse.Algselt postitanud kasutaja orbs pooltKeda igatsen? Kõiki perse saatev Taku*
Leave a comment:
-
"Provotseerin (pole banter) ja olen labane"
... teravamad silmad võivad lähimal vaatlusel ka materdajate avatari ühiseks nimetajaks pidada
PS. Kedagi isiklikult solvanud omateada küll pole. Või pole vähemalt üritanud. Sorry
Leave a comment:
-
No mul on olnud küll sel aastal mõned korrad mõttes sellele tegelasele üks õige rasvane ja suus tõrvaks osutuv auhind anda. Nii palju pole vist foorumis mind sel aastal keegi solvanud kui ülalnimetet kasutaja. Aga otsustasin seekord auhinnad jagamata jätta.Leave a comment:
-
-
Mõnikord tundub tõesti, et tegemist ei ole varikontoga. Kohata on teda aga mõtet vaid virtuaalreaalsuses.Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: