Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Möla auhindade kohta

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• cannuman
    replied
    Algselt postitas zelee Vaata postitust
    Miks peaks kedagi parimate postitajate alla 2 korda panema? Paned ju PARIMA postitaja ja siis veel 5 postitajat kes on sinu arvates mainimist väärt. Selles mõttes, et pseudoprobleem. Enda asi ju kuidas keegi märgib. Ühed ühtemoodi, tesed teistmoodi. Potato-potato.
    Noh ma toon näite. Messi on maailma parim jalgpallu, aga ei kuulu maailma kolme parima sekka. Kanter võidab võistluse, aga poodiumile laseme 3 teist kolli.

Muidugi on suva kes ja kellele need auhinnad annab, aga lihtsalt ma olen rumaluse vastu allergiline mõnikord. isvinii.

Leave a comment:

• Jasper
    replied
    Algselt postitas Tofoa Vaata postitust
    cannumannid ja jasperid ja eikad - minge vittu

MINA OLEN TROLLIMISE TÕELINE ARHITEKT!

Ja kui keegi unustas ära, kes Juventusest tõelisi artikleid kirjutada oskab, siis tuletage selle artikli autor endale heaga meelde! Või kui keegi unustas ära, kes Balti turniiri teie jaoks kokku võttis, siis tuletage selle loo autor endale samuti meelde.
    Aasta õpipoiss: juhtmeid ta vedas terve aasta. aga nagu näha, kohale vedas.

cannerilt õige point. lähen võtan ta kohe viie seast maha. enne, kui hääled annuleeritakse.

Kasepats-Pidurile ka tervitused. see tõi värvi halli päeva.

Leave a comment:

• zelee
    replied
    Miks peaks kedagi parimate postitajate alla 2 korda panema? Paned ju PARIMA postitaja ja siis veel 5 postitajat kes on sinu arvates mainimist väärt. Selles mõttes, et pseudoprobleem. Enda asi ju kuidas keegi märgib. Ühed ühtemoodi, tesed teistmoodi. Potato-potato.

Leave a comment:

• Iceman
    replied
    Cannumani esimese kahe eriauhinnaga täiesti nõus. Ma ei saa aru kuidas inimesed ei nimeta top 5 postitusse parima postitaja nime....müstika

Leave a comment:

• Tofoa
    replied
    cannumannid ja jasperid ja eikad - minge vittu

MINA OLEN TROLLIMISE TÕELINE ARHITEKT!

Ja kui keegi unustas ära, kes Juventusest tõelisi artikleid kirjutada oskab, siis tuletage selle artikli autor endale heaga meelde! Või kui keegi unustas ära, kes Balti turniiri teie jaoks kokku võttis, siis tuletage selle loo autor endale samuti meelde.

Leave a comment:

• Rein
    replied
    Algselt postitas Iceman Vaata postitust
    Sest ta käis ainukesena kõikidel oma lemmikklubi mänge vaatamas nii kodus, kui võõrsil + vist oli veel madalamate liigade mänge ka nii kodus, kui võõrsil vaatamas käinud. Õhtulehes oli artikkel ka temast.
    Kindlasti on selliseid mehi veel, aga nemad ei tähistanud konkurendi võitu koos konkurendiga (kui Tammekat saab üldse Kalju konkurendiks pidada).
    Kaljuga tuuritamine oli ikka minu jaoks väga naljakas

Edit: ja nagu lauluke juba ütleb- koolis ei käi, tööl ei käi...
    Eks vaba aega palju käes ja kuidagi tuleb see sisustada.

Leave a comment:

• Iceman
    replied
    Sest ta käis ainukesena kõikidel oma lemmikklubi mänge vaatamas nii kodus, kui võõrsil + vist oli veel madalamate liigade mänge ka nii kodus, kui võõrsil vaatamas käinud. Õhtulehes oli artikkel ka temast.

Leave a comment:

• Rein
    replied
    Miks te Mällari kõige fännimaks fänniks olete nimetanud?

Leave a comment:

• Tofoa
    replied
    Algselt postitas atleticomadrid Vaata postitust
    Küsimus ksf Tofoale, Kas Bayerni teemat ei käi mitte läbustamas üks teine Roma ultra francesco ja F.Totti siinkohal sootuks patust puhas on ?
    Algselt postitas Francesco Vaata postitust
    Khmkhm...KHM!
    Tundub, et tähelepanek õige. Viin muudatuse sisse. Vabandan kõikide Francesco Tottide ees.

Leave a comment:

• atleticomadrid
    replied
    Küsimus ksf Tofoale, Kas Bayerni teemat ei käi mitte läbustamas üks teine Roma ultra francesco ja F.Totti siinkohal sootuks patust puhas on ?

Leave a comment:

• Francesco
    replied
    Algselt postitas Tofoa Vaata postitust
    Kuna tegu on minu jaoks viienda korraga, kui neid hääli jagan, siis nostalgia nimel toon välja ka eelmiste aastate hääled.

Parim postitaja: markofkin - Ebatavaline, et keegi suudab intelligentset juttu kirja panna Eesti jalgpalli teemades. Kuna varasemalt olen alati nomineerinud uued nimed antud auhinnale, siis jätkan trendi. Markofkin - mees metsast, mees järvelt, mees staadionilt.

Nimetatud au osaliseks on samuti saanud:
    2011 - eika
    2010 - vello99
    2009 - Jasper
    2008 - budulojus

TOP 5 postitajad: Jasper, Panso, Tanel, eika, Punkt - Sel korral jätaksin nimistust vincenti ja vello99 välja. Vincent kipub viimasel ajal natukene liigselt full-retardi minema ning vello99 purjuspäi tehtud postitusi on paraku jäänud vähemaks. Eika peab loobuma parima postitaja tiitlist ning taadnuma TOP 5 postitajate hulka. Nomineeriksin ära ka kasutaja Punkti, kes on peakõrguselt üle oma Hispaania jalgpalli kaasfännidest siin foorumis. Vamos, Punkt! Ülejäänud kaks - Panso-Tanel - tavapärased kahtlusalused. Produtseerige edasi!

Aastate jooksul olen parimate hulka nimetanud:
    2011 - Jasper, Panso, Tanel, vincent, vello99
    2010 - dannar, Jasper, fitti, cannuman, vincent
    2009 - vincent, Martin, fitti, rohelineKonn, jürvi-hool
    2008 - Mask, Uuu, Kasper, lorenzo, jürvi-hool

Suurim jobu: kivi77
    Ma sain kahjuks alles täna aru, et ma kulutan oma elu väärtuslikke minuteid tema toodetud tähekombinatsioone lugedes. Aitab! Welcome to ignore list!
    TOP 5 jobud: ROMELU LUKAKU, Nasfal, ElNino09, Keeduheeringas, tartanjan96 - Kõige jubedam on see, et teie nimede meenutamine võttis meeletult palju aega. Olete ilmselt küllalt kaua juba ignore listis aega veetnud. Õnneks konkurents oli teie viie jaoks üsna nõrk.

Aastate jooksul olen parimate hulka nimetanud:
    2011 - Teiresias, ke$ha, Uuu, F. Totti, *
    2010 - 17, Rein, Tanel, Angelo Nerazzurro, Jr
    2009 - Nohik, kaitz, aanvaller, Jose, kalmaar
    2008 - calva, eston maravilha, SleepWalking, Glasgow Celtic FC, kaitz

Parim teema: Torino Juventus - Aastate jooksul polegi enda lemmikteemat siin eraldi välja toonud.

Mälestusi minevikust:
    2011 - FC Loll, FC Soeng ja FC Morda teemad
    2010 - Siska vs Galojan
    2009 - Leeds United
    2008 - ebaterve huumor

Nõmedaim teema: Ainus teema, mille peale ma olen pidanud pöörduma kõrgemate instantside poole. Palve ebaõnnestus. Chelsea FC teema oli samuti äärmiselt tugev kandidaat.

Mälestusi minevikust:
    2011 - FC Barcelona
    2010 - Champions league 2010/2011
    2009 - Nõmme Kalju
    2008 - kassi- või koerainimene?

Parim postitus: eika vs budulojus. Ilmselgelt liiga vähe krediiti saanud postitus. Minevikku meenutama ei hakkaks.

Nõmedaim postitus:
    1. Alfaisane ballack

2. deniss ja Belgia lapsed

3. Selle auhinnalise koha jagaksin ma ära kõikide noorte Chelsea fännide vahel, kes kirjatehnikat alles lihvivad.

Naljakaim postitus:

Kõige parem troll: Jasper - Mõtlesin pikalt, kuid tänane joogi pealt tulnud ränt tuletas kunni nime meelde.
    Kõige trollimad postitused: F.Totti ristiretked Bayerni teemas
    Kõige enam närvidele käiv postitaja: Midfielder - Õpi kirjavahemärke kasutama, mölakas.
    Kõige jäärapäisem postitaja: kesa - kesa ja turvad, kesa ja püro, kesa ja publik.
    Kõige ropum postitaja: ballack - Joogi pealt ikka õnnestub üht-teist kirja panna.
    Kõige intelligentsem postitaja: markofkin - Igast sõnast õhkub erudeeritust. Props.
    Kõige optimistlikum postitaja: count - ILMSELGELT MAAILMA PARIMA KLUBI PARIM FÄNN!!!
    Kõige pessimistlikum postitaja: Tanel - Traditsioon.
    Kõige vaimukam postitaja: vello99 - Iga sõna on jätkuvalt puhas kuld, mida vellol99 postitab.
    Kõige iroonilisem postitaja: Jasper - Ma ei jõua enam järge pidada. Asi hakkab nõmedaks minema.
    Kõige seksikam postitaja: Diana - Aitäh, Soccerneti suvepäevad, AITÄH! Siiralt. Uus lemmik jalkafänn!
    Kõige ägedam varikonto: Kuivik Banaan - Ei jõua järgmist neeger Johni seiklust Zimbabwes enam ära oodata.
    Kõige fännim fänn: mällar - Mitusada mängu staadionil aastas nägev mees ei jõuagi iga päev foorumisse postitada.
    Parim uustulnuk: markofkin - Igaks juhuks ei kontrolli, millal päriselt liitusid.
    Keda igatsen? smörgåsbord - Sa tegid Soccerneti foorumi ajaloo halvima teema, tule tee mõni veel. (Sry, et su kunagi foorumist ära ajasin - olin noor ja ülbe. Nüüd olen endiselt noor ja ülbe.)
    Kellega ei läheks mitte kunagi koos luurele? Iceman - Keep ya head up. Korra veel suvepäevadele tuled, siis juba läheks.
    Foorumlane, keda tahaksid kõige enam kohata, kuid pole seda veel teinud? Jasper

2011 - wiiner - NÄHTUD
    2010 - budulojus - NÄHTUD
    2009 - Mehhuiiaanasaator - POLE NÄHTUD
    2008 - Mmmerka - NÄHTUD

ERIAUHINNAD

Calva nimelise eriauhinna "naljakast keskpäraseks" saab Peelo -> cbulls13!
    Priidik Aasalehe nimelise eriauhinna "ma ei saa mitte midagi aru, mis ma kirjutan" saab Tamzu!
    Üx eriti kõvva auhind läheb Tamzule, sest ta kirjatükid on üx kõvva lugemine.
    Rick Perry nimelise eriauhinna "meie ühiskonna kõige suurem probleem on see, et lapsed ei saa avalikult jõule pidada" saab kesa!
    Adele nimelise eriauhinna "someone like you" saab Myrgel ja markofkin!
    Rasmus Rändvee nimelise eriauhinna "ma ei tea, et ma cool olen" saab endale eika, kes jätkuvalt viitsib oma cool'i raisata Roma fännidega vaidlemise peale.
    Pumpz - Mõttetu tibi nimelise eriauhinna saab vincent, kes on ära tõusnud.
    Kuldmunn läheb tänavu M007 pealekaebajale.
    Alvaro Recoba nimelise eriauhinna annaksin ma nendele jorssidele, kelle ma ära olen unustanud.
    Carlos Tevez'i nimelise eriauhinna "kui mina ei saa, mida mina tahan, siis sina ka ei saa" saab Tofoa, sest foorumis on hunnik ambaale, kes on minu ära unustanud. Jätan nimed meelde.

last but not least - Auhind kõigile Manchester City & Unitedi, Arsenali, Liverpooli, Real Madridi, Barcelona, Milani, Interi, Juventuse, Bayerni ja tulevikus ka PSG vihkajatele (ehk Chelsea fännidele) - Te pole ainsad, kes kunagi Champions League'i võitnud ning noorfännide invasiooni all kannatanud

Tänavu võttis auhindade jagamine minu poolt hulka rohkem aega ja vaeva, kuna 2012. aasta oli eelnevatest selgelt pikem - tervelt ühe päeva jagu. Samuti mõned munajoodikud otsustasid foorumisse rohkem kirjutama hakata, seega tuli süvaanaallüüsi hoopis rohkem teha. Igatahes on need minu viis senti.
    Khmkhm...KHM!

Leave a comment:

• Jasper
    replied
    ahjaa, ma ei kujutagi ette, mis preemia count peaks saama oma jinxpostide eest. see on tegelikult selle foorumi kõige müstilisem ent samas käegakatsutavam fluidum. oskab keegi selle sõnadesse panna? jinksikunn on liiga vähe selle kohta. Rooma oraakel? kõlab grandioossemalt.

Tofoale ma ei oska mingit auhinda välja mõelda. see aasta oli ta kuidagi selline semitrolle küsimusi viisakalt formuleeriv tegelane.

vandersellile ka armastust. ainuke, kes mind loeb. *proud* (vanakestele peaks korraldama Tanua'te, postita rohkem auhindade, jagamise)

-e- Mõnuagent007 saab mult järjekordselt vitsa, sest unustas meelde tuletada Dongcopteri pushi aastahiti valimistel.

Leave a comment:

• AnnaS
    replied
    Algselt postitas zelee Vaata postitust
    Kõige seksikam postitaja: AnnaS
    images.jpg

Vähemalt viis tähemärki

Leave a comment:

• Jasper
    replied
    Algselt postitas Kenny's Heroes Vaata postitust
    zelee, mõtled seda nohiku eepilis-lüürilist ränti peale Carling cupi, kus kõik Liverpooli mängijad ja fännid on värdjad jne? kuidas saaksi seda unustada? tähendab, kuidas pole see küll kellelegi siin auhinnagaalal veel meelde tulnud??
    dooooh - http://foorum.soccernet.ee/showthrea...=1#post1474607

-e- Parim ränt:

muidugi jäin hiljaks, sest nautisin liiga palju TV sarju.

Leave a comment:

• Katk
    replied
    Mul oli millegi pärast meeles, et see nohiku miki hiire ränt oli tehtud 2011 detsembris. Aga zeleel kohe nii ilusti meeles, et selle aasta sisse mahtus see

Leave a comment:

Working...
X