Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Rumalad küsimused ootavad vastuseid

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• telekavaataja
    replied
    Kui suur protsent Soomes elavatest eestlastest ei oska soome keelt?

Leave a comment:

• MartinEST
    replied
    Algselt postitas Eilaveel Vaata postitust
    Eesti-Läti mängul tegid fännisärgis vellod fännitribüünil trummitaguja läheduses jumala avalikult täiesti tavalist haisu-sigaretti, nii et asi see väike veip nüüd seal statal ära pole kannatada
    Fännitribüünile kaubeldi kunagi ammu-ammu see suitsutegemise õigus välja, mõned kasutavad seda õigust siiani.

Leave a comment:

• Risto234
    replied
    Algselt postitas vtp Vaata postitust
    Kõik religioosselt jälgitavad foorumid on välja surnud ju.
    Kas HinnaVaatluse foorum ka vãlja surnud ?!?

Leave a comment:

• Linnupoja
    replied
    RuneScape

Leave a comment:

• vtp
    replied
    Kõik religioosselt jälgitavad foorumid on välja surnud ju. Vanasti oli veel Planet (ex Zone), streetrace.org ja virtuaaltuunijate hood tuning.cl.ee/chop.ee. Nüüd ainult teie oletegi

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied
    Algselt postitas Vask Vaata postitust
    Iha, perekool ja foorum69
    Sama.

Tegelt mu võimekus jaurata piirdub tööl koosolekute, fb feedide ja selle foorumiga vanus juba ka.

Leave a comment:

• Vask
    replied
    Iha, perekool ja foorum69

Leave a comment:

• cabron
    replied
    Regulaarsed soccerneti foorumipostitajad - jagage milliseid foorumeid veel religioosselt jälgite, ehk leiab keegi midagi uut endale?

Leave a comment:

• Linnupoja
    replied
    Algselt postitas LaRaBla Vaata postitust
    Mu hüpotees on, et Ott kuulis videost/luges tekstist/või mis iganes kujul see Tõnumaa postitus oli, seda, et "toetame Anneli Otti", ego sai pai ja pani laigi. Ülejäänud sisusse ta vaevalt süvenes. Ma ei usu, et isegi Kert Kingo oleks piisavalt loll ministrina selliste asjade laikimiseks.
    Ülehindad kingot.

Leave a comment:

• LaRaBla
    replied
    Algselt postitas Linnupoja Vaata postitust
    Vaktsineerimine vaktsineerimiseks. Kui sa arvad, et koroona on pettus ja ministrina seda julgelt jagad, siis on midagi valesti.
    Mu hüpotees on, et Ott kuulis videost/luges tekstist/või mis iganes kujul see Tõnumaa postitus oli, seda, et "toetame Anneli Otti", ego sai pai ja pani laigi. Ülejäänud sisusse ta vaevalt süvenes. Ma ei usu, et isegi Kert Kingo oleks piisavalt loll ministrina selliste asjade laikimiseks.

Leave a comment:

• Linnupoja
    replied
    Algselt postitas Nasfal Vaata postitust
    Et ta ei lase ennast vaktsineerida ja siis on IQ kohe väiksem kui ta kinganumber?
    Vaktsineerimine vaktsineerimiseks. Kui sa arvad, et koroona on pettus ja ministrina seda julgelt jagad, siis on midagi valesti.

Leave a comment:

• Nasfal
    replied
    Algselt postitas Linnupoja Vaata postitust
    Millega oleme me ära teeninud, et peame sellises sitases riigis elama kus kultuuriministrit ei lasta päeva pealt lahti kui tuleb avalikuks, et ta IQ on väiksem kui ta kinganumber?
    Et ta ei lase ennast vaktsineerida ja siis on IQ kohe väiksem kui ta kinganumber?

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied
    Algselt postitas Daz Booob Vaata postitust
    Siis kui ühiskond saab aru, et IQ pole oluline määraja.
    Kas kultuuriministriks ei pandagi üldiselt selliseid naljakaid inimesi, et kultuuriinimesed suurest stressist head kultuuri kütma hakkaks?

Leave a comment:

• Daz Booob
    replied
    Siis kui ühiskond saab aru, et IQ pole oluline määraja.

Leave a comment:

• Linnupoja
    replied
    Millega oleme me ära teeninud, et peame sellises sitases riigis elama kus kultuuriministrit ei lasta päeva pealt lahti kui tuleb avalikuks, et ta IQ on väiksem kui ta kinganumber?

Leave a comment:

Working...
X