Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
Regulaarsed soccerneti foorumipostitajad - jagage milliseid foorumeid veel religioosselt jälgite, ehk leiab keegi midagi uut endale?
Leave a comment:
-
Ülehindad kingot.Algselt postitas LaRaBla Vaata postitustMu hüpotees on, et Ott kuulis videost/luges tekstist/või mis iganes kujul see Tõnumaa postitus oli, seda, et "toetame Anneli Otti", ego sai pai ja pani laigi. Ülejäänud sisusse ta vaevalt süvenes. Ma ei usu, et isegi Kert Kingo oleks piisavalt loll ministrina selliste asjade laikimiseks.
Leave a comment:
-
Mu hüpotees on, et Ott kuulis videost/luges tekstist/või mis iganes kujul see Tõnumaa postitus oli, seda, et "toetame Anneli Otti", ego sai pai ja pani laigi. Ülejäänud sisusse ta vaevalt süvenes. Ma ei usu, et isegi Kert Kingo oleks piisavalt loll ministrina selliste asjade laikimiseks.Algselt postitas Linnupoja Vaata postitustVaktsineerimine vaktsineerimiseks. Kui sa arvad, et koroona on pettus ja ministrina seda julgelt jagad, siis on midagi valesti.
Leave a comment:
-
Vaktsineerimine vaktsineerimiseks. Kui sa arvad, et koroona on pettus ja ministrina seda julgelt jagad, siis on midagi valesti.Algselt postitas Nasfal Vaata postitustEt ta ei lase ennast vaktsineerida ja siis on IQ kohe väiksem kui ta kinganumber?
Leave a comment:
-
Et ta ei lase ennast vaktsineerida ja siis on IQ kohe väiksem kui ta kinganumber?Algselt postitas Linnupoja Vaata postitustMillega oleme me ära teeninud, et peame sellises sitases riigis elama kus kultuuriministrit ei lasta päeva pealt lahti kui tuleb avalikuks, et ta IQ on väiksem kui ta kinganumber?
Leave a comment:
-
Kas kultuuriministriks ei pandagi üldiselt selliseid naljakaid inimesi, et kultuuriinimesed suurest stressist head kultuuri kütma hakkaks?Algselt postitas Daz Booob Vaata postitustSiis kui ühiskond saab aru, et IQ pole oluline määraja.
Leave a comment:
-
Millega oleme me ära teeninud, et peame sellises sitases riigis elama kus kultuuriministrit ei lasta päeva pealt lahti kui tuleb avalikuks, et ta IQ on väiksem kui ta kinganumber?
Leave a comment:
-
Flora-Legia mängul tegi ka mingi värdjas. Minuni see pilv ei jõudnud, seega olin vait. Aga. Väga häirib, igal juhul hakkan röökima kui keegi kavatseb seda sitta minu läheduses tegema hakata.Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustMa siin Levadia mängul praegu ja tekkis küsimus, et kas statkal veipimine on lubatud? Mingi djüüd teeb, ma jätsin koju.
Leave a comment:
-
Eesti-Läti mängul tegid fännisärgis vellod fännitribüünil trummitaguja läheduses jumala avalikult täiesti tavalist haisu-sigaretti, nii et asi see väike veip nüüd seal statal ära pole kannatada
Leave a comment:
-
Teoorias vist peaks seda suitsunurgas tegema, aga mu kõrval oli ka päris paljudel pohhui. Samas, noh, mind isiklikult ei häiri ja tundus, et teisi ka mitte.Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustMa siin Levadia mängul praegu ja tekkis küsimus, et kas statkal veipimine on lubatud? Mingi djüüd teeb, ma jätsin koju.
Leave a comment:
-
Algul polnud, aga siis ei soovitud mingeid reisirahasid maksta, riigid loobusid ja tehti uus turniir. Ja siis enam ei lastud põhisid peale.Algselt postitas j6u1uv4n4 Vaata postitustkas olümpia jalka on alati teisejärguline võistlus olnud?
Leave a comment:
-
Ma siin Levadia mängul praegu ja tekkis küsimus, et kas statkal veipimine on lubatud? Mingi djüüd teeb, ma jätsin koju.
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: