Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Rumalad küsimused ootavad vastuseid

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• Iceman
    replied
    Algselt postitas mjaasa Vaata postitust
    Kui õli lausa tilgub, siis vaevalt. Õlise mootoriga pigem saab.
    Noh, mul tilkus väidetavalt. Järgmine päev teenindusest läbi ja polnud haisugi tilkumisest ja tõdeti, et ilmselt konditsioneeri vedelik. Et nende juurde varemgi inimesed tulnud mingite probleemidega mida tehnoülevaataja leidnud aga siis tuleb välja, et auto ongi selline ja ei olegi seal mingit seadet juures või on teistsugune ehitus abs anduritel jms ja no mootoris õli oli ka ikka olemas mul. Tehnoülevaataja oli naine, dno kas see on siia vajalik info või ei. Aga tilkuva "õliga" lasti läbi ülevaatus.

Leave a comment:

• mjaasa
    replied
    Algselt postitas Iceman Vaata postitust
    Kas Tehnoülevaatuses lastakse läbi ka need autod, millel õli tilgub?
    Kui õli lausa tilgub, siis vaevalt. Õlise mootoriga pigem saab.

Leave a comment:

• kaala
    replied
    Lihtsam variant on ikka kohe autoparki upgradeda: https://www.auto24.ee/soidukid/3564850

Leave a comment:

• Iceman
    replied

Leave a comment:

• Saarlane
    replied
    Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitust
    Väga targad sõnad, aga munnigi aru ei saa.
    Nomineerida ei viitsi, aga selle lause peaks isegi kasutusele võtma.

Leave a comment:

• LaRaBla
    replied
    Ja lugejatele on Kaplinski madalam kategooria. Viivi surma on loetud üle kahe korra rohkem.
    Ainult?

Leave a comment:

• kaala
    replied
    Mullegi üllatus, et enim müüdud bänd Eestis pmst, sest praegu ikka pigem naeruga vaatad sellise asja üle ja kes toda aega ei tunneta vöib seda jah mingi "vötsin ükskord live tv`s suhu" feimiga vörrelda.
    Käisid ka meil vahel külas ja kirikus nagunii. USAs vöitsid mingi üleriigilise kristliku musa ürituse ka ära.

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied
    Algselt postitas EldurKull Vaata postitust
    See on ju sama suhteliselt, et haritud inimesed ei pea igat emotsiooni jagama kõigiga, vaid on need mures harimatud matsid, keda ka meedias töötamas. Nemad jälle peavad iga arvamuse inimestest kas siis feissbuuki, twitteri või mõnda avalikku foorumi postitama.

Sama tähendab ka lugemise kohta, kui ma tean et Kaplinski läks siis ei pea ma klikke tootma ja iga uudist lahti võtma.

Issanda loomaaed on liigagi suur.
    Väga targad sõnad, aga munnigi aru ei saa.

Leave a comment:

• plastic'99
    replied
    Ma ei tea peast ühtegi Anne Veski laulu kohe nimetada. Kunagi kuskil kuulsin ja mõtlesin, et nojaa, igaüks nüüd mikri taha lastud. Suht lamp mingit famous for being famous naisest koguaeg jaurata. Eriti olukorras, kus ta famous for being famous Eestis rohkem seepärast, et ta famous for being famous Venemaal!

Leave a comment:

• eika
    replied
    Algselt postitas Eilaveel Vaata postitust
    Mitte eriti, aga famous for being famous jõudis nüüd lõpuks sis eestisse kah, ja see on tore. Ei tea kas näen hetke, mil Rannamaja-tegelased kõrvad pea alla panevad, ja eika neist Õhtulehe esiuudise treib
    Noojah, las ta jääb. Ma personaalselt ei näe, miks Eesti parim sportlane või enim plaate müünud bändi esisolist on famous for being famous, aga samas luuletaja või oratooriumi kirjutaja on see ainus "õige" asi, mida inimestele peab vahendama. Eks ma puruloll rannamaja vaataja kah.

Leave a comment:

• EldurKull
    replied
    Ja lugejatele on Kaplinski madalam kategooria. Viivi surma on loetud üle kahe korra rohkem.
    See on ju sama suhteliselt, et haritud inimesed ei pea igat emotsiooni jagama kõigiga, vaid on need mures harimatud matsid, keda ka meedias töötamas. Nemad jälle peavad iga arvamuse inimestest kas siis feissbuuki, twitteri või mõnda avalikku foorumi postitama.

Sama tähendab ka lugemise kohta, kui ma tean et Kaplinski läks siis ei pea ma klikke tootma ja iga uudist lahti võtma.

Issanda loomaaed on liigagi suur.

Leave a comment:

• Eilaveel
    replied
    Eilaveel on ikka päris eile sündinud vist.
    Mitte eriti, aga famous for being famous jõudis nüüd lõpuks sis eestisse kah, ja see on tore. Ei tea kas näen hetke, mil Rannamaja-tegelased kõrvad pea alla panevad, ja eika neist Õhtulehe esiuudise treib

Leave a comment:

• plastic'99
    replied
    Suht kindel, et kui Sõnajalgadest ei oleks peale 90ndate teist poolt mitte midagi kuulda olnud, oleks ühe liikme lahkumine samamoodi esiuudis olnud.

Leave a comment:

• kaala
    replied
    Viska veel numbreid

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied
    Algselt postitas Eilaveel Vaata postitust
    Vähemalt nüüd on teada, et Jaan Kaplinski oli meedia jaoks samas kategoorias Viivi Sõnajalaga - esiuudis ja puha. Oleme jõudnud Idiocracy lävele?

Leave a comment:

Working...
X