Algselt postitas mjaasa
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
-
Algselt postitas Iceman Vaata postitustKas Tehnoülevaatuses lastakse läbi ka need autod, millel õli tilgub?
Leave a comment:
-
Algselt postitas Iceman Vaata postitustKas Tehnoülevaatuses lastakse läbi ka need autod, millel õli tilgub?
Leave a comment:
-
Kas Tehnoülevaatuses lastakse läbi ka need autod, millel õli tilgub?
Leave a comment:
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustVäga targad sõnad, aga munnigi aru ei saa.
Leave a comment:
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustJa lugejatele on Kaplinski madalam kategooria. Viivi surma on loetud üle kahe korra rohkem.
Leave a comment:
-
Mullegi üllatus, et enim müüdud bänd Eestis pmst, sest praegu ikka pigem naeruga vaatad sellise asja üle ja kes toda aega ei tunneta vöib seda jah mingi "vötsin ükskord live tv`s suhu" feimiga vörrelda.
Käisid ka meil vahel külas ja kirikus nagunii. USAs vöitsid mingi üleriigilise kristliku musa ürituse ka ära.
Leave a comment:
-
Algselt postitas EldurKull Vaata postitustSee on ju sama suhteliselt, et haritud inimesed ei pea igat emotsiooni jagama kõigiga, vaid on need mures harimatud matsid, keda ka meedias töötamas. Nemad jälle peavad iga arvamuse inimestest kas siis feissbuuki, twitteri või mõnda avalikku foorumi postitama.
Sama tähendab ka lugemise kohta, kui ma tean et Kaplinski läks siis ei pea ma klikke tootma ja iga uudist lahti võtma.
Issanda loomaaed on liigagi suur.
Leave a comment:
-
Ma ei tea peast ühtegi Anne Veski laulu kohe nimetada. Kunagi kuskil kuulsin ja mõtlesin, et nojaa, igaüks nüüd mikri taha lastud. Suht lamp mingit famous for being famous naisest koguaeg jaurata. Eriti olukorras, kus ta famous for being famous Eestis rohkem seepärast, et ta famous for being famous Venemaal!
Leave a comment:
-
Algselt postitas Eilaveel Vaata postitustMitte eriti, aga famous for being famous jõudis nüüd lõpuks sis eestisse kah, ja see on tore. Ei tea kas näen hetke, mil Rannamaja-tegelased kõrvad pea alla panevad, ja eika neist Õhtulehe esiuudise treib
Leave a comment:
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustJa lugejatele on Kaplinski madalam kategooria. Viivi surma on loetud üle kahe korra rohkem.
Sama tähendab ka lugemise kohta, kui ma tean et Kaplinski läks siis ei pea ma klikke tootma ja iga uudist lahti võtma.
Issanda loomaaed on liigagi suur.
Leave a comment:
-
Algselt postitas Iceman Vaata postitustEilaveel on ikka päris eile sündinud vist.
Leave a comment:
-
Suht kindel, et kui Sõnajalgadest ei oleks peale 90ndate teist poolt mitte midagi kuulda olnud, oleks ühe liikme lahkumine samamoodi esiuudis olnud.
Leave a comment:
-
Leave a comment:
-
Algselt postitas Eilaveel Vaata postitustVähemalt nüüd on teada, et Jaan Kaplinski oli meedia jaoks samas kategoorias Viivi Sõnajalaga - esiuudis ja puha. Oleme jõudnud Idiocracy lävele?
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: