Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Rumalad küsimused ootavad vastuseid

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• plastic'99
    replied
    Algselt postitas Pints Vaata postitust
    Oli/on Kanal 2 saatejuht, teletoimetaja, Pajuvärava talu perenaine ja minu kooliõde (klass/kaks vanem) - hästi sümpaatne ning positiivne inimene. Tal on mega äge tütar, keda isegi hoitud päeva/kaks kui nende lähedal Tallinnas elasin.
    Tofoa, kas märkisid ülesse järjekordse killu sellest kuhilast.

Mis saadet juhtis muidu?

Leave a comment:

• Pints
    replied
    Algselt postitas plastic'99 Vaata postitust
    Kes on Heidi Hanso? Ma googeldasin teda ja 3 lehe peale aru ei saanud, et millega tegeleb ka nö igapäevaselt. Mida ma temast tean aga - ta on staarkoroonik, ta on mitmeid kordi võtnud oma tisse paljaks ja nüüd ta läks hiljuti oma mehest või naisest lahku.
    Oli/on Kanal 2 saatejuht, teletoimetaja, Pajuvärava talu perenaine ja minu kooliõde (klass/kaks vanem) - hästi sümpaatne ning positiivne inimene. Tal on mega äge tütar, keda isegi hoitud päeva/kaks kui nende lähedal Tallinnas elasin. Tal on veel mitu õde/venda, nende hulgas Hannes ja Heiki Hanso.

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied
    Algselt postitas plastic'99 Vaata postitust
    Kes on Heidi Hanso? Ma googeldasin teda ja 3 lehe peale aru ei saanud, et millega tegeleb ka nö igapäevaselt. Mida ma temast tean aga - ta on staarkoroonik, ta on mitmeid kordi võtnud oma tisse paljaks ja nüüd ta läks hiljuti oma mehest või naisest lahku.
    Ta tegi mingit telesaadet ja sai sellega semikuulsaks. Võitleb kehapositiivsuse eest ja näitab paljaid rindu regulaarselt.

Leave a comment:

• plastic'99
    replied

Leave a comment:

• kaala
    replied
    Algselt postitas nimastain Vaata postitust
    Viisakus on tähtis, aga ausus on kõige tähtsam.
    Tal jääb punane tablett kurku kinni

Leave a comment:

• nimastain
    replied
    Algselt postitas JuriM Vaata postitust
    Äkki ei oleks nii õel ja väljendaks end tiba viisakamalt ehk?
    Viisakus on tähtis, aga ausus on kõige tähtsam.

Leave a comment:

• j6u1uv4n4
    replied

Leave a comment:

• dareth
    replied
    Algselt postitas j6u1uv4n4 Vaata postitust
    Kas keegi oskab seletada, miks sellise kehatüübiga neiud mitte kunagi vasaraheites medalile ei võistle? Kas massi eelis on siis nii suur, et isegi parema tehnika ja kaarega viskajad ei saa massinaistele vastu?

Leave a comment:

• kaala
    replied
    Kas teistes riikides osutuvad ka presidendikandidaatideks ja presidendiks valituks tavainimese jaoks mulla alt vöetud tegelased?

Leave a comment:

• MALAGA
    replied
    90ndate diskoprodutsent Auris Rätsep korraldab siiamaani üritusi ? Pärnu Grillfest ?

Leave a comment:

• rahvaspordipäev
    replied
    Westmanis võib vedada

Leave a comment:

• GoldenEagle
    replied
    Kas keegi teab, on kusagil Lumemarja jäätist müügil?

Leave a comment:

• kaala
    replied
    Algselt postitas JuriM Vaata postitust
    Töde on valus

Leave a comment:

• Daz Booob
    replied
    See on ikka päris perses, kui kirjeldades mida sa näed oled naistepõlgaja. Peenikesed karvutud printsessid
    Asi on selles, et sa pead arvestama ka Manu toetajate tunnetega.

Leave a comment:

• JuriM
    replied
    See on ikka päris perses, kui kirjeldades mida sa näed oled naistepõlgaja. Peenikesed karvutud printsessid

Leave a comment:

Working...
X