Algselt postitas plastic'99
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
Ta reeglina toimetab neid aga esimesena meenus mingi lemmikloomade oma, kiire googeldamine andis pealkirjaks; "Lemmikute lemmik".
-
Tofoa, kas märkisid ülesse järjekordse killu sellest kuhilast.Algselt postitas Pints Vaata postitustOli/on Kanal 2 saatejuht, teletoimetaja, Pajuvärava talu perenaine ja minu kooliõde (klass/kaks vanem) - hästi sümpaatne ning positiivne inimene. Tal on mega äge tütar, keda isegi hoitud päeva/kaks kui nende lähedal Tallinnas elasin.
Mis saadet juhtis muidu?
Leave a comment:
-
Oli/on Kanal 2 saatejuht, teletoimetaja, Pajuvärava talu perenaine ja minu kooliõde (klass/kaks vanem) - hästi sümpaatne ning positiivne inimene. Tal on mega äge tütar, keda isegi hoitud päeva/kaks kui nende lähedal Tallinnas elasin. Tal on veel mitu õde/venda, nende hulgas Hannes ja Heiki Hanso.Algselt postitas plastic'99 Vaata postitustKes on Heidi Hanso? Ma googeldasin teda ja 3 lehe peale aru ei saanud, et millega tegeleb ka nö igapäevaselt. Mida ma temast tean aga - ta on staarkoroonik, ta on mitmeid kordi võtnud oma tisse paljaks ja nüüd ta läks hiljuti oma mehest või naisest lahku.
Leave a comment:
-
Ta tegi mingit telesaadet ja sai sellega semikuulsaks. Võitleb kehapositiivsuse eest ja näitab paljaid rindu regulaarselt.Algselt postitas plastic'99 Vaata postitustKes on Heidi Hanso? Ma googeldasin teda ja 3 lehe peale aru ei saanud, et millega tegeleb ka nö igapäevaselt. Mida ma temast tean aga - ta on staarkoroonik, ta on mitmeid kordi võtnud oma tisse paljaks ja nüüd ta läks hiljuti oma mehest või naisest lahku.
Leave a comment:
-
Kes on Heidi Hanso? Ma googeldasin teda ja 3 lehe peale aru ei saanud, et millega tegeleb ka nö igapäevaselt. Mida ma temast tean aga - ta on staarkoroonik, ta on mitmeid kordi võtnud oma tisse paljaks ja nüüd ta läks hiljuti oma mehest või naisest lahku.
Leave a comment:
-
Tal jääb punane tablett kurku kinniAlgselt postitas nimastain Vaata postitustViisakus on tähtis, aga ausus on kõige tähtsam.
Leave a comment:
-
Viisakus on tähtis, aga ausus on kõige tähtsam.Algselt postitas JuriM Vaata postitustÄkki ei oleks nii õel ja väljendaks end tiba viisakamalt ehk?
Leave a comment:
-
-
Algselt postitas j6u1uv4n4 Vaata postitustKas keegi oskab seletada, miks sellise kehatüübiga neiud mitte kunagi vasaraheites medalile ei võistle? Kas massi eelis on siis nii suur, et isegi parema tehnika ja kaarega viskajad ei saa massinaistele vastu?

Leave a comment:
-
Kas teistes riikides osutuvad ka presidendikandidaatideks ja presidendiks valituks tavainimese jaoks mulla alt vöetud tegelased?
Leave a comment:
-
90ndate diskoprodutsent Auris Rätsep korraldab siiamaani üritusi ? Pärnu Grillfest ?
Leave a comment:
-
Töde on valusAlgselt postitas JuriM Vaata postitustÄkki ei oleks nii õel ja väljendaks end tiba viisakamalt ehk?
Leave a comment:
-
Asi on selles, et sa pead arvestama ka Manu toetajate tunnetega.Algselt postitas nimastain Vaata postitustSee on ikka päris perses, kui kirjeldades mida sa näed oled naistepõlgaja. Peenikesed karvutud printsessid
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: