Vivatbet

Collapse

Unconfigured Ad

Collapse

Rumalad küsimused ootavad vastuseid

Collapse
X

• Aeg
  • Show
Puhasta kõik
uued postitused
  • Kasper
    Administraator
    • Jan 2006
    • 7500

Algselt postitanud kasutaja Tofoa poolt
    Arvuti on 8,5 aastat vana, tahad sa seda osta?
    Mu vanemad viisid näiteks oma nüüdseks 10 aastat vana arvuti vanaisale.
    Futbol puro en mi corazon, sangre blanca en mis venas.
    Algselt postitanud kasutaja taku* poolt
    Ega butsad ei mängi. Idioodid. Soeng mängib.

Kommentaar

• Tofoa
      cantankerous
      • Aug 2026
      • 18350

Algselt postitanud kasutaja Piksenool poolt
      Sellise eest maksavad muuseumid juba päris kõva raha. Muidugi kui sa päriselt räägid, et sul nii vana arvuti olemas on.
      See oli mu esimene arvuti mille ma aastaid tagasi juba uuema vastu vahetasin, siis andsin ma selle muuseumiaparaadi emale. Nüüd sain omale veel uuema arvuti ja kolme arvutiga pole enam midagi teha. Vanim on üleliigne.
      The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.

Kommentaar

• präänik
        Tottenham till I die
        • Aug 2008
        • 237

8,5 aastat vana arvuti on üsna nooruke. Mul kusagil kindlalt keldrisse on ära pandud must-valge Windows 95 operatsioonisüsteemiga arvuti.

Kommentaar

• krizto
          Asjahuviline
          • Jun 2006
          • 256

Mis saab kui II liigas mängiv Fc Elva langeb madalamasse liigasse? Kas siis mängivad nii Fc Elva ja Fc Elva II mõlemad kolmandas liigas?

Kommentaar

• $$$
            U21
            • Jan 2004
            • 5582

Fc Elva II langeb siis neljandasse liigasse.

Kommentaar

• Lambimees
              Asjahuviline
              • Jul 2007
              • 681

Mis lisamoodulit see err sport videote vaatamiseks nõuab ja kust seda saada?

Kommentaar

• elx
                Professionaal
                • Oct 2001
                • 5828

Algselt postitanud kasutaja Lambimees poolt
                Mind ka huvitab kuidas see firefoxi all tööle saada, ise pole vaevunud tõsisemalt uurida vaid olen lihtsalt IE-ga asjad ära vaadanud.
                BVB - Vaprus

Kommentaar

• dnb
                  Eesti koondislane
                  • Jan 2010
                  • 1359

Algselt postitanud kasutaja elx poolt
                  Mind ka huvitab kuidas see firefoxi all tööle saada, ise pole vaevunud tõsisemalt uurida vaid olen lihtsalt IE-ga asjad ära vaadanud.
                  mul firefoxiga töötab, aga vehepeal peab end veits koguma...

Kommentaar

• Leaf
                    • Apr 2006
                    • 793

Algselt postitanud kasutaja krizto poolt
                    Mis saab kui II liigas mängiv Fc Elva langeb madalamasse liigasse? Kas siis mängivad nii Fc Elva ja Fc Elva II mõlemad kolmandas liigas?
                    Ma usun, et kuna Elva omad kasvandikud mängivad III liigas, siis kohe päris kindlasti ei lange nad neljandasse, vaid alles jääbki vaid üks Elva. Preaguse FC Elva poisid, on ju florast, need lähevad sinna, kust nad tulid.

Kommentaar

• meesmuiste
                      ideaalmees
                      • Sep 2004
                      • 3284

Algselt postitanud kasutaja elx poolt
                      mul Firefoxiga töötab laitmatult. vaja on wmv plugin alla laadida. kuskil seal videoaknas peaks seda soovitama. kui ei soovita, siis palun otsida google'ist. loodetavasti järgmine aasta on seis juba parem ja ka enam maci vendasid saab asju vaadata. kuigi mac'i puhul päästab samuti wmv plugina alla laadimine. olen ise kahel mac'il need videod tööle pannud miskitmoodi

Kommentaar

• Tofoa
                        cantankerous
                        • Aug 2026
                        • 18350

Näe, retard, mine proovi.
                        The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.

Kommentaar

• ericbana
                          Asjahuviline
                          • Jun 2004
                          • 7758

Kuidas The Lost Vikings´is mängijaid vahetada saab??

Kommentaar

• Maekas
                            The cake is a lie.
                            • Apr 2003
                            • 2041

Algselt postitanud kasutaja ericbana poolt
                            Kuidas The Lost Vikings´is mängijaid vahetada saab??
                            Kui PC mängu mängid, siis Ctrl vahetab ühes ja Insert teises suunas.
                            "You didn't realize that they had guns? Big, long, dangerous machine guns. With war criminals attached to the trigger."

RocknRolla (2008)

Kommentaar

• Scooter
                              Andekas disainer :)
                              • Aug 2001
                              • 5694

Algselt postitanud kasutaja Lambimees poolt
                              Algselt postitanud kasutaja meesmuiste poolt
                              mul Firefoxiga töötab laitmatult. vaja on wmv plugin alla laadida. kuskil seal videoaknas peaks seda soovitama. kui ei soovita, siis palun otsida google'ist. loodetavasti järgmine aasta on seis juba parem ja ka enam maci vendasid saab asju vaadata. kuigi mac'i puhul päästab samuti wmv plugina alla laadimine. olen ise kahel mac'il need videod tööle pannud miskitmoodi
                              Ma ei tahtnud alguses hästi uskuda, et ei tööta, kuid oligi nii. Ja sealt edasi tõesti pakkus juba tõmmata seda WMP pluginit. Mina sain selle näiteks SIIT. Väike restart ka brauserile ja töötas.
                              DELFI: FC Levadia võitis 24:0 (vs. FC Soccernet)
                              Ljohha: "See number 14 oli soccernetil ainuke mees kes midagi jagas"

AD e. Andekas Disainer...

Kommentaar

• Tofoa
                                cantankerous
                                • Aug 2026
                                • 18350

Kas esmase juhiloaga tohib järelkäruga sõita?

Kommentaar

Töötlen...