Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!Kommentaar
-
Lisan veel omaltpoolt - https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.n...69193571_n.jpg täpselt see sama auto maandus rekka rataste all.Kommentaar
-

Saan ma õigesti aru, et Itaalia/Prantsusmaa nt ei saa MMil mängida enam sinine särk-valged püksid komboga või sakslased valge särk-mustad püksid komboga? Ja kas see suund on võetud ka mujal kasutusse (loe: valikmängud/sõprusmängud) ehk kas Eesti koondist enam sinine särk-mustad püskid-valged põlvikud lahenduses pole võimalik näha?Kommentaar
-
-
predominantly (mis seal ka valesti kirjutatud), ehk enamjaolt, niiet kõik sama
Saan ma õigesti aru, et Itaalia nt ei saa MMil mängida enam sinine särk-valged püksid komboga või sakslased valge särk-mustad püksid komboga? Ja kas see suund on võetud ka mujal kasutusse (loe: valikmängud/sõprusmängud) ehk kas Eesti koondist enam sinine särk-mustad püskid-valged põlvikud lahenduses pole võimalik näha?★★★★★★Kommentaar
-
Ei pruugi olla. Võib mõlemat pidi kirjutada, aga sinu pakutu on siis õigem või nii.
“Predominantly” is formed on the adjective “predominant,” not the verb “predominate”; so though both forms are widely accepted, “predominantly” makes more sense."Sometimes you look in a field and you see a cow and you think it’s a better cow than the one you’ve got in your own field. It’s a fact. But it never really works out that way." SAFKommentaar
-
Paluks abi ühe postituse leidmisel. Vist oli fitti oma, kus juttu väikesest emopoisist, kes on väga kurb kuid leiab siiski elus uue õnne kui avastab kuskilt uue kasutamata zhileti.Kommentaar
-
Aidake leida üks live performance, väga palju märksõnu pole aga - üsna kuulus video youtubes, mingi rock bänd annab live ja fännid elavad väga rajult kaasa, fännid laulavad niikaua et laul lõppeb ära ja fännid laulavad edasi ja peale seda bänd hakkab uuesti seda laulu laulma ja nii lausa 2x vist. igastahes väga julmalt lauldakse kaasa. bänd ei ole mingi top 5 maailmas (metallica, ac/dc, guns n roses vms) aga siiski pole vist täieti tundmatu ka. Mingi ütleb mulle, et nende laulu pealkiri on seotud kuidagi põhjamaadega või võib alata A tähega.
selline asi tuli kokku siis, ehk oskab keegi aidata.Kommentaar
-
Mulle tuleb ka su kirjeldus tuttav ette ja mulle nagu meenub, et bändi või loo nimi oli kuidagi viikingitega seotud.Aidake leida üks live performance, väga palju märksõnu pole aga - üsna kuulus video youtubes, mingi rock bänd annab live ja fännid elavad väga rajult kaasa, fännid laulavad niikaua et laul lõppeb ära ja fännid laulavad edasi ja peale seda bänd hakkab uuesti seda laulu laulma ja nii lausa 2x vist. igastahes väga julmalt lauldakse kaasa. bänd ei ole mingi top 5 maailmas (metallica, ac/dc, guns n roses vms) aga siiski pole vist täieti tundmatu ka. Mingi ütleb mulle, et nende laulu pealkiri on seotud kuidagi põhjamaadega või võib alata A tähega.
selline asi tuli kokku siis, ehk oskab keegi aidata.Newton Heath 1878Kommentaar
-
Supper! Suured tänud. Ise otsisin mingi nimetuse valkyria järgi, seega mingi asi oli siiski meeles aga jah täpselt seda samust laulu otsisin. Ja Valhalla kuidagi jah seotud Skandinaavia/Viikingitega, seega väga mööda ei pannud isegi.
http://www.youtube.com/watch?v=L_nmJgNcems see on see live siis. 4:30 pealt hakkab põhimölluks minemaKommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar