Kas keegi kitse paneku etümoloogiat teab?
Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
kits
1 pealekaebaja [ Karagandõ 1948–1955, Vangla 1970–1989, Murru 1979–1989, Tallinna vangla 1983–1985, Rummu 1985–1987, Kaagvere 1987, Sindi 1987, Viljandi 1987, Vangla 2015]; nuhk [ Tšeljabinsk 1945–1954, Karagandõ 1945–1954]
= film, kalui, kasjoll, kitseräbal, kläusnik, koppar, kopper, koputaja, kuldsarv, lehm, liinipaneja, lindistaja, ment, miilo, moos, mõõlamees, põder, sarv, sarvekandja, sarvik, sarviline, seebitaja, sikk, sokk ‣ VRD kitsepanek, kitse panema, kitsetama
▫ Kitsed kasti! ' Pealekaebajad tappa!' [ Vangla 1970–1989]
▫ Mis sa, kits, kaniitad!? ' Mida sa, pealekaebaja, valetad?!' [ Vangla 1970–1989]
▫ Kits lükkas su maha. ' Pealekaebaja andis su üles.' [ Tallinna vangla 1983–1985]
▫ Olid kits või rott või šnõrr või siis barõõga või vägistaja, siis sul putjoovõide meeste seltskonda asja ei olnud. [ Vangla 2015]
▫ Prapiska mõte oli, et annad kerge kelgu ja vaatad, kas läheb kaebama, no et kas on kits. ' Vanglasse uustulnuka peksuga vastuvõtmise rituaali mõte oli, et annad kerge keretäie ja vaatad, kas läheb kaebama, no et kas on pealekaebaja.' [ Vangla 2015]
▫ Erki on sektori suurim kits. [ Vangla 2015]
▫ Kitsed on ikka nii naglaks läind. ' Pealekaebajad on ikka nii ülbeks läinud.' [ Vangla 2015]
▫ Ega sa mingi rott või kits ei ole, ah? ' Ega sa teiste tagant varastaja või pealekaebaja ei ole?' [ Vangla 2015]
▫ Räägi vaiksemalt, kits paneb ukse taga kõrva. ' Räägi vaiksemalt, pealekaebaja kuulab ukse taga salaja pealt.' [ Vangla 2015]
▫ Vanasti kits ikka kartis kaebama minna, sest tal oli konkreetselt perse ohus. ' Vanasti pealekaebaja ikka kartis kaebama minna, sest oli oht selle eest vägistatud saada.' [ Vangla 2015]
▫ See värdjas oli Murrus lindimees, kuradi mentide perselakkuja, sihuke on hullem kui kits. ' See värdjas oli Murru vanglas salga väravas läbipääsulube kontrolliv vang, selline valvurite tallalakkuja on hullem kui pealekaebaja.' [ Vangla 2015]
▫ Muidugi on ta kits, paneb ooperiga ühte kätt. ' Muidugi on ta pealekaebaja, teeb julgeolekutöötajaga koostööd.' [ Vangla 2015]
2 madalaim aste (noorte) õigusrikkujate hierarhias [ Vangla 1970–1989, Sindi 1987]
‣ VRD agent, allalastu, kombain, lupard, pamaikin, paraskin, paraškin, piider, sapadljak, sapadljatski, susser, svabrist, šahtjor, švabrist, torpeedo, tsuuba, tšuhha, tšuuha, urka
3 väravavalvet tegev relvastamata vang [ Tallinna vangla 1983–1985]
▫ Kitsele ei antud relva kätte. [ Tallinna vangla 1983–1985]
4 universaalne sõimusõna [ Vangla 2015]I don't write erotica but I do write. Don't get paid for it though. My writing is a little more high profile than erotica generally. I stay anonymous though so I can never be compensated for my work.Kommentaar
-
Nahhuj midagi e-poest tellida ja siis ikka kohapeale järgi minna?
A kui edasi kukub, siis peab kuskilt lisarahhi peale saama.
Tellisin e-apteegist mingeid asju ja siis läksin järgi, eks. Apteeker läks tagatoast tooma ja korraga oli mingi naine mu juures: "Tere, Mõnu! Kuidas läheb, pole juba aastaid näinud. Kui see pakk tuli, siis ma võtsin selle spetsiaalselt enda kabinetti, et sind näha..."
Ma: "Ee, aa, 15 aastat vist. Sa nüüd töötad siin?"
Ta: "See on mu apteek jaa."
Ma: "Ahhaa..."
Ma olen kindel, et siin on andmekaitsekeiss ja apteekidel on ju sitaks rahhi!Kommentaar
-
Kommentaar
-
Kommentaar
-
Epoest tellid selleks, et odavamalt saada ning järgi lähed selleks, et kiiremini kätte saada/postikulusid vältida. Muidu oled see mullet, kes tellib netipoest odavamalt ja maksab postikuluna pärispoe hinnavahe kinni ja ootab ka veel lisaks.Kommentaar
-
Mjaasa muidugi vastas sulle juba, aga kui lähed kaubanduskeskusesse, siis käid ju korraga toidupoes ja mingis muus poes veel ja saab kõik ühendada. Netis surfamine ja võtab samamoodi aega + postiautomaadi juurde pead ju ka minema seega su argument on nii ja naa.Kommentaar
-
Oota nüüd- kas mind sõimatakse kitseks. Ükski jõulumees pole mulle nii öelnud.grill ja mina käime ühte sammu .....
edasi grill.....Kommentaar
-
Apteegikeissi puhul vabalt. Muus osas suht õudusunenägu, kui naine ütleb, et kuskil mustakal pakk, äkki tood ära.20 LEGENDKommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar