Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Rumalad küsimused ootavad vastuseid
Collapse
X
-
googel-moogel on sellistel puhkudel abiks.Kommentaar
-
Võib-olla tüüp, kes sellise küsimuse koostas, lootis, et kõik teavad seda fakti?Algselt postitanud kasutaja jaamu pooltKes võitis innsbrucki olümpial jäätantsu?
Tüüp helistas sõbrale ja see küsis et kas 64 või 76 olümpia
. Kes kurat neid küsimusi teeb et siuke viga läbi lastakse.
EDIT: wikipediast uurides selgus et 64 olümpial jäätantsu ei olnud.
Kommentaar
-
Am Sonntag um 13.00 Uhr haben wir ein Weißwurst- Wettfressen mit der Bayern-Spitze. Da bin ich gut dabei. (Rainer Calmund)Kommentaar
-
Läheks tarvis mõnda linki, kus on täpselt kirjas, millised tähed ja tähtkujud eesti taevas näha on eri aastaaegadel ja kellaaegades. Kui keegi oskab pakkuda, siis oleks väga tänulik."You didn't realize that they had guns? Big, long, dangerous machine guns. With war criminals attached to the trigger."
RocknRolla (2008)Kommentaar
-
-
Seletage rumalale, miks ei näita MSN minu poolt hetkel kuulatavaid laule? Väikse vihje sain, et proovi iTunesiga. No proovisin ja isegi toimis aga mulle meeldib näiteks Media Playeriga arvutist kuulata. iTunes tundus selline imelik.Supplies!Kommentaar
-
Tee Media Player lahti ja klikka now playing -> plug-ins -> other -> windows messenger music plugin. Kontrolli, et selle viimase ees oleks linnuke. Minul aitas vähemalt.Kommentaar
-
Jee, nüüd saavad kõik vaadata eriti halva muusika austaja valikuid.
Järgmine kord kui kohtume tuleta meelde, et ma sulle musi annaks.Supplies!Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse

Kommentaar