mhhh... soe toorjuust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Kellega ma peaksin abielluma?
Collapse
X
-
Mehhanisaator
See pannaks suht peakohtiniku suva järgi kes kus nurgas onAlgselt postitas jazzjansa Vaata postitustMütoloogia koha pealt veel niipalju, et täpselt nagu iga poksimatsi alguses heidetakse liisku, et kumb saab endale sinise nurga ja kumb punase nurga(küsimus suurele ringile, loositakse seda üldse? ) ,

E:Selle postiga täitus 600
Kommentaar
-
Hommik!
Ülle Kaljuste. He-he. Selle nimega seoses meenub mulle alati see lugu, kui ma ei mäleta enam mis referaadi või mille jaoks ma Ülle Kaljustest pilti vajasin, aga panin siis google otsingumootorisse Ülle Kaljuste nime ning hohoo, kohe esimeste piltide hulgas viskas mul Ivo Uukivi näoga pildi. Mõtlesin, et FTW, et kui ma nüüd oleks mingisugune noor rullnokk, kes ei teagi tegelikult, kes on üldse Ülle Kaljuste ning kui nüüd too peaks pilti temast otsima kunagi, siis huvitav mis kujutelm tollel noorsandil võiks jääda, kui ta näeb Uukivi pilti Kaljuste otsingumootori all. Et nagu Ülle Kaljuste on mees? Tegelt oli tegemist kui ma nüüd ei eksi lihtsalt mingisuguse Päevalehe Artikliga, kus siis oli Uukivi pilt esimeseks ning kuskil tekstist jooksis ka Kaljuste Ülle nimi lihtsalt läbi. Sellest siis ka see kahetimõistetav info.
Aga nojah, segadust oleks kui palju, kui ei teaks kes on kes.
Küsi , küsi julgesti . Ma olen täna avameelses tujus . Sina ikkagi kui selle teema algataja
Targa inimese tähelepanekuid elust enesest.
"Olete te tähele pannud, kui nilbed on higistavad puulehed? Eelsperma igal pool."
Kommentaar
-
ära muretse, küll see üle läheb sul :PAlgselt postitas Tundmatu Vaata postitustKallis jazzjansa,
ma kinnitan ELU on ILUS!I don't write erotica but I do write. Don't get paid for it though. My writing is a little more high profile than erotica generally. I stay anonymous though so I can never be compensated for my work.
Kommentaar
-
Hommik!
Parandus! Konkurssi tähtaeg lühenes 10.10.2009 kuupäevani.Seoses oktoobrikuu algusega annan välja pressiteate, kus kuulutan avatuks konkurssi seoses enda otsingutega kaaskorteriüürnikule.Targa inimese tähelepanekuid elust enesest.
"Olete te tähele pannud, kui nilbed on higistavad puulehed? Eelsperma igal pool."
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar