Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Kellega ma peaksin abielluma?

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

ˇMiks jalkat vaatamas ei käinud siis kui niikuinii midagi väga tarka teha polnud?

Kommentaar

jalka.. jeee
      Targa inimese tähelepanekuid elust enesest.
      "Olete te tähele pannud, kui nilbed on higistavad puulehed? Eelsperma igal pool."

Kommentaar

Algselt postitas Rein Vaata postitust
        Rohelised oliivid on väga head.
        Mustad on rõvedad!!!
        rohelised ongi need õiged. pärast nad lähevad mustaks ja siis on jama. nii räägivad oliivispetsid mul siin
        Catalunya is not Spain!

Kommentaar

Algselt postitas lorenzo Vaata postitust
          rohelised ongi need õiged. pärast nad lähevad mustaks ja siis on jama. nii räägivad oliivispetsid mul siin
          mustad oliivid, mis meil odava hinnaga poes on, on tegelikult mustaks värvitud rohelised, kuna mõnele esteedist spagetiõgijale ei meeldi, kuda nad praetuna välja näevad ja seetõttu värvitaksegi.

Kommentaar

hea lugu
            "Olete te tähele pannud, kui nilbed on higistavad puulehed? Eelsperma igal pool."

Kommentaar

rockandroll

Kommentaar

tegelt ka

Kommentaar

eelspermaat on kõikjal

Kommentaar

mida?

Kommentaar

see on hea

Kommentaar

Algselt postitas jazzjansa Vaata postitust
                        Hommik!

Minu käest on küsitud juba teab mitutuhat korda , et miks sa kirjutad seda kõike. Või mis eesmärgiga. Mõnele olen viitsinud vastata , mõnele olen lihtsalt sokkinud mingit udu kokku, et a la plaanin kirjutamisega elatist teenima hakata ning see kõik on lihtsalt selle asja algus siin vms. , mõnele olen lihtsalt rühmanud käega, et tead mulle meeldib kirjutada. Ühesõnaga kuhu ma sihin või välja tahan jõuda on see, et ärge arvake naiivselt et alati peab kõigel mingisugune tagamõte olema või kõike tehakse millegi saavutamiseks või kättesaamiseks. Tehakse ka lihtsalt niisama(siia tahaks ka öelda lõppu sõnaühendi "pulli pärast" ) ja ilma mingisuguse tagamõtteta. Konkreetsetel praegusel juhul (ma pean silmas praegust, s.t. tänast hetke) mulle lihtsalt meeldib kirjutada ja kui mulle meeldib kirjutada, siis ma kirjutangi ja punkt ja kui kellegile see jama mis ma siin kirjutan veel korda läeb või ta siit lähtuvalt veidikenegi enda hinnanguid mõningates asjades ümber hindama hakkab, siis seda parem meel mul on ka tulevikus neid kirjatrükke siin jätakata.
                        Rääkisin ennist toredatest autojuhtidest kes hirmasti tööd tahaks teha. Nüüd räägin Teile loo Vahva Vaiko seiklustest Eestimaal. Mis Te arvate kust kaudu oleks kõige otstarbekam nt Narvast Tartusse sõita. Mina näiteks olen arvamusel et kõige lühem tee oleks see tee, mis kaardile vaadatuna tunduks kõige lühema teena. Paraku ei pruugi alati mul ka õigus olla.Näiteks Vahva Vaiko on minuga ristivastupidisel arvamusel ning leiab, et kõige otsem tee on see tee, mis läheb Narvast otse.....otse Tallinnasse ja sealt edasi siis see tee, mis viib otse... otse Tartusse.. Ongi otsetee, kuigi ma konkreetselt ei pidanud päris silmas seda, et tee ise oleks otse(loe-sirge), vaid et maapikkuselt oleks tegemist otseteega. Aga jah ju ma siis ikka selgitasin liialt keeruliselt juhile seda, seega saagi ju teda süüdistada. Vaiko on vahva. Üks teinekord jällegi oli ta nii agar otsesõitja jällegi, et põrutas kohe tühjalt Tallinnast Räpinasse tagasikoormat laadimat. Mille aga ära unustas, oli see, et ka siit Tallinnast oleks pidanud koorma Räpinasse viimiseks peale võtma. Aga näed ikka minu kiirustamisest tulenevalt jäi see tal võtmata , mis teha. Vahva on see Vaiko. Tüdrukud, vaadake et Te ühtegi Vaikot siin endale koju ei võta mul. Pärast on ka nii, et ütleb Teile reedel õhtul näiteks et ma nüüd lähen käin sõpradega korraks pubis ning tulen varsti tagasi. Tagasi tuleb esmaspäeval, ning Teie päringute peale, et kus niikaua oldi, ütleb raudselt, et ma tulin küll kõige otsemat teed pidi koju,aga näed krt ikka eksisin ära. Endal kuradil on terve pluusikrae huulgepulga jälgi täis. Ei maksa nende Vaikodega jamada , ma ülten teile seda kui sõber sõbrale või nii .

Ilusat õhtut!
                        MIDagi targemat pole teha?

Kommentaar

Hommik!

Täna hommikul postkasti sisu revideerides , õnnestus sealt kõikvõimalikke pakkumisi sisaldavate meilide vahelt ülesse leida vähemalt üks ka kvaliteetinfot sisaldav kiri.

Tsiteerin siis :

KUIDAS OTSUSTATAKSE, KELLEGA ABIELLUDA?

Tuleb leida keegi, kellele meeldivad samad asjad kui sulle. Kui sulle meeldib jalgpall, siis peab tüdrukule ka jalgpall meeldima ning ta peab sulle õlut ja krõpse tooma. -Alain, 10 aastane

Ega päriselt ei otsutatagi ise, kellega abielluda. Jumal on selle juba ammu ära otsustanud ja eks sa siis näed, kelle ta sulle kaela määrib.-Kirsten, 10 aastane

ABIELLUMISEKS SOBIV IGA?

Parim iga abiellumiseks on 23, sest siis tunned sa oma tulevast meest juba vähemalt 10 aastat. -Camille, 10 aastane

Niisugust "parimat iga" pole olemas. Peab ikka täitsa loll olema, et üldse tahta abielluda. -FredY, 6 aastane

MIS ÜHENDAB SU VANEMAID?

See, et nad rohkem lapsi ei taha.-Aure, 8 aastane

MIDA TEHAKSE KOHTAMISEL?

Kohtamine on lõbus ja seda võimalust tuleb kasutada teineteise paremaks tundma õppimiseks. Isegi poisid võivad huvitavat juttu rääkida, kui neid piisavalt kaua kuulata.-Linette, 8 aastane

Esimesel kohtamisel räägitakse huvitavaid valesid, et oldaks nõus ka teisele kohtamisele tulema.-Martin, 10 aastane

MIS SA TEEKSID, KUI SU ESIMENE KOHTAMINE EBAÕNNESTUKS?

Läheksin koju ja teeksin näo, et olen surnud. Siis helistaksin ajalehtedele ja laseksin surmakuulutuse avaldada.-Craig, 9 aastane

MIS ON PAREM - ABIELUS VõI VALLALINE OLLA?

Ma ei tea, mis parem on, aga mina oma naisega voodisse küll ei lähe. Ma ei taha, et ta paksuks läheks.-Theodore, 8 aastane

Tüdrukutel on parem vallaliseks jääda. Poistel on küll kedagi vaja, kes koristaks...-Anita, 9 aastane

MIDA TEHA, ET ABIELU ÕNNESTUKS?

Tuleb oma naisele öelda, et ta on ilus, isegi kui ta naeb välja kui veoauto.-Richard, 10 aastane

Vanasti öeldi teistele "ma armastan sind". Tänapäeval ei pea õnneks nii kohutavalt pingutama. Minu meelest piisab täiesti, kui öelda "tule siia!" -Holger 8a.

Minu ema jäi enne rasedaks, kui kurg tuli.-Sofie 7a.

Perekonnas võid ütelda täpselt seda, mida mõtled, ilma et peaks kartma, et keegi samamoodi mõtleb.-Hakan 6a.

Armastusest võib pimedaks jääda. See tuleb sellest, et sulle meeldib keegi nii väga, et sa lihtsalt ei suuda vaadata seda inimest hariliku pilguga. -Pernilla 8a

Abielu ja vabaabielu on peaaegu üks ja seesama, välja arvatud see, et ühte
                          sa pead ja teine on vabatahtlik.-Siiri 7a.

Kui abiellud, siis sellepärast, et armastad kedagi rohkem kui iseennast. Ma ei usu, et see väga kerge oleks.-Ellen 7a.

Pastor küsib, kas tahad abielluda sellega, kes su kõrval seisab, või tahad kedagi teist. Enamasti seal kedagi teist ei ole, nii et vastad "jaa" -Emil 7a.

Kommentaar

a las see jääda - mälestuseks

Kommentaar

Mina olen oma praeguse neiuga koos pärast aastast vahet. Enne seda olime neli aastat koos ja see muutumise teema on üsna tõsi. Ehk tegelikult ei saa sa tagasi enam seda inimest, kellega sa harjunud olid, vaid pead kõik need uute veidrustega harjumised läbi tegema. Ehk siis kui oled jube õnnelik, et tagasi koos olete, siis on kõik ilus. Aga siis läheb see üle ning korraga ei oskagi midagi peale hakata. Igatepidi laif sax!

Kommentaar

Algselt postitas jazzjansa Vaata postitust
                                www.ajujaht.ee - Ja nüüd poisid ja tüdrukud viimaseid innovaatilisi ideid kandideerimisnimekirja ülesse seadma. Näiteks ma omalt poolt pakuks sellise asja välja, et võiks teha firma, kes hakkaks inimestelt kasutatud tuletikke kokku korjama, et neist siis palkmaju tootma hakata. Aega küll läheks sellega, kuid kui kannatlik olla ning piisavalt usku omada, poleks miskit võimatut. Bear with this shit
                                Oo! Kle selle ju mingi andekas disainer teind (a ma ei hakka mainima kes täpsemalt )...
                                DELFI: FC Levadia võitis 24:0 (vs. FC Soccernet)
                                Ljohha: "See number 14 oli soccernetil ainuke mees kes midagi jagas"

AD e. Andekas Disainer...

Kommentaar

Working...
                                X