Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

TV Sarjad

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• Maarek
    replied
    Algselt postitas Rudy Vaata postitust
    Pühapäeval oli Estonia viimane osa Inspiras. Ma olen võibolla primaat ja ei saanud aru mingitest asjadest, aga suht prügi kokkuvõttes. Storyline oli päris arusaamatu, ajaline telg segane ja hüplik. Mingite tegelaste kaasamine arusaamatu. Dialoogid pikad, venivad ja kokutavad.
    Siiski tehniline pool ja eriefektid olid hästi tehtud.
    Vandenõuteooriatest ongi vahest keeruline aru saada, sest kuigi tunduvad loogilised, siis kipuvad need olema täiesti jaburad.

Kuna pole ei Teliat ega Inspirat, siis pole seda üllitist ka näinud, aga ei kutsu ka eriti vaatama, sest sellest asjast juba liiga palju jahutud.

Leave a comment:

• Rudy
    replied
    Pühapäeval oli Estonia viimane osa Inspiras. Ma olen võibolla primaat ja ei saanud aru mingitest asjadest, aga suht prügi kokkuvõttes. Storyline oli päris arusaamatu, ajaline telg segane ja hüplik. Mingite tegelaste kaasamine arusaamatu. Dialoogid pikad, venivad ja kokutavad.
    Siiski tehniline pool ja eriefektid olid hästi tehtud.

Leave a comment:

• Daz Booob
    replied
    Gangs of Oslo - kuus osa puhast kulda. Hea sissejuhatav muss pealekauba. Ajage küüned taha. Netflixis saadaval.

Leave a comment:

• orbitaaljaam
    replied
    Money heist - kui alguses tundus nagu päris hea, siis teine hooaeg hakkas juba kahtlaseks kiskuma ja viimases kahes läksin full plastic ja vaadatav ainult kerimisega. Kohutav ajaraisk.

Leave a comment:

• orbitaaljaam
    replied
    Kui siin Spacey õigeks mõisteti kohtus, kas nad võiksid House of Cards viimase hooaja ka uuesti teha? See oli imho täispask lõpuks.

Leave a comment:

• Peeter I
    replied
    Kaks seni ilmselt kõige kiidetumat sarja UK-s sel aastal, peategelasteks loomulikult võmmid. Blue Lights toimetab Belfastis, eks sealgi stooris mingi väike checklist täidetud, aga see kõik päris hästi välja mängitud, karaktereid igale ühele + muhe huumor. Happy Valley peaks juba nii mõnelegi tuttav olema, nüüd siis jõutud lõpuni, James Nortoni psühhopaadi roll ikka kullaprooviga kaetud.

Leave a comment:

• Daz Booob
    replied
    The Great - https://m.imdb.com/title/tt2235759/?...q_the%2520grea - on selline värvikas ajalooline draama-koomusk. Kohati ajab naerma reljeefsus, kohati osavalt peidetud verbaalne ja/või füüsiline info edastamine, olukorra kirjeldus. Ja siis vähem, ent vast isegi mõjuvamad... sellised kurvad alglaadimise olukorrad - tekib mulje nagu hakkas mingi teine seriaal.

Tegevus toimub siis 18nda sajandi Venemaal ning kirjeldab Katariina Suure teekonda. Ja nagu öeldud, siis seda kõike väga värvikas võtmes (igas mõttes). Huzzah!

Leave a comment:

• orbitaaljaam
    replied
    Algselt postitas Tofoa Vaata postitust

Lõpeta ära. Blacklist vist ainus sari, mille vaatamise ma pooleli olen jätnud viimase 10a jooksul. Täiesti kohutav pask. Minu jaoks muutus talumatuks umbes 4. või 5. hooajast.
    Nõus. Kuidagi suutsin üheksanda lõpuni ära vaadata, aga seda kümnendat ei sunni miski enam vaatama. Täiesti jaburaks läks mingist hetkest.

Leave a comment:

• JuriM
    replied
    Algselt postitas Tofoa Vaata postitust

Lõpeta ära. Blacklist vist ainus sari, mille vaatamise ma pooleli olen jätnud viimase 10a jooksul. Täiesti kohutav pask. Minu jaoks muutus talumatuks umbes 4. või 5. hooajast.
    Noh mis teha, sinu kaotus nagu ka Juventuse

Leave a comment:

• Tofoa
    replied
    Algselt postitas JuriM Vaata postitust

Kõik 10 hooaega on olnud imelised, võibolla 8. ja 9. olid teistsugused kui päris algus aga mingi karakteri muutus on ju loogiline nii pika projekti puhul.

Leave a comment:

• JuriM
    replied
    Algselt postitas dnb Vaata postitust
    Blacklist peaks lähiajal lõppema, kas see on veel endiselt vaadatav? Või mitmendast hooajast see metsa läks?
    Kõik 10 hooaega on olnud imelised, võibolla 8. ja 9. olid teistsugused kui päris algus aga mingi karakteri muutus on ju loogiline nii pika projekti puhul.

Leave a comment:

• dnb
    replied
    Blacklist peaks lähiajal lõppema, kas see on veel endiselt vaadatav? Või mitmendast hooajast see metsa läks?

Leave a comment:

• Jasper
    replied
    Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitust
    Vaatasin Successioni puhkuse ajal ära. Täitsa tore ja nii. Mis veel viimasel ajal head on olnud (ja mis on tänaseks loomulikult lõpuni jõudnud)?
    We own this city.

Väidetavalt Barry ka, aga pole seda isiklikult peale esimest hooaega vaadanud.

Leave a comment:

• plastic
    replied
    Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitust
    Vaatasin Successioni puhkuse ajal ära. Täitsa tore ja nii. Mis veel viimasel ajal head on olnud (ja mis on tänaseks loomulikult lõpuni jõudnud)?
    Sul neid puhkuseid ikka jubedalt tihti. Martin

Leave a comment:

• MALAGA
    replied
    White Lotus ?

Leave a comment:

Working...
X