Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Kihlveokontor
Collapse
X
-
Kuis teeme? Ise olen eksiilis ja saabun juulis 2 nädalaks Maarjamaale puhkusele. Kui see vahemik ei sobi, siis võime privaatsõnumites mingeid skeeme leiutada või siis 20 euroraha minu poolt valitud heategevusele annetada. -
Mina oma limonaadikasti küll unustanud pole. Mr count. Leia võimalus. Olen terve suvi Pärnus. Võid laupäeval mängule ära tuua.Leave a comment:
-
-
Rooma leeris neid mitu, kalamaja kassid said aastapäevad tagasi peale kihlveo kaotust koheselt taskuraha.Leave a comment:
-
Aga kes siis veel taga peaks ajama? Kui võitja ei mõista küsida, ei tähenda see, et kaotaja aus pole. Ehk on kaotajal kihlvedu juba ununenud?Leave a comment:
-
Ei ole väga mitu lehekülge tagasi uurinud, aga kas siin foorumis on peale vincenti veel ausaid kaotajaid kes võtavad ise kontakti enda kaotuse puhul, et võlg ära maksta?
Või ikka võitjad ajavad enda võite taga?Leave a comment:
-
-
Kõlab nagu balloon.Kuna algne eelarve oli pisut kasin, siis pean leppima säärase joogiga...
http://www.viinarannasta.ee/detail.php?id=21102Leave a comment:
-
Nii...tundub tasustamisaeg.
Kuna algne eelarve oli pisut kasin, siis pean leppima säärase joogiga...
Leave a comment:
-
Pärast eilset matemaatiliselt perses.Mul hea tuju ehk teeks nii, et 50 EURi lahendame nüüd ära (http://www.toolsekiisud.ee/et/toeta-meid) ja ülejäänud 50 EUR muudame 75+ ennustuseks (ehk sina võidad kui Manu saab 75 punkti ja rohkem ja mina kui Manu saab 74 ja vähem. 74,5 punkti korral teeme kumbki annetuse). Ma muiduigi usun, et jaanuariks oleme juba uues kihlveos stiilis "Kas ManU mängib järgmine aasta Euroopas" vms...
Teine pool ka lahendatud.
Uut 55+ peale ei tee.Leave a comment:
-
Purjus peaga tehtud kihlveos ja postituses läksid sõnad väheke sassi. Reaalsuses kannan karistust ikkagi mina.Leave a comment:
-
mul oli sama küsimus, aga teades juba vastust, siis ei viitsinud küsida.Leave a comment:
-
Kas mul on väga raske hommik, või miks ma sellest aru ei saa?Leave a comment:
-
-
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
?
Leave a comment: