Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Kihlveokontor
Collapse
X
-
Tänasest Ekspressist:
Rikkad saavad rikkamaks, smh.Eesti Ekspressi vastutav väljaandja Hans H. Luik võttis vastu kihlveo 10 000 euro peale, mille talle pakkus tuntud silmakirurg, jääpurjetaja ja ettevõtja Ants *Haavel. Luige FB leheküljel puhkes arutelu selle üle, kas USA presidendivalimistel esines laialdast valimispettust või mitte. „Võtsin värisevi käsi vastu Haaveli pakkumise, ja kui Trump tõesti nüüd presidendiks valitakse, siis on mu 10 000 läind. Välispoliitika pole ju minu ala kah,“ kommenteeris Luik.Leave a comment:
-
Plasticuga, siis Bet vahel.
Kui Chelsea võidab kõik 3 järgmist mängu, siis Plastic ei reosta enam päevapoliitika teemat ja kui Chelsea ei võida kõiki kolme, siis mina ei reosta enam Manu teemat. Simple as that.Leave a comment:
-
Vahepeal on kaks kihlvedu foorumis sõlmitud
1.
2.
Biden on 21. jaanuar USA president või ei.
kaala ütleb ei = 100€ talle LaRaBla poolt
LaRaBla ütleb jah = 5€ talle kaala poolt
Leave a comment:
-
-
-
-
-
Leave a comment:
-
Ma ei mäleta, et ma selle peale kihla oleks vedanud, aga noh, kui ma täis peaga lubasin, siis teeme nii. Ei tundu liiga ebaaus vist ka.Leave a comment:
-
-
see tundus suvekatel jube hea kihlvedu, aga päris karm on õltsi umbes 5 aastat oodata
Leave a comment:
-
-
Tofoa ütleb, et Sander Puri ei esinda rohkem Eesti koondist ametlikes mängudes väljakumängijana. LaRaBla (?) Ütleb, et esindab. Vahele kast (?) õlut.Leave a comment:
-
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse

Leave a comment: