Algselt postitanud kasutaja Stok poolt
Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Kihlveokontor
Collapse
X
-
Senimaani kuni uks eesti mangija jouab manusse muudad sa ennast. Pool ja Raku oli ehtne naide sellest, kuidas tekkisid wannabe poolikad. -
Leave a comment:
-
TOP 3 foorumi kihlveod ever:Ibanezi ja linnupoja diil.
Järgnevad 4 Manchester Unitedi mängu; watford/wolves/westham/newcastle
4 Unitedi võitu = Ibanez puhkab 4 nädalat foorumist
4st mängust Unitedile 10 punkti = Kihlvedu on void
United saab nendest neljast mängust vähem kui 10 punkti = Linnupoja puhkab foorumist 8 nädalat
Aeg hakkab jooksma sellest hetkest kui kihlvedu on vormistatud. Oletame, et United kaotab enda esimese mängu - Linnupoja foorumipuhkus hakkab mängu lõppemise hetkest.
Kihlveo võitja võiks hiljem kirjutada kuhugi millal kaotaja puhkus lõppeb.
1. Saver vs Linnupoja. Saver lahkub foorumist igaveseks.
2. Tofoa vs Amos. Amos lahkub foorumist igaveseks.
3. Ibanez vs Linnupoja. Emb kumb lahkub 1-2 kuuks foorumist.Leave a comment:
-
Ibanezi ja linnupoja diil.
Järgnevad 4 Manchester Unitedi mängu; watford/wolves/westham/newcastle
4 Unitedi võitu = Ibanez puhkab 4 nädalat foorumist
4st mängust Unitedile 10 punkti = Kihlvedu on void
United saab nendest neljast mängust vähem kui 10 punkti = Linnupoja puhkab foorumist 8 nädalat
Aeg hakkab jooksma sellest hetkest kui kihlvedu on vormistatud. Oletame, et United kaotab enda esimese mängu - Linnupoja foorumipuhkus hakkab mängu lõppemise hetkest.
Kihlveo võitja võiks hiljem kirjutada kuhugi millal kaotaja puhkus lõppeb.Leave a comment:
-
Käbi arvas et klavan ja Cagliari tulevad see hooag 10 hulka Itaalias. Mina ja Eika co-oponeerime. Kast klaasist premmi vaheleLeave a comment:
-
-
Guest replied"Kirgede foorum". Jätkub homme...
Kas homses osas on Saverit ka juba näha ? Kas Linnukas hakkab rääkima ? Kus on raha ? "Kirgede foorum". Soccerneti foorumis. Vaata kindlasti.E-P 24h.
Käi vittu oma pingega.Leave a comment:
-
Liiga erinev stiil. Linnupojalt tuleb 5% debiilsust ja 95% mõistlikku juttu, Saveri puhul olid need protsendid teistpidi.Leave a comment:
-
Ilmselt kui mina ise oleks saver, siis ma kirjutaks siia uhkelt, et rahad on makstud ja imege näppu, ehk proovi rohkem.
2 päeva alles möödas - hoiame pinget õhus.Leave a comment:
-
Guest repliedOot, aga kui Saver lasi Linnukal oma söbra kontole marja saata. Siis enda ja söbra kadumisega kannatab habemesse panna küll ju.
Aga kuna Linnupoja ise rahul asjadega. Siis ikkagi on nii ma pakun, et Linnukas vördub/vördus Saver.Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse

Leave a comment: