Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Kihlveokontor
Collapse
X
-
Linnupoja, palun rahulda meie uudishimu. Või saver lubas ära tappa, kui nime avaldad?Leave a comment:
-
nüüd oleks aeg küll välja tuua, kes see kuulus Saveri tuttav oli kellele raha tuli kanda.
Leave a comment:
-
-
top1. Linnupoja ütles, et pool lõpetab hooaja top4, saver ütles, et ei lõpeta (2017/18 hooaeg), kihlvedu oli 500 euri peale. Kaotaja põgenes foorumist, muutis enda facebooki kontod ja hakkas tapmisähvardusi tegema võitja poolele.
top2. Kui ma ei eksi, siis amos jäi päris paljudele siin foorumis võlgu, keri leheküljele 17, seal need kirjas kõik on.
Misasja? Ma mäletan küll, kui see lepe tehti, aga mingi hetk kadus nagu silme alt ära ja siis läks meelest. Kuskil see kuld kõik kogutult üleval ka on?Leave a comment:
-
-
-
-
-
Okei, lappasin teemad läbi. Täitsa korralik etendus. Kahju ainult, et reaalajas kaasa elada ei saanudtop1. Linnupoja ütles, et pool lõpetab hooaja top4, saver ütles, et ei lõpeta (2017/18 hooaeg), kihlvedu oli 500 euri peale. Kaotaja põgenes foorumist, muutis enda facebooki kontod ja hakkas tapmisähvardusi tegema võitja poolele.
top2. Kui ma ei eksi, siis amos jäi päris paljudele siin foorumis võlgu, keri leheküljele 17, seal need kirjas kõik on.
Leave a comment:
-
top1. Linnupoja ütles, et pool lõpetab hooaja top4, saver ütles, et ei lõpeta (2017/18 hooaeg), kihlvedu oli 500 euri peale. Kaotaja põgenes foorumist, muutis enda facebooki kontod ja hakkas tapmisähvardusi tegema võitja poolele.
top2. Kui ma ei eksi, siis amos jäi päris paljudele siin foorumis võlgu, keri leheküljele 17, seal need kirjas kõik on.Leave a comment:
-
Oma mehe toetamine on igati normaalne tegevus. Erinevalt meie-vormi kasutamisest klubi kohta, millega sul pole mitte mingit seost peale selle, et ka sulle meeldib näha kuidas tiitleid osta saab.Leave a comment:
-
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: