Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Kihlveokontor
Collapse
X
-
Aga Saveril pidid ju kuulsad sõbrad olema, kes on isegi FBs minu sõbralistis ja ma kinnitan, et seal on ainult eetilised ja säravsilmsed isikud. Selline kadumine tundub üllatav.Leave a comment:
-
Selles mõttes üle ei lasknud, et keegi enda rahast ilma ei jäänud. Lihtsalt Saver otsustas 1000€ v mdea kui palju peale ta kihla vedas, maksmata jätta ja foorumist nahhui tõmmata.Oota, kes nüüd kellele ja kui palju võlgu on? Kas keegi on reaalselt kuhugi oma raha kinni pannud? Kas on raha tagasi saanud või lasi Saver kõik jäädavalt üle?
Mind lasi Amos kunagi samamoodi üle. Aga ma ütlen, see on odav hind sitast lahti saamiseks siin foorumis.Leave a comment:
-
Oota, kes nüüd kellele ja kui palju võlgu on? Kas keegi on reaalselt kuhugi oma raha kinni pannud? Kas on raha tagasi saanud või lasi Saver kõik jäädavalt üle?
Mind lasi Amos kunagi samamoodi üle. Aga ma ütlen, see on odav hind sitast lahti saamiseks siin foorumis.Leave a comment:
-
Üldiselt tagantjärgi nõus ja kõik neljakohalised summad oleks juba kahtlane võõra inimese kontole kanda.Siin foorumis tundub olevat piisavalt vendi, kes on Eesti gamblingmaastikuga kursis ning 5000 tuh EUR on summa, millega on nii mõnigi matkama läinud (mõnele on piisanud ka koogist ning siinkirjutaja on cannule siiamaani eelmise hooaja eest õlled sees). Aga see ei ole oluline. Ja vaevalt telekavaatajal tuhandeid korraga escrows on olnud. Aga ka see ei ole oluline, sest escrow loogika taandub usaldusele.
Üldiselt antud teema õpetas seda, et kahtlaste vendade vahendaja ei tasu olla, endal kulub pärast rohkem närvirakke, aga lihtsalt väike vahefakt:
Pole muidugi päris korraga, aga nüüdseks on juba ka 4k piir ületatud. See ongi mu salapärane plaan ettevalmistada 2usaldusväärne nimi" ning ühel hetkel mingi tonniga ära kaduda, samal ajal kui kümned inimesed siit foorumist mu nime teavad.
Siiski loodan, et Saver peab sõna.Leave a comment:
-
-
Kõik suutsite hüppesse ajada oma kihlveoga. Olge hea tehke lôpp postitus ka. Andke rahvale vastuseid!Leave a comment:
-
Jah, nahui
Praegu on selline tunne.Kui teine pool ka ära kinnitab, siis ok.
Diil.
Kui Liverpool ei lõpeta top neljas, kannan sulle viieka (või su tuttavale kohe kui vaja), kui Liverpool lõpetab TOP nelajs kannad sina minu poolt valitud abiorganisatsioonile 5 eur makseselgitusega Jäätiseraha

Leave a comment:
-
-
Guest repliedLinnupoja sai habemesse.Leave a comment:
-
Rahvas nõuab update.Leave a comment:
-
Tõstatan teemat lihtsalt kuna meelde tuli mis siin toimus.
4 vooru enne lõppu liverpoolil 7p edu chelsea ees. Tänane mäng ootab ees Liverpoolil aga võidu korral kahaneb linnupoja koefitsent juba väga minimaalseks.
Kõike võib muidugi juhtuda
pall on ümmargune siiski.
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse

Leave a comment: