Vivatbet

Collapse

Unconfigured Ad

Collapse

Kihlveokontor

Collapse
X

• Aeg
  • Show
Puhasta kõik
uued postitused

• futbolidipaul
    replied
    See võib vabalt üks sama kodanik olla ja tuleb lihtsalt uue nime all.

Leave a comment:

• Martin
    replied
    Aga Saveril pidid ju kuulsad sõbrad olema, kes on isegi FBs minu sõbralistis ja ma kinnitan, et seal on ainult eetilised ja säravsilmsed isikud. Selline kadumine tundub üllatav.

Leave a comment:

• orbitaaljaam
    replied
    Viimase tegevuse aeg
    09.03.18 13:28

thmrgd

Leave a comment:

• LaRaBla
    replied
    Algselt postitanud kasutaja Tofoa poolt
    Oota, kes nüüd kellele ja kui palju võlgu on? Kas keegi on reaalselt kuhugi oma raha kinni pannud? Kas on raha tagasi saanud või lasi Saver kõik jäädavalt üle?

Mind lasi Amos kunagi samamoodi üle. Aga ma ütlen, see on odav hind sitast lahti saamiseks siin foorumis.
    Selles mõttes üle ei lasknud, et keegi enda rahast ilma ei jäänud. Lihtsalt Saver otsustas 1000€ v mdea kui palju peale ta kihla vedas, maksmata jätta ja foorumist nahhui tõmmata.

Leave a comment:

• Tofoa
    replied
    Oota, kes nüüd kellele ja kui palju võlgu on? Kas keegi on reaalselt kuhugi oma raha kinni pannud? Kas on raha tagasi saanud või lasi Saver kõik jäädavalt üle?

Mind lasi Amos kunagi samamoodi üle. Aga ma ütlen, see on odav hind sitast lahti saamiseks siin foorumis.

Leave a comment:

• telekavaataja
    replied
    Algselt postitanud kasutaja plastic'99 poolt
    Siin foorumis tundub olevat piisavalt vendi, kes on Eesti gamblingmaastikuga kursis ning 5000 tuh EUR on summa, millega on nii mõnigi matkama läinud (mõnele on piisanud ka koogist ning siinkirjutaja on cannule siiamaani eelmise hooaja eest õlled sees). Aga see ei ole oluline. Ja vaevalt telekavaatajal tuhandeid korraga escrows on olnud. Aga ka see ei ole oluline, sest escrow loogika taandub usaldusele.
    Üldiselt tagantjärgi nõus ja kõik neljakohalised summad oleks juba kahtlane võõra inimese kontole kanda.

Üldiselt antud teema õpetas seda, et kahtlaste vendade vahendaja ei tasu olla, endal kulub pärast rohkem närvirakke, aga lihtsalt väike vahefakt:

Algselt postitanud kasutaja telekavaataja poolt
    Kui 20 SBT-d möödas, siis selle ajaga turniiridest osa võtnud 49 erinevat kasutajat ning auhinnaraha üle 3700 euro jagatud. Lihtsalt väike fakt.
    Pole muidugi päris korraga, aga nüüdseks on juba ka 4k piir ületatud. See ongi mu salapärane plaan ettevalmistada 2usaldusväärne nimi" ning ühel hetkel mingi tonniga ära kaduda, samal ajal kui kümned inimesed siit foorumist mu nime teavad.

Siiski loodan, et Saver peab sõna.

Leave a comment:

• krissucool
    replied
    Algselt postitanud kasutaja Tofoa poolt
    Nonii, üks kahest on siis hooaja lõpuks foorumist lännu! Head uudised!
    Ja Saver on l2nnu. Head teed, tropp.

Leave a comment:

• Kaurr
    replied
    Kõik suutsite hüppesse ajada oma kihlveoga. Olge hea tehke lôpp postitus ka. Andke rahvale vastuseid!

Leave a comment:

• orbitaaljaam
    replied
    Algselt postitanud kasutaja Martin poolt
    Kas luhvtitatakse sajalisi siis selle Liverpooli teemaga või mis?
    Jah, nahui
    Algselt postitanud kasutaja orbitaaljaam poolt
    Kui teine pool ka ära kinnitab, siis ok.

Diil.
    Kui Liverpool ei lõpeta top neljas, kannan sulle viieka (või su tuttavale kohe kui vaja), kui Liverpool lõpetab TOP nelajs kannad sina minu poolt valitud abiorganisatsioonile 5 eur makseselgitusega Jäätiseraha
    Praegu on selline tunne.

Leave a comment:

• Martin
    replied
    Kas luhvtitatakse sajalisi siis selle Liverpooli teemaga või mis?

Leave a comment:

• JossifAunaste
    replied
    Algselt postitanud kasutaja Jasper poolt
    money go, money come
    [/IMG]

Leave a comment:

• Mehhanisaator
    Guest replied
    Linnupoja sai habemesse.

Leave a comment:

• orbitaaljaam
    replied
    Oot. Ma peaks ka mingi lastekodu vms välja otsima.

Leave a comment:

• telekavaataja
    replied
    Algselt postitanud kasutaja Linnupoja poolt
    Võib vist ajaloo huvides ära märkida, et meil on diil sõlmitud küll jah.
    Algselt postitanud kasutaja Saver poolt
    Panen oma nime ka alla ja kinnitan, et nö leping on osapoolte vahel sõlmitud. Nii nagu jutt oli 500/500

Soovin siiralt op-le edu!
    Rahvas nõuab update.

Leave a comment:

• Kaurr
    replied
    Tõstatan teemat lihtsalt kuna meelde tuli mis siin toimus.
    4 vooru enne lõppu liverpoolil 7p edu chelsea ees. Tänane mäng ootab ees Liverpoolil aga võidu korral kahaneb linnupoja koefitsent juba väga minimaalseks.
    Kõike võib muidugi juhtuda pall on ümmargune siiski.

Leave a comment:

Töötlen...