Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Kihlveokontor
Collapse
X
-
Jääme siiski 5 vs 5 juurde ja vabalt võin kanda Sinu poolt valitud abiorganisatsioonile.Leave a comment:
-
Kui tõsiselt sinu võidu puhul läheb raha abiorganisatsioonile, siis pakun sulle paremat diili.
Kui mina võidan, ostad oma naisele minu viieka eest lilli (ilma irooniata!).
Kui sina võidad, kannan 50 eur sinu poolt valitud abio.-i arvele.
Diil?Leave a comment:
-
Kui teine pool ka ära kinnitab, siis ok.
Diil.
Kui Liverpool ei lõpeta top neljas, kannan sulle viieka (või su tuttavale kohe kui vaja), kui Liverpool lõpetab TOP nelajs kannad sina minu poolt valitud abiorganisatsioonile 5 eur makseselgitusega Jäätiseraha
Leave a comment:
-
Ma ei tea ... Linnupojaga on näiteks kõik asjad korras. Kihlvedu sõlmitud ja probleeme pole.
Ok, teeme siis viieka peale. Aga lihtsalt, omavahel.Leave a comment:
-
Pilt ütleb rohkem kui tuhat sõna. Liikuv pilt 10 000

Lugesin ka viimased leheküljed läbi. Silma jäid paljud pakutud betid, mis erinevatel põhjustel on errorisse läinud. Kui lõpuks töösse lähevad, võtan tagasi Saver. Kui ei, ... mida iganes.
Talvel jäätis väga ei lähe. Paku midagi muud.Leave a comment:
-
-
-
Vabanda ma ei viitsi mingi viieka pärast ... Osta parem omale jäätist.
Loe viimased 3-4 lk uuesti läbi ja kommenteeri siis uuesti.Leave a comment:
-
Ma ootan siiamaani kinnitust
Ja kui inimene läheb isiklikuks, solvab kellegi last ning seejuures viriseb veel silmakirjalikult isiklikuks minemise üle, siis on kõrvalseisjatel ka õigus näpuga näidata.Leave a comment:
-
-
Ma ei saa ka aru, mis värk sellega on
Leave a comment:
-
Ma lihtsalt ei saa aru, mis värk selle isiklikuks minemisega siin foorumis on. Miks kuradi pärast peaks mina näiteks sind usaldama? On mul selleks mingi põhjus, ei ole ju?!
Vaata Romario, tegelikult olen mina ise tunduvalt lugupeetum inimene (minu ringkonnas siis), kui need sinu välja pakutud "peatoimetajad" siin foorumis. Kui sa tahad kihla vedada, palun väga, pole probleemi. Kui ei, siis ei, ma ei viitsi enam siin niisama jorutada.Leave a comment:
-
Ideaalmaailmas teekski nii, aga praegusel juhul oled sina ainuke, kelle puhul võiks karta "ära kadumist", sest ilmselt mitte keegi foorumist ei tea sind isiklikult ning sinu sõnavõtud ei ole tekitanud usaldust. Vähemalt selline mulje on jäänud. Ehk sellisel kujul ma kindlasti huvitatud ei ole. Palusin sul vähemalt saata selle tuntud inimese nime, et saaksin asja kaaluda. Seda sa ei suvatsenud teha. Ma olen kihlveost huvitatud ainult tingimusel, et seda vahendab mõni lugupeetud inimene (soovitavalt foorumist). Kuna sulle minu poolt pakutud vahendajad ei sobinud, siis leia usaldusväärne foorumlane või jääb kahjuks antud tehing ära.Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse

Leave a comment: