Vivatbet

Collapse

Unconfigured Ad

Collapse

Kihlveokontor

Collapse
X

• Aeg
  • Show
Puhasta kõik
uued postitused

• Saver
    replied
    Algselt postitanud kasutaja orbitaaljaam poolt
    Jääme siiski 5 vs 5 juurde ja vabalt võin kanda Sinu poolt valitud abiorganisatsioonile.
    Kuidas soovid.

Leave a comment:

• orbitaaljaam
    replied
    Algselt postitanud kasutaja Saver poolt
    Kui tõsiselt sinu võidu puhul läheb raha abiorganisatsioonile, siis pakun sulle paremat diili.

Kui mina võidan, ostad oma naisele minu viieka eest lilli (ilma irooniata!).
    Kui sina võidad, kannan 50 eur sinu poolt valitud abio.-i arvele.

Diil?
    Jääme siiski 5 vs 5 juurde ja vabalt võin kanda Sinu poolt valitud abiorganisatsioonile.

Leave a comment:

• RealFan
    replied
    Saver on rahaboss

Leave a comment:

• Saver
    replied
    Diil.
    Kui Liverpool ei lõpeta top neljas, kannan sulle viieka (või su tuttavale kohe kui vaja), kui Liverpool lõpetab TOP nelajs kannad sina minu poolt valitud abiorganisatsioonile 5 eur makseselgitusega Jäätiseraha
    Kui tõsiselt sinu võidu puhul läheb raha abiorganisatsioonile, siis pakun sulle paremat diili.

Kui mina võidan, ostad oma naisele minu viieka eest lilli (ilma irooniata!).
    Kui sina võidad, kannan 50 eur sinu poolt valitud abio.-i arvele.

Diil?

Leave a comment:

• orbitaaljaam
    replied
    Ma ei tea ... Linnupojaga on näiteks kõik asjad korras. Kihlvedu sõlmitud ja probleeme pole.
    Kui teine pool ka ära kinnitab, siis ok.

Ok, teeme siis viieka peale. Aga lihtsalt, omavahel.
    Diil.
    Kui Liverpool ei lõpeta top neljas, kannan sulle viieka (või su tuttavale kohe kui vaja), kui Liverpool lõpetab TOP nelajs kannad sina minu poolt valitud abiorganisatsioonile 5 eur makseselgitusega Jäätiseraha

Leave a comment:

• Saver
    replied
    Lugesin ka viimased leheküljed läbi. Silma jäid paljud pakutud betid, mis erinevatel põhjustel on errorisse läinud. Kui lõpuks töösse lähevad, võtan tagasi Saver. Kui ei, ... mida iganes.
    Ma ei tea ... Linnupojaga on näiteks kõik asjad korras. Kihlvedu sõlmitud ja probleeme pole.

Talvel jäätis väga ei lähe. Paku midagi muud.
    Ok, teeme siis viieka peale. Aga lihtsalt, omavahel.

Leave a comment:

• orbitaaljaam
    replied
    Algselt postitanud kasutaja ElNino9 poolt
    Pilt ütleb rohkem kui tuhat sõna. Liikuv pilt 10 000

Lugesin ka viimased leheküljed läbi. Silma jäid paljud pakutud betid, mis erinevatel põhjustel on errorisse läinud. Kui lõpuks töösse lähevad, võtan tagasi Saver. Kui ei, ... mida iganes.
    Talvel jäätis väga ei lähe. Paku midagi muud.

Leave a comment:

• ElNino9
    replied
    Vabanda ma ei viitsi mingi viieka pärast ... Osta parem omale jäätist.

Leave a comment:

• Linnupoja
    replied
    Linnupoja, miks sa ei vasta mulle enam? Kas meie kihlvedu on endiselt jõus või mis?
    Olen in, kirjutasin sulle.

Leave a comment:

• Saver
    replied
    Ma ootan siiamaani kinnitust
    Vabanda ma ei viitsi mingi viieka pärast ... Osta parem omale jäätist.

Ja kui inimene läheb isiklikuks, solvab kellegi last ning seejuures viriseb veel silmakirjalikult isiklikuks minemise üle, siis on kõrvalseisjatel ka õigus näpuga näidata.
    Loe viimased 3-4 lk uuesti läbi ja kommenteeri siis uuesti.

Leave a comment:

• orbitaaljaam
    replied
    Vabandan, aga Stok on ise süüdi, et mu endast välja suutis ajada.

Täpselt sama käib sinu kohta, ise sa teemasse ei puutu, aga näe't, surkimas on vaja ikka käia.
    Ma ootan siiamaani kinnitust
    ma paneks ka 5 euri. Noh, lihtsalt huvipärast, et kes see tuntud inimene on, kellele ma viieka peaks kandma. Liverpool TOP nelja!!
    Ja kui inimene läheb isiklikuks, solvab kellegi last ning seejuures viriseb veel silmakirjalikult isiklikuks minemise üle, siis on kõrvalseisjatel ka õigus näpuga näidata.

Leave a comment:

• Saver
    replied
    Ma ei saa ka aru, mis värk sellega on
    Vabandan, aga Stok on ise süüdi, et mu endast välja suutis ajada.

Täpselt sama käib sinu kohta, ise sa teemasse ei puutu, aga näe't, surkimas on vaja ikka käia.

Leave a comment:

• orbitaaljaam
    replied
    Ma lihtsalt ei saa aru, mis värk selle isiklikuks minemisega siin foorumis on.
    Keda küll huvitab sinu kui makaroni arvamus? Tra, vaata milline kael sul poja on, mark ei ole omal siin foorumis isakest mängida?
    Ma ei saa ka aru, mis värk sellega on

Leave a comment:

• Saver
    replied
    Algselt postitanud kasutaja -RoMaRiO- poolt
    Ideaalmaailmas teekski nii, aga praegusel juhul oled sina ainuke, kelle puhul võiks karta "ära kadumist", sest ilmselt mitte keegi foorumist ei tea sind isiklikult ning sinu sõnavõtud ei ole tekitanud usaldust. Vähemalt selline mulje on jäänud.
    Ma lihtsalt ei saa aru, mis värk selle isiklikuks minemisega siin foorumis on. Miks kuradi pärast peaks mina näiteks sind usaldama? On mul selleks mingi põhjus, ei ole ju?!

Algselt postitanud kasutaja -RoMaRiO- poolt
    Ma olen kihlveost huvitatud ainult tingimusel, et seda vahendab mõni lugupeetud inimene (soovitavalt foorumist). Kuna sulle minu poolt pakutud vahendajad ei sobinud, siis leia usaldusväärne foorumlane või jääb kahjuks antud tehing ära.
    Vaata Romario, tegelikult olen mina ise tunduvalt lugupeetum inimene (minu ringkonnas siis), kui need sinu välja pakutud "peatoimetajad" siin foorumis. Kui sa tahad kihla vedada, palun väga, pole probleemi. Kui ei, siis ei, ma ei viitsi enam siin niisama jorutada.

Leave a comment:

• -RoMaRiO-
    replied
    Aga milles asi Romario, miks meil üldse vahendajat on vaja. Teeme ise asja ära ja kogu moos. Mina kaotan, teen sulle ise ülekande. Sina kaotad, teed sina ise mulle ülekande. Mlleks asja keeruliseks ajada?
    Ideaalmaailmas teekski nii, aga praegusel juhul oled sina ainuke, kelle puhul võiks karta "ära kadumist", sest ilmselt mitte keegi foorumist ei tea sind isiklikult ning sinu sõnavõtud ei ole tekitanud usaldust. Vähemalt selline mulje on jäänud. Ehk sellisel kujul ma kindlasti huvitatud ei ole. Palusin sul vähemalt saata selle tuntud inimese nime, et saaksin asja kaaluda. Seda sa ei suvatsenud teha. Ma olen kihlveost huvitatud ainult tingimusel, et seda vahendab mõni lugupeetud inimene (soovitavalt foorumist). Kuna sulle minu poolt pakutud vahendajad ei sobinud, siis leia usaldusväärne foorumlane või jääb kahjuks antud tehing ära.

Leave a comment:

Töötlen...