Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Riigikogu valimised 2011

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Tõeliselt targad inimesed tegelevad pigem suurettevõtluse või teadusega (mis toetab äri). Selle kommiraha järgi, mis riigikogus/valitsuses saab, lähevadki sellise kaliibriga tegelased, nagu seal parasjagu on. Aga jah nõustun, et Ligi on muidugi pädev ja Paet ka ministriks sobiv.

Kommentaar

See "kommiraha" on selline, et parimad neist, kes seda enam ei saa, lähevad tihtipeale nõunikeks. Vilistavad sellele suurele rahale, mis neid väidetavalt äris ootaks.

Kommentaar

Ma usun, et Maris Lauri on väga pädev minister samuti. Ülejäänud käigud näitavad pigem oravapartei äkitselt saabunud pingi lühisust.

Kommentaar

Sellest, et oravate pink on lühike on juba päris kaua räägitud. Ei imestaks kui nt oravad valimised võidavad saab uueks kaitseministriks Kross.

Kommentaar

Algselt postitas zelee Vaata postitust
            Sellest, et oravate pink on lühike on juba päris kaua räägitud. Ei imestaks kui nt oravad valimised võidavad saab uueks kaitseministriks Kross.
            Ma olen üsna kindel, et seda ei juhtu. USA-sse sissesõidukeeld on liiga suur probleem.

Ja Krossi üleminek oli seotud ikka isikliku äriprojektiga, aga mitte poliitilise kaalutlusega.

Kommentaar

Algselt postitas zelee Vaata postitust
              Pigem ikka siseministriks, see ei peagi välismaal käima, kui ei lubata.

Kommentaar

Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitust
                Ma usun, et Maris Lauri on väga pädev minister samuti. Ülejäänud käigud näitavad pigem oravapartei äkitselt saabunud pingi lühisust.
                uskuda võib surnust ülestõusmisse ka.
                numbreid ta ilmselt tunneb ja protsentarvutust ka, aga administreerimistööst ei tea ta olemasoleva cv põhjal küll haisugi... rah-minni krokodillid pistakaksid ta elusalt nahka (kui ainult tahavad).
                loodetavasti peab ilma suuremate jamadeta 4 kuud vastu.

/yes, minister - raamatut siis (mis oli kordades parem kui tv-sari) - meenutades/
                Seisan üksi mere ääres
                jalas kollased sandaalid
                valged, merevahust sääred
                hüüan: "Elagu skandaalid!"

Kommentaar

Algselt postitas chac Vaata postitust
                  (kui ainult tahavad).
                  ei taha.

Kommentaar

Algselt postitas atleticomadrid Vaata postitust
                    Paeti ja Ligi näol on valitsus kaotanud kaks ülimalt tõhusat ja proffesionaalset ministrit ning härrad on olnud silmapaistvad mitte ainult hetke poliitikas vaid üleüldiselt tegemist kahe väga võimeka portfelliomanikuga Eesti poliitilises ajaloos. Europarlamenti minek on minu arvates täielik talendi raiskamine ja sisulist tulu tõuseb seal koridoride kulutamisest ikka naeruväärselt vähe. Neid päid, kes seal tilu-lilu majandust ajada võivad on liigagi palju siin, saatku Simson või muu sama kaalukategooriaga kargaja.
                    Kui Ligi asendaja pani kukalt kratsima ja enne tegudeni jõudmist oleks ülekohtune kriitikat teha siis Pentmannus variandiga saab ainult välispoliitiline tegutsemine halveneda! Kena esinduslik kuvand küll (tõden, et naisterahvas on ju kena), kuid valikuna välisministriks paraku läbimõtlemata säästuotsus. Liiati veel tänases ülimalt pingelises ja aina enam pingestuvas majandus ja poliitõhkkonnas.
                    Tõesti palju virtuaalsust hullumeelsust ühe posti kohta. Minu jaoks on ääretult sümpaatne, et valitsus on noor, ärgas ja nähtavalt progressiivse hoiakuga. Midagi nii toredat pole siin riigis ammu nähtud.
                    the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
                    because belle of st mark is a beauty extraordinaire

Kommentaar

Maris Lauri rahandusministrina on minu arust suurepärane valik, Pentus-Rosimannus välisministrina kohutav, oleks võinud siiski mõne diplomaadist spetsialisti valida sinna rolli.

Kommentaar

Algselt postitas LeeRomeno Vaata postitust
                        Maris Lauri rahandusministrina on minu arust suurepärane valik, Pentus-Rosimannus välisministrina kohutav, oleks võinud siiski mõne diplomaadist spetsialisti valida sinna rolli.
                        Lätil läks ju veel hullemini!

Tegelikult ma hakkasin korraga mõtlema, et kas see on nüüd järjekordne püüd teha elektrijänesest peaministrikandidaat? Noh, et välisminister on selline tore ametikoht, et justkui oled pidevalt pildis, aga samas ei sõltu sinust midagi sellist, mis valijaid pahaseks ajaks. Sa ei tõsta makse, sa ei lähe kaevuritega tülli, sa ei koonda politseinike. Pigem tunned muret igasugu arengute pärast ja avaldad kaastunnet katastroofide puhul. Ülinummi ju!

Kommentaar

Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitust
                          Tegelikult ma hakkasin korraga mõtlema, et kas see on nüüd järjekordne püüd teha elektrijänesest peaministrikandidaat? Noh, et välisminister on selline tore ametikoht, et justkui oled pidevalt pildis, aga samas ei sõltu sinust midagi sellist, mis valijaid pahaseks ajaks. Sa ei tõsta makse, sa ei lähe kaevuritega tülli, sa ei koonda politseinike. Pigem tunned muret igasugu arengute pärast ja avaldad kaastunnet katastroofide puhul. Ülinummi ju!
                          Paetil see strateegia läbi ei läinud, kuigi proovis pea 10 aastat õnne. Üldiselt on Pentuse, Palo või Simsoni vaenamine puhas seksism, tõsiseltvõetavaid sisulisi (ja ma ei mõtle siin seda, et partei ei sobi) argumente nende vastu suurt pole. Targad ning otsustusvõimelised naised kõik. Minu meelest kõlbaks ükskõik kes neist suurepäraselt peaministriks.
                          the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
                          because belle of st mark is a beauty extraordinaire

Kommentaar

Algselt postitas mcnamara Vaata postitust
                            Paetil see strateegia läbi ei läinud, kuigi proovis pea 10 aastat õnne. Üldiselt on Pentuse, Palo või Simsoni vaenamine puhas seksism, tõsiseltvõetavaid sisulisi (ja ma ei mõtle siin seda, et partei ei sobi) argumente nende vastu suurt pole. Targad ning otsustusvõimelised naised kõik. Minu meelest kõlbaks ükskõik kes neist suurepäraselt peaministriks.
                            Pentus-Rosimannuse vastu räägib siiski Autorollo skandaal. Muidu olen nõus, et Lauri ja Raidma on head ministrid. Pentus-Rosimannuse puhul ma selles nii kindel pole. Kaljurand oleks olnud kindlasti parem välisminister. Loodame, et Marinast saab järgmine president
                            The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.

Kommentaar

Tegelikult ei saa tavakodanik Autorollo skandaalist ju suurt mitte mõmmigi aru. Loeb lihtsalt, et skandaal ja arvab, et pizdets värk.

Kommentaar

Algselt postitas mcnamara Vaata postitust
                                Paetil see strateegia läbi ei läinud
                                kas see oligi tema strateegia? Ansipi lahkumisel oleks just Ligi või siis Paet olnud loogilised järglased
                                peaministritoolil, aga nad eelistasid mugaval positsioonil jätkata ja isegi ei kandideerinud Pevkuri-Rõivase vastu

või otsustas noorem põlvkond mingite erakonnasiseste intriigide käigus lihtsalt vanema välja süüa

Äripäev 3.11
                                GEORGE: No, no, no! Nothing happens /-/ RUSSELL: Well, why am I watching it?
                                GEORGE: Because it's on TV RUSSELL: Not yet..
                                (Seinfeld, The Pitch)

Kommentaar

Working...
                                X