Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Riigikogu valimised 2011

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Aaviksoo kaitsemininstrina oligi üsna naljanumber, seega talle sobibki paremini ala, milles end oluliselt mugavamalt tunneb.
    Aaviksoo polnud kaugeltki naljanumber. Niipalju kui olen ise rääkinud tuttavate kaadrikaitseväelastega, kaitseliitlaste ja ohvitseridega, samuti lugenud nende seisukohti, peetakse Aaviksood senistest kaitseministritest parimaks. Kirutakse küll aga leitakse, et senised olid päris mööda, ta ikka enam-vähemgi midagi jagab ja teeb. Võib ju norida delfilikult Vabadussamba kallal ja kui mõelda neile, kes ta eelkäijateks sattusid, neist siis ebasobivam justkui ei saakski olla aga siiski: ta on väga paljud sisulised asjad ära teinud. Isegi Kunnas mingis artiklis tunnistas seda.
    Mis Laari puutub, siis ta seisukohad Aaviksooga suht sarnased ja vähemalt pädevuselt teiseks peaks ta kvalifitseeruma kindlasti. Lisaks puhtpoliitilistele kogemustele ja autoriteedile välismaal ka reservohvitserina praktilised kogemused vähemalt olemas, pluss veel teoreetilised teadmised sõjaajaloolasena. Ligil oli välimuse järgi mune ehk rohkem ja koduperenaistele võis turvatunnet ka sisendada aga kaitseministrina oli täielik null.

Kommentaar

Krt, kuidagi suutnud leida enam seda mängu, kus Laar Savisaare pildi pihta tuld andis. Aktuaalne jälle ju

Kommentaar

Algselt postitas Gallacher Vaata postitust
        Aaviksoo polnud kaugeltki naljanumber. Niipalju kui olen ise rääkinud tuttavate kaadrikaitseväelastega, kaitseliitlaste ja ohvitseridega, samuti lugenud nende seisukohti, peetakse Aaviksood senistest kaitseministritest parimaks. Kirutakse küll aga leitakse, et senised olid päris mööda, ta ikka enam-vähemgi midagi jagab ja teeb. Võib ju norida delfilikult Vabadussamba kallal ja kui mõelda neile, kes ta eelkäijateks sattusid, neist siis ebasobivam justkui ei saakski olla aga siiski: ta on väga paljud sisulised asjad ära teinud. Isegi Kunnas mingis artiklis tunnistas seda.
        Minu seisukoht põhineb ajakirjanduses avaldatul ja kahjuks ei hinda kunagi eriti kõrgelt meie lugupeetud "teen kõike" ministreid. Muidu olen akadeemik, aga kui vaja, siis võin esineda kultuuri- ja haridusministrina, vahepeal võin ka erialast tööd teha, aga kui magus koht jälle saadaval, siis olen valmis tegema mida iganes.
        Mida ta siis nii väga head on teinud?
        On ajateenistus muutunud noortele vastuvõetamaks ja tahavad noored seda läbida? Pronkssõduri teisaldamine möödus suuremate probleemideta? Vabadussamba lahendust kritiseerida pole alust?
        Tema sõnul pidi kaitsevaldkond olema solidaarne ülejäänud avaliku sektoriga, kui palku kärbitakse, aga üllatus, üllatus, kõige raskematel hetkedel ei unustanud oma ametnikele kohati üsna arvestatavat boonust maksta. Kui kaadrikaitseväelastel tõmmatakse solidaarselt palka madalamaks ja ajateenijatel vähendatakse toetust, siis minu hinnangul suhteliselt küüniline enda tagumikule lähemal asuvatele külmalt hea töö eest preemiat määrata.
        NATO'le pugemine tuleb muidugi hästi välja, aga sellega oleks hakkama saanud ka tema eelkäijad. Kahjuks on see meile suhteliselt kalliks maksma läinud (mitte rahalises mõttes), aga ega meil tegelikult ju muud üle jäägi.
        Viimasel ajal vastukaja tekitanud artikkel on muidugi juba omaette tase
        May the Violet flag flutter in the wind on all fields of challenge and valour, a vivid hope is our solace, we have eleven athletes and one heart. Go, Fiorentina, we want you to be the queen of all teams, go, Fiorentina, fight with bravery and prowess everywhere! In any hour of dismay and victory, remember you're the history of football!

Kommentaar

Ma niisama märgin, et pronkssõduri teisaldamine polnud Aaviksoo ja kamina tegevus. Seal oli rohkem ikka siseministeerium juhtival toolil koos Ansipiga. Ajateenistusse suhtumine on minu hinnangul muutunud paremaks. Sammas ei ole tegelikult kaitsepoliitika, vaid mõttetu käkk, mis kahjuks sai liiga palju tähelepanu tänu enda pompöössele hinnale.
          Aga need olid need kolm asja lihtsalt, mille välja tõid. Rohkemat ma ka ei tea, sest pole minu teema päris.

Kommentaar

Pihli sõnul pidi Aljoša teisaldamise otsustama Kaitseministeerium, kuigi eks me kõik teame, et see põhiboss Ansipi südamesoov oli. See oli Aaviksoo valdkond, mistõttu need professorid oma murekirja ju talle ka saatsid. Selles, et selle asjaga sitasti hakkama saadi, on muidugi väga suur osa Siseministeeriumil ehk neid ämbrikolistajaid oli mitu.

Pole ka minu teema, aga tõin lihtsalt välja ajakirjanduses esitatud häirivad momendid seoses Aaviksooga (seesama preemiakamm, alandamine ajateenistuses, Vabadussammas, jne.). Ei ole tema tegevus lihtsalt mingit erilist poolehoidu tekitanud, aga see on ka vaid minu arvamus ja ei muretse, kas keegi minuga nõustub või mitte.
            May the Violet flag flutter in the wind on all fields of challenge and valour, a vivid hope is our solace, we have eleven athletes and one heart. Go, Fiorentina, we want you to be the queen of all teams, go, Fiorentina, fight with bravery and prowess everywhere! In any hour of dismay and victory, remember you're the history of football!

Kommentaar

The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.

Kommentaar

Pole ka minu teema, aga tõin lihtsalt välja ajakirjanduses esitatud häirivad momendid seoses Aaviksooga (seesama preemiakamm, alandamine ajateenistuses, Vabadussammas, jne.). Ei ole tema tegevus lihtsalt mingit erilist poolehoidu tekitanud, aga see on ka vaid minu arvamus ja ei muretse, kas keegi minuga nõustub või mitte.
                Sina teed järeldusi paari ajaleheartikli põhjal, minul on ka aimu mida vastava ala spetsialistid arvavad. Nende seisukoht on valdavalt, et võiks küll teha paremini ja rohkem aga siiski on Aaviksoo ära teinud palju asju, millest eelmiste ministrite ajal aastaid ja aastaid ainult räägiti aga tegusid ei järgnenud. See pole muidugi kaugeltki ainult Aaviksoo teene aga kui võrrelda Eesti kaitsevõimet Eesti või Läti omadega, on vahe nagu öö ja päev ning iga see vahe järjest suureneb. Aga mis alandamisest sa räägid - pole kuulnud sellisest asjast EKV-s? Võimalik, et sul on alandamisest muidugi mingi omamoodi arusaam.

Kommentaar

Sibul asendab sibulat: Yana Toomi riigikokku ja Mihhail Kõlvart Tallinna abilinnapeaks. Neid ühendab:

17. veebruaril külastas Mihhail Kõlvart koos Tallinna abilinnapea Yana Toomiga Lasnamäe Vene Gümnaasiumi, kus toimus kohtumine vanemate ja õpetajatega. Oma sõnavõtus rääkisid nad vene õppekeele säilitamise vajadusest ja koolireformi ettevalmistamatusest.
                  tulevik on tunni aja pärast

Kommentaar

Mihhail Kõlvart võib ju abilinnapeaks minna, aga vaevalt Tarmo Tamm tema asemele Riigikokku tuleb enda soojalt Põlva linnapea kohalt. Viktoriiniküsimus, et kes seejärel tuleb nimekirjas?

Kommentaar

Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitust
                      Mihhail Kõlvart võib ju abilinnapeaks minna, aga vaevalt Tarmo Tamm tema asemele Riigikokku tuleb enda soojalt Põlva linnapea kohalt. Viktoriiniküsimus, et kes seejärel tuleb nimekirjas?
                      siret kotka, aga tammes ei oleks ma nii kindel midagi. Väga mitmed linnapead ja munitsipaalpoliitikud on RKsse sammunud, näiliselt mugavatelt kohtadelt.
                      "An errand boy, sent by grocery clerks, to collect a bill"

Kommentaar

Ma ka pole kindel, aga Kotka parlamendis on ikka väga hirmutav.

Kommentaar

BNS ütlebki, et

Kõlvarti asemel saab esmaspäeval tööd alustanud riigikogu uue koosseisu liikmeks Põlva linnapea Tarmo Tamm, kes on andnud parlamenti minemiseks nõusoleku.

Kommentaar

Misasi on Tai sõprusrühm riigikogus ja kes selle liikmed on?

Kommentaar

Algselt postitas orbitaaljaam Vaata postitust
                              Misasi on Tai sõprusrühm riigikogus ja kes selle liikmed on?
                              Parlamendirühmi luuakse, et tõhustada kahepoolset suhtlemist teiste riikide parlamentidega. Parlamendirühmade tegevus on suunatud Eesti Vabariigi välispoliitiliste eesmärkide elluviimisele ja Eesti tutvustamisele välismaal.

Parlamendirühm luuakse Riigikogu liikme algatusel kokku kutsutud asutamiskoosolekul, liikmete arv ei ole piiratud. Parlamendirühmad registreerib Parlamentidevahelise Liidu Eesti rühma juhatus.

Esimees: Valdo Randpere

Aseesimees: Reet Roos

Liikmed:
                              Remo Holsmer
                              Jüri Jaanson
                              Kalle Jents
                              Lauri Luik
                              Mati Raidma
                              Mailis Reps
                              Aivar Riisalu
                              Sven Sester
                              "An errand boy, sent by grocery clerks, to collect a bill"

Kommentaar

Lauri Luik - järjekordne parteibroiler, kust krt küll sellised tulevad???
                                20-aastase jõmpsikana oli juba Haapsalu Linnavolikogus.

Sündinud: 23. aprill 1982.
                                Perekonnaseis: Vallaline.
                                Auto: Chrysler 300c, kuumakse tühised 6586 krooni.

Ametid: Elukutseline parteitöötaja. Riigikogu liige. Maaelu Edendamise Sihtasutuse nõukogu liige. EELK Haapsalu Püha Johannese koguduse *nõukogu liige. Hasartmängumaksu nõukogu liige.

Partei: Reformierakond (olen juba juhatuse liige!).

Minu elu suurim mõte: “Minu arvates ei sõltu alkoholi liigtarbimise või kuritarvitamise probleem kellaajast.” (Ütlesin selle tarkuseiva Riigikogus 13. novembril 2007 alkoholiseaduse arutelul.)

Riigikogus esitet arupärimiste ja kirjalike küsimuste arv: 0!

Minu missioon: “Nii mõneski täna kasutatavas õpikus on räägitud Eesti kroonist kui Eestis käibel olevast valuutast. Mitmed matemaatikaülesanded käsitlevad arvutusi, kus mainitakse Eesti kroone, selle vahetuskursse jms. Need peatükid muutuvad 2011. aasta 1. jaanuarist (kui ikka euro tuleb) automaatselt vigasteks. Me ei saa ju ometi oma lastele õpetada vigastest *raamatutest.”

Minu saavutus: Suutsin eelmisel aastal ära kulutada kogu Riigikogu kuluhüvitise. Ikkagi 82 000 krooni. See polnud kerge, aga sain hakkama!

Minu blogi: http://www.reform.ee/kandidaat/lauri-luik

tulevik on tunni aja pärast

Kommentaar

Working...
                                X