Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Riigikogu valimised 2011

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Mikserit hoitakse viimaseks saateks, kus peaministrikandidaadid.
    Millal see üksiküritajate erisaade on?

Kommentaar

Järgmine nädal vist.

Kommentaar

Kross ei pilgutanud terve saate jooksul kordagi silmi. Take that!

Ja üksikandidaadid on järgmine nädal, senini mäletan vene daami, kes sõnagi ei rääkinud, kuid hoidis käes toredat silti, millel oli mingi loosung. Enam paremat saadet pole olemas, sest nad tõsimeeli usuvad, et pääsevad kõik riigikokku
        When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!

Kommentaar

Ma usun ka näiteks, et Kunnasel on võimalus sellel aastal riigikokku pääseda.
          Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

Algselt postitas Rein Vaata postitust
            Ma usun ka näiteks, et Kunnasel on võimalus sellel aastal riigikokku pääseda.
            Olete te ka tema valimisprogrammi lugenud? See on parajalt uskumatu materjal. Rahvuslus ja sotsiaalsus kenasti käsikäes. Seda retsepti on juba kusagil proovitud, eks ole.
            the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
            because belle of st mark is a beauty extraordinaire

Kommentaar

Algselt postitas mcnamara Vaata postitust
              Olete te ka tema valimisprogrammi lugenud? See on parajalt uskumatu materjal. Rahvuslus ja sotsiaalsus kenasti käsikäes. Seda retsepti on juba kusagil proovitud, eks ole.
              No kuule, millal varem on valimisprogramm riigikokku pääsemist või mittepääsemist mõjutanud . Aga jah, üksikkandidaadina majandamine on praeguse süsteemiga muidugi täiesti tulutu. Muide, ma ei tea, kas see siit teemast on juba läbi käinud, aga kui seda nimekirja vaadata, siis on seal terve posu Helmede seltskonna satelliite kenasti erinevate ringkondade vahele ära jaotatud. Tea, kas rahvuslased sondeerivad pinda, et järgmisel KOV-l oma nimekirjaga peale minna.
              Minu nimi on jyriöö, aga sõbrad kutsuvad mind tavaliselt külla.

Kommentaar

Algselt postitas Iceman Vaata postitust
                Eh. Ma pole varem midagi arvanud EKD'st...aga valijakompass näitas, et 74 % minu vaated võrduvad EKD'ga...
                pärast eilset debatti on kiusatus küsida, kas 74% hulka kuulub ka kristlik raadio, mis piirilt üle Venemaa levib ja jumalikud teadmised pilvelõhkujate ehitusmehaanikast?

või tuleb hoopis välja kompassi vähene kasutegur?
                Which ship has never docked at Liverpool?
                The Premiership.

"Milk is for babies. When you grow up you have to drink beer" - Arnold Schwarzenegger, 1975

Kommentaar

Tõepoolest, mis seal halba on? Ma ei räägi isegi konkreetsest programmist (mida olen ammu lugenud) vaid põhimõtteliselt, kas üks välistab teist?

Kommentaar

Algselt postitas Gallacher Vaata postitust
                    Tõepoolest, mis seal halba on? Ma ei räägi isegi konkreetsest programmist (mida olen ammu lugenud) vaid põhimõtteliselt, kas üks välistab teist?
                    Ei välista. Juba natsionaalsotsialistid teadsid seda.
                    the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
                    because belle of st mark is a beauty extraordinaire

Kommentaar

Algselt postitas sicmic Vaata postitust
                      pärast eilset debatti on kiusatus küsida, kas 74% hulka kuulub ka kristlik raadio, mis piirilt üle Venemaa levib ja jumalikud teadmised pilvelõhkujate ehitusmehaanikast?

või tuleb hoopis välja kompassi vähene kasutegur?
                      Oh jummel....Mingi kristlik shit mind väga ei huvita ja üsna kummalised mõtted on neil. Pigem jah siit tuleb välja kompassi vähene kasutegur ja otsuse peab ikka IRL'i ja Reformi vahel tegema.
                      Ela ja tunne, et elad
                      see on kõige lihtsam
                      filosoofia, mis toimib
                      sule silmad ära vaata
                      tagasi, hinga sügavalt ja
                      hüppa üle iseenda varju
                      tule koos minuga.

Kommentaar

http://poliitika.postimees.ee/?id=383802 kaasfoorumlasele MCNamarale huvitav lugemine.

Kommentaar

Algselt postitas Delfino Vaata postitust
                          http://poliitika.postimees.ee/?id=383802 kaasfoorumlasele MCNamarale huvitav lugemine.
                          Sisutu arvamusavaldus.
                          "An errand boy, sent by grocery clerks, to collect a bill"

Kommentaar

ETV ootab oma sõpru selle kolmapäeva ehk 9. veebruari Valimisstuudio saatesse publikuks. Soovijatel palume registreeruda meiliaadressil aadressil tiina.koljak@err.ee kolmapäeval kuni kella 15.00. Publik peab olema kohal kolmapäeva õhtul kell 20.30 telemajas aadressil Gonsiori 27.

Kommentaar

Flora Parem Tiib #1..... Against modern football...

Kommentaar

Vello Leito never sleeps and never tires.
                                "An errand boy, sent by grocery clerks, to collect a bill"

Kommentaar

Working...
                                X