Algselt postitas 818
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Riigikogu valimised 2011
Collapse
X
-
Algselt postitas Delfino Vaata postitusthttp://poliitika.postimees.ee/?id=383802 kaasfoorumlasele MCNamarale huvitav lugemine.
Samas, mis eristab respublikaane reformierakonnast, on pisut raskem küsimus. Minu arusaama kohaselt ei erine reform ja respublika liitumise järgne IRL teineteisest enam eriti. Mõni vana isamaalane kipub nõustuma.the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaire
Kommentaar
-
Sotsid pakuvad majandusministriks Urve Palot ja kaitseministriks Marianne Mikkot!
http://www.delfi.ee/news/rk/uudised/...94649&l=fplead
See peaks küll vist ka ebaterve huumori alla minema.
Kommentaar
-
Algselt postitas Gallacher Vaata postitustSotsid pakuvad majandusministriks Urve Palot ja kaitseministriks Marianne Mikkot!
http://www.delfi.ee/news/rk/uudised/...94649&l=fplead
See peaks küll vist ka ebaterve huumori alla minema.
Seal ministrikohal on olnud igasuguseid karvaseid ja sulelisi, mistõttu majandusteaduskonna lõpetanud inimese kandidaadiks sättimine ebaterveks huumoriks liigitamine ausalt öeldes labane ja lapsikMay the Violet flag flutter in the wind on all fields of challenge and valour, a vivid hope is our solace, we have eleven athletes and one heart. Go, Fiorentina, we want you to be the queen of all teams, go, Fiorentina, fight with bravery and prowess everywhere! In any hour of dismay and victory, remember you're the history of football!
Kommentaar
-
Gallacher 2 pointi. Ühelgi erakonnal(kui siis vaid Reformil, kuigi neilgi vaid teoreetiliselt) pole võimalik teha üksi valitsust. See, et igale ministeeriumile leiti oma kandidaat on loomulik. Reaalpoliitikas võimaliku koalitsiooni läbirääkimiste raames soovivad Sotsid ikka neid ministeeriume, kuhu on neil tugev kandidaat panna. Selliseid ministri kandidaate on neil piisavalt! Ja teiseks Mikko tõesti veidi naljakas, aga Palo, miks?
Kommentaar
-
http://www.virumaateataja.ee/?id=384522 5+ ja muinasjutuvestjatest liberaalidele jalaga perse!Flora Parem Tiib #1..... Against modern football...
Kommentaar
-
Olen suutnud juba ümber mõelda.
Tahaksin IRLi valida, aga pole nagu normaalset kandidaati minu ringkonnas.
Keski ma ei vali põhimõtte pärast ja sotsid on astmelise tulumaksu pärast kindlasti välistatud. Rohelised lihtsalt ei meeldi ja teised väiksemad parteid on lihtsalt klounid. Normaalseid üksikkandidaate ka pole.
Reformil tegelt on normaalseid kandidaate.
Tundub, et see aasta saab minu hääle inimene, mitte partei.
Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
Algselt postitas budulojus Vaata postitustKas Mikser oleks hea valik?olgem kristlased, vabandused on esitatud
Kommentaar
-
Algselt postitas Rein Vaata postitustsotsid on astmelise tulumaksu pärast kindlasti välistatud.
Ma olen neid paar korda valinud ja see veel pole põhjus, et loobuks nende poolt hääletamast.May the Violet flag flutter in the wind on all fields of challenge and valour, a vivid hope is our solace, we have eleven athletes and one heart. Go, Fiorentina, we want you to be the queen of all teams, go, Fiorentina, fight with bravery and prowess everywhere! In any hour of dismay and victory, remember you're the history of football!
Kommentaar
-
Tänane Valimisstuudio ei vedanud alt.
* Plakatiga vehkinud mees, kes sai Rannamäelt iga 10 minuti tagant "Kas sa saad! Me ju leppisime kokku, et ei vehi sellega""
* Puudega (diabeet või midagi) (natsionaal)sotsialist, kes nö dialoogi ajal räuskas kuskilt tagareast seosetud lauseid ja rääkis sellest, kuidas ta kunagi DJ oli.
* Bussijuht ja talumees. Ühes isikus.
* Politseinik, Talumees ja muud kummalised ametimehed erinevates isikutes.
* See 70-aastane tšikk, kes eurovalmiste ajal Keskerakonnas olles proovis üksi kandideerida ja erakonnast välja visati ja nüüd uut erakonda teeb. Kusjuures Keskerakonnale totaaselt vastupidist.
* Hädaga õhtukooli ära lõpetanud Siiri Sisaks, kelle ainus point, mis meelde jäi oli "mis me siin ikka haridusest räägime"
* Naine, kes ütles, et valimisjaoskonnad on täis pettureid, sest see pole reaalne, et ta 60 häält sai, sest ta teab umbes kolmetuhandet enda toetajat.
Ja nii edasi ja nii edasi. Ma oleks võinud seda saadet kasvõi 6 tundi vaadata ja poleks vist ikka igav hakanud.
No ja siis olid ka reaalselt parteides pettunud inimesed a la Soosaar ja Trapido ja Kunnas, kes tegelikult tundusid päris mõistliku, aga jäid huumorilaviini alla. Kahjuks. Ja pagan, selles seltskonnas tundus isegi noorem Helme täiesti OK düüd.
Kommentaar
-
Tegin natuke märkmeid ka
1. Aivar Koitlad (praegused poliitikud imevad)
2. Mihhail Derbnev (tuumajaam yeea)
3. Henn Põlluaas (5,2% territooriumit tagasi, võtame allkirja tagasi)
4. Andres Ergma (penskarid yeaa, reform yeaa)
5. Siiri Sisask (pettus Respublikas, go tuumajaam)
6. Andreas Reinberg (teeb mida eesti rahvas tahab)
7. Martin Helme (poliitikud haisevad)
8. Toomas Trapido (rohelised sux)
9. Mark Soosaar (Klooster sux)
10. Leo Kunnas (wat?)
11. Eugen Veges (rohelised sux)
12. Aare Siir (on kokku puutunud töötutega)
13. Mart Helme (erakonnad = äriühingud/ russia sux)
14. Rein Teesalu (go haridus!)
15. Ingvar Tšižikov (Vabade kodanike ühendus)
16. Priit Tammeraid (reginaalpoliitika aspektist töökohti - maakohtades vähe tööd)
17. Raimond Ellik (farmeritel pole raha, et maad osta)
18. Anne Eenpalu (FUUU KOHUSTUSLIK KODUNE KRISTLIK JA ISAMAALINE KASVATUS) <- reaalselt?????!?+1++?+111+?
19. Koit Luus (rünnak parteidiktatuurile)
20. Heiki Merirand (uus erakond)
21. Anti Poolamets (eestis on ohtlik, venemaa on ohtlik, coolcat)
22. Ege Hirv (erakonnad ei tööta, keegi varastab ideid, VALIJATE LEMMIK)
23. Svetlana Ivnitskaja (Petserimaa Eestile tagasi, MIKS MITTE?) - idikas
24. Märt Meesak (erakonnad ei tööta - wtf?)
25. Kalle Hiob (Palgad on väikesed, bussijuht, bussid on ohtlikud)
26. Üllar Õun (eesti pole õigusriik)
27. Valdo Paddar (palk tuleb jagada valijatele)
28. Taira Aasa (Keskerakond võtab hääli ära)
Omad lemmik top5:
Helme Jr, Helme Sr, Trapido, Soosaar, PoolametsThe path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.
Kommentaar
-
Algselt postitas Rein Vaata postitust.. ja sotsid on astmelise tulumaksu pärast kindlasti välistatud..
(lihtsalt tunnen huvi miks see teema inimestele nii tähtis tundub, astmelise tulumaksu toetaja ma ei ole)
arsenal on võitmatu«Kuule, konn, kas vesi on soe?»
«Mina istun siin, muide, nagu konn, aga mitte nagu termomeeter!»
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar