Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Riigikogu valimised 2011

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Kuidas tuli masu....

Prohvetlik tõde aastast 97!
    Flora Parem Tiib #1..... Against modern football...

Kommentaar

Algselt postitas 818 Vaata postitust
      http://www.youtube.com/watch?v=MhTC3RzkxKQ
      Prohvetlik tõde aastast 97!
      10 aastat siia-sinna.

Kommentaar

Algselt postitas zelee Vaata postitust
        Küsimustele otse ei vasta ja ajavad mingit enda jura mis ei haaku teema ega küsimusega.
        No seda teevad absoluutselt kõik. Kui ikka teemat ei valda või tõde oleks liiga valus, siis tulebki vastus teemast kõrvale suunata. Seega mina otsestl Iseseisvuspartei tegelasi selles ei süüdistaks.
        BVB - Vaprus

Kommentaar

Valitud.
          Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

Algselt postitas Rein Vaata postitust
            Valitud.
            Andsid Orelipoisile hääle?

Kommentaar

Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitust
              Andsid Orelipoisile hääle?
              Peaagu, saatsin Heiki Sibulale smsi oma valikuga.
              Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

Ma sain eile teada, et mul on oma isiklik Edgar, soovis eile sms-i teel head vabariigi aastapäeva ja puha.
                BVB - Vaprus

Kommentaar

Kas see ennustaja Edgar?
                  Invest In Africa

Kommentaar

Ei tea.. ta kirjutas alla lihtsalt "Sinu Edgar".
                    BVB - Vaprus

Kommentaar

Algselt postitas elx Vaata postitust
                      Ei tea.. ta kirjutas alla lihtsalt "Sinu Edgar".
                      "Tõuse ja sära" SMS vist siis ka sulle kunagi saatnud
                      May the Violet flag flutter in the wind on all fields of challenge and valour, a vivid hope is our solace, we have eleven athletes and one heart. Go, Fiorentina, we want you to be the queen of all teams, go, Fiorentina, fight with bravery and prowess everywhere! In any hour of dismay and victory, remember you're the history of football!

Kommentaar

aga loomulikult:P
                        BVB - Vaprus

Kommentaar

Ma valisin ära!

Kommentaar

Minu kogemused:
                            Noormees valimissedeliga valimiskabiini järjekorras. Ligineb Dannar: "Kas lubate meelde tuletada, et Edgar Savisaar kandideerib Keskerakonna nimekirjas?"
                            Valimisurni valvav proua hakkab aktiivselt kätega vehkima. Teine vanaproua lausub järjekorras: "Kas te arvate, et meil on siin seismisega mõistus ära kadunud?"
                            Rahvas naerab. Eesti vajab võimuvahetust!

FB keeras näkku ja seetõttu kirjutan teise uuesti.
                            Vanaproua vaatab ringkond kahe nimekirja ja kurdab: "Kedagi pole valida, teiesugused noored peaksid kandideerima."
                            Minusugune noor: "Näete, siin on Katrin Siska, tema on noor."
                            Proua: "!?"
                            Minusugune noor: "Või näiteks Toomas Vitsut - aus ja hea inimene, Kalle Klandorf - sooja südamega ja pehmete väärtustega inimene. Valik on suur!"

Kommentaar

Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitust
                              Minu kogemused:
                              Noormees valimissedeliga valimiskabiini järjekorras. Ligineb Dannar: "Kas lubate meelde tuletada, et Edgar Savisaar kandideerib Keskerakonna nimekirjas?"
                              Valimisurni valvav proua hakkab aktiivselt kätega vehkima. Teine vanaproua lausub järjekorras: "Kas te arvate, et meil on siin seismisega mõistus ära kadunud?"
                              Rahvas naerab. Eesti vajab võimuvahetust!

FB keeras näkku ja seetõttu kirjutan teise uuesti.
                              Vanaproua vaatab ringkond kahe nimekirja ja kurdab: "Kedagi pole valida, teiesugused noored peaksid kandideerima."
                              Minusugune noor: "Näete, siin on Katrin Siska, tema on noor."
                              Proua: "!?"
                              Minusugune noor: "Või näiteks Toomas Vitsut - aus ja hea inimene, Kalle Klandorf - sooja südamega ja pehmete väärtustega inimene. Valik on suur!"
                              Seda tegi juba Esto tv, mingis filmis, mis oli päris hea. Kordus on kordus on kordus
                              "An errand boy, sent by grocery clerks, to collect a bill"

Kommentaar

Algselt postitas rixxer Vaata postitust
                                Seda tegi juba Esto tv, mingis filmis, mis oli päris hea. Kordus on kordus on kordus
                                Tegi jah. Mind välja ei visatud.

Kommentaar

Working...
                                X