Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Alternatiivsed kontorid

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• mjaasa
    replied

Leave a comment:

• 2mSööt3mMööda
    replied
    Algselt postitas telekavaataja Vaata postitust
    Optibetis on juba mõni inimene töö selle pärast kaotanud.
    Mis see on siis? Fake news?

Leave a comment:

• Tanel
    replied
    Piinlik.

Leave a comment:

• telekavaataja
    replied
    Optibetis on juba mõni inimene töö selle pärast kaotanud.

Leave a comment:

• Tanel
    replied

Litsents tundub käes olevat Stoke Cityl eelmisest nädalast, eks näis kaua aega läheb registreerimise avamiseks, eestikeelset saiti veel ei pakuta ka.

Leave a comment:

• Shparkz
    replied
    Sellisel lehel on ju lausa lust panustada.

Leave a comment:

• telekavaataja
    replied
    Algselt postitas underdoggie Vaata postitust
    FBs keegi Jan, CoolBeti Eesti juht tundub olevat, räägib põnevatest CoolBeti uuendustest, pärast järgmise lõigu lugemist loobusin edasisest:

"Virtuaalne sport

Virtuaalne sport käivitatakse vahetult enne aastavahetust.

Virtuaalne sport on üks minu lemmikutest. Ma arvan, et virtuaalsete hobuste võiduajamist on ülimalt lõbus jälgida ning jääb mulje, justkui toimuks kõik reaalajas. Pole kahtlust, et igaüks, kes virtuaalse spordi ära proovib, naudib seda täiel väel nagu minagi. See on lihtsalt lõbus!"

Leave a comment:

• QRkood
    replied
    Summad ei mängi siinjuures mingit rolli tegelikult. Küsimus on panustamisstiilis.

Bookiede põhivõitlus käib klientide ümber, kes moodustavad kogusegmendist umbes 1-2%.
    Sa siin mingis postitused rääkisid, et millistel panustamistüüpitega kasutajatel silma peal hoitakse ehk keda limiteeritakse. Oskad sa öelda kuidas on live-bettimisega, mida vaadatakse/jälgitakse?

Leave a comment:

• cabron
    replied
    Võib olla kyll nii. Ma vaatasin liiga enda seisukohalt

Leave a comment:

• telekavaataja
    replied
    Täpsustan veelgi - keegi, kes 10 euri paneb, see ilmselt tonybetiga rahul, aga 100 eur per bet mehed ikkagi liiguvad b365. 1000 eur per bet ja rohkem mehed tegutsevad mujal
    Summad ei mängi siinjuures mingit rolli tegelikult. Küsimus on panustamisstiilis.

Bookiede põhivõitlus käib klientide ümber, kes moodustavad kogusegmendist umbes 1-2%.

Leave a comment:

• cabron
    replied
    Täpsustan veelgi - keegi, kes 10 euri paneb, see ilmselt tonybetiga rahul, aga 100 eur per bet mehed ikkagi liiguvad b365. 1000 eur per bet ja rohkem mehed tegutsevad mujal

Leave a comment:

• cabron
    replied
    Ma mõtlesingi, et hobipanustajad tõmmatakse olemasolevatest ära. Päris panustajad ei panusta kohalikes kontorites.

Leave a comment:

• telekavaataja
    replied
    Algselt postitas Tanel Vaata postitust
    Ma eeldan, et oled minevikus küll kasutanud, aga reaalsus pole päris nii. Samal ajal kui nad on tugevad produkti tootmises ja pakkumises, siis loogiliselt on samamoodi tugevam ka nende riskimajandus, pooltel asjadel (esialgse) hinnaseadja rollis olles peavad nad selles head olema. Ja igasuguseid mittekasumlikke mustreid nähakse järjest kiiremini ja kiiremini.
    Taneli jutule lisaks: siis bet365 tulek Eesti turule tähendab konkreetset Eesti tiimi, konkreetset KPI-d ning konkreetset eelarvet. Kui varem läksid Eesti liigad konkreetsete sportalade alla, siis nüüd võetakse nii Eesti kasutajad kui ka liigad luubi alla. Ja kui hakkab kärisema, siis algab ka eriti pingsam limiteerimine.

Seega "päris panustajatele" on bet365 tulek Eesti turule pigem meh.

Leave a comment:

• Tanel
    replied
    ma arvan, et nende valulävi on suurem
    Ma eeldan, et oled minevikus küll kasutanud, aga reaalsus pole päris nii. Samal ajal kui nad on tugevad produkti tootmises ja pakkumises, siis loogiliselt on samamoodi tugevam ka nende riskimajandus, pooltel asjadel (esialgse) hinnaseadja rollis olles peavad nad selles head olema. Ja igasuguseid mittekasumlikke mustreid nähakse järjest kiiremini ja kiiremini.

Leave a comment:

• cabron
    replied
    Pakun, et see vahe pole oluliselt suurem näiteks Betsson Grupiga võrreldes.

Reaalsus on ikkagi see, et kui b365 siia turule tuleb, tahab ta neid vendi endale, kes oma hasardi rahuldamiseks mõned tuhanded kulutavad ja ei põe nende pärast.
    justnimelt

Leave a comment:

Working...
X