Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Alternatiivsed kontorid

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• cabron
    replied
    Algselt postitas giga204 Vaata postitust
    Mul oleks ka sealseid viikide koefe hädasti vaja. Nõme on vaadata Oddsportalist, et bet365 on 3.20, aga mina pean panustama 3.08ga näiteks.
    ning b365st paremaid oddse pakuvad väga palju kontorid - võtsin tänaõhtuse Napoli-Fiorentina mängu, B365st paremad oddsid on muuhulgas Pinnaclel, Betssonil, bwinil, betvictoril, tonybetil. Kui sa 3.08 pead bettima, siis sa kasutad tõenäoliselt mõnda skandinaavlaste käkkoddidega portaali, mille võiks kohe maha jätta

Leave a comment:

• cabron
    replied
    Algselt postitas giga204 Vaata postitust
    Mul oleks ka sealseid viikide koefe hädasti vaja. Nõme on vaadata Oddsportalist, et bet365 on 3.20, aga mina pean panustama 3.08ga näiteks.
    jummel, inimesed, miks te betting brokerite kaudu ei beti? Kõige paremad oddsid, kõige kiiremad withdrawalid, ei limiteerita kedagi.

kui keegi vajab abi, küsige.

Leave a comment:

• telekavaataja
    replied
    Algselt postitas rahvaspordipäev Vaata postitust
    Täiesti elementaarne meede igas bookies/pokkerisaidil rahapesu tõkestamiseks (ning ilmselgelt ka deposit ja withdrawal fee-de katmiseks), raske lausa uskuda, et Sul varem pole probleeme olnud kui regulaarselt nõnda käitud.
    Mul pole varem tõesti seda ette tulnud. Kuigi oma arbitraaži eksperimendi käigus ma kindlasti igal pool sissekantavat summat mitmekordselt läbi ei mänginud.

Aga ma ei streikinud üldse selle meetme vastu, vaid korrektselt sõnastatud reeglite ja kliendiga suhtlemise vastu.

Leave a comment:

• rahvaspordipäev
    replied
    Algselt postitas telekavaataja Vaata postitust
    Niisiis, kunagi sai Coolbetti kantud summa x. Sai siis mängitud mingi aeg, usht kiiresti viskasid mingid asjad ette ja otsustasin selle summa x välja kanda. Tekkis tõrge. Ausalt öeldes pole mul varem midagi sellist ette tulnud, aga Coolbetil on reegel, mille põhjal peab sisse kantud summat enne ühekordselt läbi mängima enne väljamakse tegemist (tegu oli tavalise sissemaksega). Kas mujal on ka sellised tingimused võin on Coolbetil veel üks full-retard teema?

Kirjavahetuses viitasid nad minule sellisele reeglile:

2.2.9 Klient nõustub, et Mängijakontole sissemakstud summasid tohib kasutada üksnes Mängude mängimiseks. Korraldaja jätab endale õiguse kohaldada teenustasu juhul, kui Klient taotleb Mängijakontolt väljamakse tegemist, omamata Mängijakonto käivet, mis oleks sissemakstud summaga võrdne või sellest suurem.

...mis muideks ei ütle päris seda, mida nad mulle üritavad väita, aga olgu.
    Täiesti elementaarne meede igas bookies/pokkerisaidil rahapesu tõkestamiseks (ning ilmselgelt ka deposit ja withdrawal fee-de katmiseks), raske lausa uskuda, et Sul varem pole probleeme olnud kui regulaarselt nõnda käitud.

Leave a comment:

• giga204
    replied
    Algselt postitas zizi Vaata postitust
    tra, 2017 ja kus bet365 Eesti

Leave a comment:

• zizi
    replied
    tra, 2017 ja kus bet365 Eesti

Leave a comment:

• karl54
    replied
    Tegin coolbetist teisipäev väljamakse, ikka pole üle tulnud. Kui esimene kord tegin tuli kiirelt üle, eile võtsin ühendust ja tahtsid lisaandmeid ja pidi olema mingi rutiinne kontroll (hehe) väga mõnus. Ma pole muidugi oma raha sinna veel kandnud, aga tekitab veidi küsimärke küll ja ei tea kas tahan ka kui asjad nii venivad.

Leave a comment:

• gaminggirl
    replied
    Kas keegi oskab pisut siseinfot jagada selle kohta, kus on AH kõige mõistlikum? Selle lehe järgi oleks nagu Optibet või Paf ehk mõistlikud valikud. Coolbetist hoian ise kah eemale nagu paljud siin eelkõnelejadki on maininud..

Leave a comment:

• telekavaataja
    replied
    Selles suhtes mind see ei häiri, kui on korrektselt reeglites kirjas ning pärast katset raha välja kanda antakse ka korrektselt reeglitest teada.

Praegusel juhul 1. pole neil tegelikult sittagi reeglites kirjas. 2. katsel raha välja kanda keelatakse see teha ning viidatakse mingile müstilisele reeglile 3. järelpärimise peale viidatakse mingile punktile, kus on hoopis teine sõnastus 4. ehk siis me tuleme punkti 2 juurde, kus jäeti juba pool infost ütlemata. 5. järgneva järelpärimise peale tulid välja müstilised 10 eurot, mis on tasu. Kusagil ei ole mainitud, kust see tuleb, kuidas arvutatud ega mainitud summat. Samas allpool on suur reklaam, kuidas väljamaksed on tasuta. Me ju kõik mõistame, et siin haiseb juba tarbijakaitseameti järele.

Reaalselt ma sellega jaurama veel ei hakka. Hetkel on siiski kokkulepe Coolbetiga. Samas iga päevaga muutub see kokkulepe aina ähmasemaks. Samas põhjusi edasiseks räntimiseks on kuhjaga.

Leave a comment:

• Sonderfern
    replied
    Pinnacles hetkel mul vähemalt nii, et läbimängmise nõue on deposiit X 3 vaja läbi mängida ning tasuta väljakannet võib teha kuus korra, kui soovin rohkem teha siis võetakse 3%. Peaks saama ka välja kanda ilma deposiidi läbimängimiseta kui maksta see 3%

Samas jah, midagi uut see pole, vähemalt ühekordne läbimängimise nõue on veel nii mõneski kontoris kus mängin.

Kas kellelgi kogemusi Unibeti ja NCAA korvpalli panustega? Hiljuti tahtsin ühele mängule panustada ja siis tuli tekst, et kuna panus on üle 48.xx euro siis võib panustada ainult juhul kui nõustun, et panus läheb ülevaatamisele. Kas neil tihti nende mängudega sellised limiidid/ülevaatused?

Leave a comment:

• giga204
    replied
    Algselt postitas underdoggie Vaata postitust
    kas keegi teab mõnda portaali, kus on bookiede oddside liikumist ALGUSEST lõpuni toodud? Oddsportal näitab paljude liikumiste puhul ainult algoddi ja siis viimast 20 liikumist. Kunagi Betbrain näitas kõiki liikumisi graafilisel kujul, aga uuel saidil see võimalus kadunud...
    http://www.oddsmath.com on koht, mida mina kasutan.

Algselt postitas telekavaataja Vaata postitust
    Coolbetil on reegel, mille põhjal peab sisse kantud summat enne ühekordselt läbi mängima enne väljamakse tegemist
    Oota parem seda, kui sa Pinnaclest tahad välja kanda raha. Seal on viiekordne läbimängise nõue. Kui varem tahad raha kätte saada, siis on mingid teenustasud vist.

Leave a comment:

• j6u1uv4n4
    replied
    Olen varem kokkupuutunud taolise tingimusega. Kontorit ei mäleta.

Leave a comment:

• telekavaataja
    replied
    Niisiis, kunagi sai Coolbetti kantud summa x. Sai siis mängitud mingi aeg, usht kiiresti viskasid mingid asjad ette ja otsustasin selle summa x välja kanda. Tekkis tõrge. Ausalt öeldes pole mul varem midagi sellist ette tulnud, aga Coolbetil on reegel, mille põhjal peab sisse kantud summat enne ühekordselt läbi mängima enne väljamakse tegemist (tegu oli tavalise sissemaksega). Kas mujal on ka sellised tingimused võin on Coolbetil veel üks full-retard teema?

Kirjavahetuses viitasid nad minule sellisele reeglile:

2.2.9 Klient nõustub, et Mängijakontole sissemakstud summasid tohib kasutada üksnes Mängude mängimiseks. Korraldaja jätab endale õiguse kohaldada teenustasu juhul, kui Klient taotleb Mängijakontolt väljamakse tegemist, omamata Mängijakonto käivet, mis oleks sissemakstud summaga võrdne või sellest suurem.

...mis muideks ei ütle päris seda, mida nad mulle üritavad väita, aga olgu.

Leave a comment:

• cabron
    replied
    kas keegi teab mõnda portaali, kus on bookiede oddside liikumist ALGUSEST lõpuni toodud? Oddsportal näitab paljude liikumiste puhul ainult algoddi ja siis viimast 20 liikumist. Kunagi Betbrain näitas kõiki liikumisi graafilisel kujul, aga uuel saidil see võimalus kadunud...

Leave a comment:

• Nurmekas
    replied
    Keegi teab, miks Triobet neid Asian'e ei paku?

Leave a comment:

Working...
X