Algselt postitas kangura
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Telekavaataja blogi
Collapse
X
-
Algselt postitas telekavaataja Vaata postitust21.45 Manchester City - Monaco
Monaco goals over 0,75 @1,787
Veebruar: 215.1
Laoseis: 953
Prantsusmaa: 6/10 (2 VOID)
Hispaania: 4/9 (2 VOID)
Saksamaa: 2/4
Itaalia: 1/2 (1 VOID)
Inglismaa: 1/2
Eurokarikad: 3/3
Muu Sport: 0/2
Mis mõtted täna rahval siis üleüldiselt on? Võiks ju oma ilusa eurokarikate seeria jätkata. Endal on küll paar mõtet, aga riskantsed veidi...
Kommentaar
-
21.45 Porto - Juventus
Juventus goals over 1,0 @2
See on naeruväärne, ma protestin selle vastu...
Nagu ma varasemalt juba mainisin, oli mu idee panustada antud panusele vastu. Aga siis kui vastandpanuse väärtus oli 2,1...2,2. Mul oli plaan rääkida, kuidas Juventus on alati raskustes keskmike vastu ja eriti võõrsil (Lyon, Sevilla, Benfica, Roma, Napoli ja muud sedatüüpi võistkonnad). Oleksin rääkinud, et Juvel ei ole tingimata vaja end kuidagimoodi ületada, et järgmine mäng on veel ja palju olilisem on Portot taltsutada.
Samas koefitsient 2 eest... kas Juventusel ei ole siis potentsiaali, et 1 värav ära lüüa? Kas Allegri 2017. aastal testitud formatsioon ei ole mitte rünnakule suunatud? Kas Juventusel ei ole piisavalt talenti ründes, et vähemalt 1 värav ära lüüa? Ja kui Juve ühe ära lööb, pole mõtet Portol tagasi hoida ja siis on ruumi vasturünnakuteks, noh saate aru küll.
Ja kui Porto lööb ise esimesena, no siis peab Juventus juba kindlasti ründama. Igatahes, riskin... Kuigi sisimas tegelikult arvan, et Juventusel saab olema Portoga raske, siis panustamise poole pealt on Juve värav väga tõenäoline.
Jah, ilmselt kui ma ei kaota seda panust, siis tuleb VOID, aga mine tea...
Kommentaar
-
Algselt postitas underdoggie Vaata postitustMa sõidan Porto AH 0-ga täna, seega meeldib mulle ka su Juventus Under 1,0 mõte
Kommentaar
-
Algselt postitas telekavaataja Vaata postitustMulle meeldis see siis, kui selle väärtus oli üle 2,11.
Kommentaar
-
Algselt postitas telekavaataja Vaata postitust21.45 Porto - Juventus
Juventus goals over 1,0 @2
Veebruar: 265.1
Laoseis: 1003
Prantsusmaa: 6/10 (2 VOID)
Hispaania: 4/9 (2 VOID)
Saksamaa: 2/4
Itaalia: 1/2 (1 VOID)
Inglismaa: 1/2
Eurokarikad: 4/4
Muu Sport: 0/2
Ise Sevilla-Liecesteri mängu ei näinud, aga kas Liecesteri värav oli siis ime või pigem joppas? Igal juhul joppas mul ning minu panus vähemalt võitus (tervitused Tellesele).
Kommentaar
-
Algselt postitas telekavaataja Vaata postitustIse Sevilla-Liecesteri mängu ei näinud, aga kas Liecesteri värav oli siis ime või pigem joppas? Igal juhul joppas mul ning minu panus vähemalt võitus (tervitused Tellesele).
Kommentaar
-
Pean mainima, et olin nende õnnelike seas, kes 20. minuti paiku vaatas, et Juve võidu koef on 2,95 ja +1,5 väravat ca 3,20 ning otsustas, et seda kohe peab proovima. Edasist teavad kõik. Uskumatult helde koef ikka Juvele. Eeldati nii väga, et Juve tõmbab lukku ja läheb viiki mängima?"Ajakirjaniku eelis on see, et tema saab oma arvamuse avaldamise eest raha, tavainimene aga peksa."
Kommentaar
-
Täna on Euroopa Liiga ja üldiselt on raske üldse midagi valida.
Üldiselt, miks peetakse Euroopa Liigat saatanast? Sest inimesed panustavad võistkondadele, kellest on arvamus tekkinud vaid liigatabeli või mõne muu faktori puhul. Reaalselt ühtegi Besiktase või Osmanlisspori mängu nähtud pole ning lähtutakse enda eelarvamustest. Ja loomulikult on panustamisega nii ka lihtsalt tundmatutele sündmustele ja liigadele panustades.
Täna on mul reaalselt 2 mõtet ning ma pean mõtlema, kas lähen seda libedat teed.
1. APOEL 1st Half AH+0,25 (saab kätte küll 1,74). Selleks panuseks peab natuek APOELi tiimi süvenema. Oleks praegu ükskõik, mis Hispaania võistkond vastas, mängiksin seda suhteliselt julgelt.
2. Fiorentina väravad alla 1,25. Keeruliseks teeb Fiorentina ja Mönchenbladbachi võrdlus + see, et sakslastel on ikkagi vaja rünnata ja mingi hetk võidaks liiga vabaks kaitsetsoonid jätta. Üldiselt ei usu, et Fiorentina siit liiga palju lööb.
Aga võib juhtuda ka 3. variant ja ma lihtsalt skipin tänase päeva.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar