Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Möla (panustamine)
Collapse
X
-
1. Nad lükkavad seda ametlikult kogu aeg edasi. Aga ilmselt läheb void ja saan natuke ühikuid juurde.Algselt postitas j6u1uv4n4 Vaata postitusttelekavaataja, mis sinu combost saab? Vaevalt Hsieh täna veel duubleid mängib. Seoulis praegu südaöö
and btw, wtf on jääpall?
2.
Leave a comment:
-
telekavaataja, mis sinu combost saab? Vaevalt Hsieh täna veel duubleid mängib. Seoulis praegu südaöö
and btw, wtf on jääpall?
Leave a comment:
-
Ainult kui mõni investor SBT-d kui äriideed üles nopib.Algselt postitas lauri432 Vaata postitustCashoutida saab
Leave a comment:
-
Kuna täna on 1. faasi viimane päev, siis tuletan teatud asju meelde:
1. Panuseid tohib sisestada ainult sündmustele, mis algavad hiljemalt 22:00 Eesti aja järgi.
2. Loogiliselt saab panuseid sisestada hiljemalt 21:59.
3. Järgmine faasi panuseid saab sisestada homsest alates kella 10:00-st. Enne seda ma annan paarid teada. Üritan teha seda tänase öö jooksul.
Leave a comment:
-
Void.Algselt postitas rahvaspordipäev Vaata postitustGiorgi 5-3 eduseisul Azarenka loobus vigastusele viidates, kas see panus loetakse mulle ikka võidetuks?
Leave a comment:
-
Nope, enamustes kontorites void, kui lõpuni ei mängita ja osades on vaja vähemalt esimene sett lõpuni mängida.Algselt postitas rahvaspordipäev Vaata postitustGiorgi 5-3 eduseisul Azarenka loobus vigastusele viidates, kas see panus loetakse mulle ikka võidetuks?
Leave a comment:
-
Giorgi 5-3 eduseisul Azarenka loobus vigastusele viidates, kas see panus loetakse mulle ikka võidetuks?Algselt postitas rahvaspordipäev Vaata postitustWTA Tokyo
21.09 12:00
Giorgi - Azarenka
Giorgi 2.6 5dimes 50 ühikut
Leave a comment:
-
manual request.Algselt postitas xerikx Vaata postitustma followisin picki eile 10ga, lisasin nüüd veel 10. Võeti kõik vastu. Või mis selle käsitsi all mõtlesid ?
Leave a comment:
-
ma followisin picki eile 10ga, lisasin nüüd veel 10. Võeti kõik vastu. Või mis selle käsitsi all mõtlesid ?Algselt postitas -RoMaRiO- Vaata postitustmaksimaalne 25€. käsitsi kahjuks Eesti Pinnacle minult panuseid vastu ei võta, aga võimalik, et see nii fun bet, et ei võeta kelleltki. kui keegi tahtis punti hüpata, siis võib kommenteerida.
Leave a comment:
-
Fun betid on üldjuhul väga väikestele summadele. Selles mõttes aus.Algselt postitas -RoMaRiO- Vaata postitustmaksimaalne 25€. käsitsi kahjuks Eesti Pinnacle minult panuseid vastu ei võta, aga võimalik, et see nii fun bet, et ei võeta kelleltki. kui keegi tahtis punti hüpata, siis võib kommenteerida.
High five Eesti Pinnacle eest.
Leave a comment:
-
maksimaalne 25€. käsitsi kahjuks Eesti Pinnacle minult panuseid vastu ei võta, aga võimalik, et see nii fun bet, et ei võeta kelleltki. kui keegi tahtis punti hüpata, siis võib kommenteerida.Algselt postitas Calva Vaata postitustPalju peale läks?
Leave a comment:
-
Palju peale läks?Algselt postitas -RoMaRiO- Vaata postitustpro tip - Mega Moolah jackpot võidetakse septembri jooksul @1,8 Coolbet.
Leave a comment:
-
pro tip - Mega Moolah jackpot võidetakse septembri jooksul @1,8 Coolbet.
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: