Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Möla (panustamine)

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• telekavaataja
    replied
    Algselt postitas $$$ Vaata postitust
    Jah. Aga see mis siin välja toodi, et seadus võiks rohkem panustajaid kaitsta on täiesti valid point. Vähemalt minu jaoks. Sorry, kui bookmakerite kasumid on liiga väikesed 110%, siis tuleks ennast kokku võtta. Lihtsalt praeguses olukorras pole vaja seda teha ja lihtsam on hästi odavalt lambi turgusid kopeerida ja võtta actionit ainult kaotavatelt mängijatelt.

Pinnacle on ehe näide kuidas saab teha raha ka limiteerimata. Jah okei, meelelahutus kannatab, sest ei saa bettida double chance marketit eesti teises liigas vms. Aga ega siis triobetil kasum võtmata jää. Olles ise samal väljakupoolel kus sina, siis on praegu olukord bookmakeritele muidugi väga hea. Mis ei tähenda, et ma arvaks, et see on aus.
    Ma olen korduvalt öelnud, et minu arust limiteeritakse liiga rangelt, kohati asjatult. Ma olen üldiselt selle temaatikaga nõus. Aga samas, teades, kui suur see panustajate volüüm (Eestis tegutsevatest gruppidest Betssonil kahtlemata suurim), siis ei ole aega iga panustaja hingeellu süveneda (temaga arenguvestlusi pidada) ning kui joonistub välja muster, siis käitutakse ka vastavalt. Õnn on siis, kui kohalik äritiim või trader viitsib vaielda, aga mina ausalt enam ei viitsi. Lõppude lõpuks seesama inimene tõmbab mulle pärast oma 500-1000 eurose panusega võrkpalli esiliigas üle kõrvade, kuna ta teab, et eile haigestus kogu Rakvere tiim kõhutüüfusesse.

Endiselt on see meelelahutusäri, oma hasarttunde rahuldamiseks. On tore tuua siin demagoogilisi näiteid, kuid limiteeritud mängijad on laias laastus siiski vigade otsijad. Jah, nende süü see ei ole, aga nende limiteerimisel on võimalik tavalistele inimestele ka rohkem turge pakkuda, kuna ei ole vaja kogu aeg kõiki turge nii palju jälgida. Easy.

Ma ei ole kindel, kuidas peaks välja nägema seadus, mis kaitseks panustajaid limiteerimise eest. Siin on jälle muud ohud.

Mis oli, on ja jääb täielikuks bullshitiks on väide, et palgates endale mingid ulmespetsialistid, on võimalik sellega hullult kasumit suureneda. See väide ilmselt panigi mind üldse vastu argumenteerima midagi. Millegi peale peale vihastada on normaalne ja mulle ka ei meeldi, et olen 4-5 kontoris alla 1 eur panuste peal. Shit happens.

Ja nüüd küsimus härra rahvaspordipäevale. Ma eeldan, et kuna sa need vead välja tood, siis sa üritad ikka ja jälle Betsafe's mängida. Miks? Pinnacle ei limiteeri oma kasutajaid ju. Suurepärane teenus. Jah, ta pole küll ametlik Eestis, aga vaevalt seal suur probleem on lehele jõudmisega või rahaga opereerimisel. Miks sa siis kasutad Betsafe teenust? Siiras küsimus.

Leave a comment:

• cabron
    replied
    Algselt postitas rahvaspordipäev Vaata postitust
    Koguaeg mõtlen, et kui oleks koht, kuhu saaks raha viia ja vastu saada mitte midagi muud kui jalahoop perse, küll siis oleks meel hästi lahutatud.

ega see ei muutu ju, kui panustamist tõsiselt tahad võtta, siis tuleb liikuda välismaale, kus SBO/Pinn ja asiaadid kättesaadavad. Siin riigis käibki üks trall ja sügamine

Leave a comment:

• rahvaspordipäev
    replied
    Algselt postitas telekavaataja Vaata postitust
    Ei usu, et kusagil selline seadus on.

Ja üldiselt sa tabad pointi. See ongi meelelahutusäri.
    No ikka korralik meelelahutus kui hasartmängus mõnesaja euri võitmise peale bänni saad. Reklaamid on küll sellised, et tule võida meiega ja võta 500 euri boonust ka tead! Aga reaalsuses see boonus on nii sitt et ei kata poolt panuste vigi ka ära ja kui lahtimängimisele lähedale hakkad jõudma siis lõigatakse su limiidid 20 sendi peale, et selle kätte saamine võimatuks teha. Erilised meelelahutusäri kullatähed on optibet, tonybet jms junnid, millel kenasti T&C-s kirjas, et kui boonust läbi mängitud ei saa võetakse kogu teenitud kasum ka ära tuima näoga. Koguaeg mõtlen, et kui oleks koht, kuhu saaks raha viia ja vastu saada mitte midagi muud kui jalahoop perse, küll siis oleks meel hästi lahutatud.

Leave a comment:

• cabron
    replied
    kui kuskil sitta sööki pakutakse, nagu mina täna Istanbul Kebabis sain, siis ei lähe sinna ju enam. Samamoodi panustamisega - kui Paf või hui teab kes ikka vaipa alt tõmbab, siis enam seal ei panusta.

Leave a comment:

• $$$
    replied
    Algselt postitas telekavaataja Vaata postitust

Jah. Aga see mis siin välja toodi, et seadus võiks rohkem panustajaid kaitsta on täiesti valid point. Vähemalt minu jaoks. Sorry, kui bookmakerite kasumid on liiga väikesed 110%, siis tuleks ennast kokku võtta. Lihtsalt praeguses olukorras pole vaja seda teha ja lihtsam on hästi odavalt lambi turgusid kopeerida ja võtta actionit ainult kaotavatelt mängijatelt.

Pinnacle on ehe näide kuidas saab teha raha ka limiteerimata. Jah okei, meelelahutus kannatab, sest ei saa bettida double chance marketit eesti teises liigas vms. Aga ega siis triobetil kasum võtmata jää. Olles ise samal väljakupoolel kus sina, siis on praegu olukord bookmakeritele muidugi väga hea. Mis ei tähenda, et ma arvaks, et see on aus.

Leave a comment:

• telekavaataja
    replied
    Algselt postitas $$$ Vaata postitust

Aga muidu, Taanis vist on seadus, mis ei luba mängijaid limiteerida? Proovisin googeldada, aga ei leidnud eriti midagi mis räägiks sellest. Samas olen nagu kuulnud sellist juttu.

Leave a comment:

• $$$
    replied
    Minu arust on ka nõme võitvate mängijate limiteerimine (va. kui nad abusivad obvious erroreid vms). Aga üteleme nii, et Betsafe fookus lihtsalt pole pakkuda head sports betting keskkonda, vaid pakkuda suvainimestele entertainmenti.
    Et noh, kui seadus oleks selline, et nad ei tohiks kedagi limiteerida. Siis nad lihtsalt ei pakuks neid madalaid liigasid kus te võidate, või oleksid limiidid kõigile panustajale väga madalad.

Aga muidu, Taanis vist on seadus, mis ei luba mängijaid limiteerida? Proovisin googeldada, aga ei leidnud eriti midagi mis räägiks sellest. Samas olen nagu kuulnud sellist juttu.

Leave a comment:

• cabron
    replied
    selline huvitav asi on olemas, ehk keegi blogabetis seni tegelenutest soovib liituda.

töötab nagu AsianConnect ja investeerimisplatvorm ühekorraga - kannad raha sisse ja hakkad panustama ning kui hästi teed, siis saavad investorid automaatselt su tippe hakata jälgima ning saad määrata mis % nende profitist endale saad. Usaldusväärsuse kohta info puudub.

Leave a comment:

• cabron
    replied
    kui siin laupäevaseid asju juba postitatud sai, siis panen ka pühapäevased panused. Lõppskooriks jäi 17-3-1, lisaks veel laupäevaöine Marinersi ML võit ja eilne tegelik Marinersi +1 (tabelis toodud +1.5 asemel).
    Võib rahule jääda, aga pea huugab nüüd numbrite crunchimisest, aga mis ma tahtsin tõestada, et ka tippliigades on võimalik üht-teist teenida ja bookiede eksimusi siin ei esine. Tuleb ainult õppida, õppida, õppida. Rohkem teemat ei risusta screenshottidega.

Leave a comment:

• Nasfal
    replied
    Algselt postitas Nasfal Vaata postitust
    Kas kellegile tundub praegune Roma 3,40 vs Napoli olevat ka natukene liiga ilus ja magus?
    Pede ennustamine

Leave a comment:

• Nasfal
    replied
    Kas kellegile tundub praegune Roma 3,40 vs Napoli olevat ka natukene liiga ilus ja magus?

Leave a comment:

• rahvaspordipäev
    replied
    Algselt postitas vendetta Vaata postitust
    Ma võin lahjemat sorti mürki võtta, et kuskil ongi alati väikeses kirjas justnimelt reeglites ja t&c, et 1. Bookmaker is always right. 2. Look point 1. Kes pikemalt on panustamisega tegelenud ehk mäletab kuidas umbes kümme aastat tagasi seda äri aeti, Malta litsentsiga kontorid täesti tuimalt tegid ponzit või vähemalt stallisid väljamaksetega massiliselt. Limiteerimine on selle kõrval lihtsalt väike ebamugavus, ega mingi mudaliiga koefe traderist paremini teades pole kunagi saanud jahte ja villasid omale lubada, taskuraha+hobi aktiivsele huvilisele pigem...
    See tuletab meelde, kuidas natuke aega tagasi kossuliidu pressiesindaja Maksimov (kellel alati õnnestub selliste urmarilaadsete napakate väljaütlemistega silma paista) teatas facebooki korvpalligrupis ühe kihlveopettuse kahtlusega mängu all, et tema arvates oli mängule õige moneyline (umbes lihtsalt mälu järgi meenutades) 1.5-2.5 ja handycap 20.5 ja kõik loogiline! Ta siis oli eelmisel kümnendil tegutsenud spordiennustus.ee põhitrader. Ime ka, et nendel firmadel kõik perse kukkus kippuma kui tööle võeti vaid minpalgaga flatearthereid.

Leave a comment:

• cabron
    replied
    Eks internetifoorumid ja päriselu ongi erinevad asjad, Romario

Leave a comment:

• -RoMaRiO-
    replied
    Algselt postitas cabron Vaata postitust
    üks soovitus oleks mudaliigadest välja liikuda ja vaadata, mis toimub liigades, kus ei tühistata panuseid ja milles võitmisega ei limiteerita kedagi. Leian, et ka seal on võimalik teenida okeilt ja leida uusi angle'sid - just täna veendusin selles

tubli! ei tahaks kuidagi ülbelt kõlada, aga kui suudad tõsisemat sporti biitida, siis tasuks suuremalt peale minna kui screenshotide põhjal mulje on jäänud.

need ei ole küll mingid ulmesuured turud, aga ma olen limiidid saanud isegi ainult TOP5 liigade kornerid/kaartidega

Leave a comment:

• cabron
    replied
    üks soovitus oleks mudaliigadest välja liikuda ja vaadata, mis toimub liigades, kus ei tühistata panuseid ja milles võitmisega ei limiteerita kedagi. Leian, et ka seal on võimalik teenida okeilt ja leida uusi angle'sid - just täna veendusin selles

Leave a comment:

Working...
X