Algselt postitas $$$
Vaata postitust
Endiselt on see meelelahutusäri, oma hasarttunde rahuldamiseks. On tore tuua siin demagoogilisi näiteid, kuid limiteeritud mängijad on laias laastus siiski vigade otsijad. Jah, nende süü see ei ole, aga nende limiteerimisel on võimalik tavalistele inimestele ka rohkem turge pakkuda, kuna ei ole vaja kogu aeg kõiki turge nii palju jälgida. Easy.
Ma ei ole kindel, kuidas peaks välja nägema seadus, mis kaitseks panustajaid limiteerimise eest. Siin on jälle muud ohud.
Mis oli, on ja jääb täielikuks bullshitiks on väide, et palgates endale mingid ulmespetsialistid, on võimalik sellega hullult kasumit suureneda. See väide ilmselt panigi mind üldse vastu argumenteerima midagi. Millegi peale peale vihastada on normaalne ja mulle ka ei meeldi, et olen 4-5 kontoris alla 1 eur panuste peal. Shit happens.
Ja nüüd küsimus härra rahvaspordipäevale. Ma eeldan, et kuna sa need vead välja tood, siis sa üritad ikka ja jälle Betsafe's mängida. Miks? Pinnacle ei limiteeri oma kasutajaid ju. Suurepärane teenus. Jah, ta pole küll ametlik Eestis, aga vaevalt seal suur probleem on lehele jõudmisega või rahaga opereerimisel. Miks sa siis kasutad Betsafe teenust? Siiras küsimus.

Leave a comment: