Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Möla (panustamine)
Collapse
X
-
-
Ehk siis minu kalkulatsioonide põhjal peaksid mulle oma Coolbeti kasutajanimed edastama: Redman, ChelseaFC ja N4pster.
Loodan, et kõik Coolbetiga küsimused lahenevad selle nädala jooksul ja edaspidi on meil parem süsteem.
Samas mul jääb kõvasti üle boonuskaarte, mida ma ilmselt SBT16 ajal hea meelega jagaks. Ehk tasub jälgida, tasub osaleda, tasub proovida!Kommentaar
-
Ma tean küll, millele sa viitad. Enne SBT13 ütlesin välja, et kui tuleb välja 5 debütanti, kes osalevad kõigis turniirides, siis parim neist saab 100 eurot. Lisaks pidi uustulnuk saama vähemalt korra TOP3. Kahjuks see ei läinud juba esimene turniir täide ja ma panin 100 eurot hooaja võitja tasustamiseks (hetkel on see Sonderfern, kes ilmselt saab).
Aga statistika mõttes, debütandid alates SBT13:
1. karl54 (kohad 7 22 17)
2. rohukas7 (17 17 19)
3. QRKood (10 14 13)
4. N4pster ( - - 3)
Teisalt peaks teid kuidagi premeerima. Mul boonuskaarte veel on...Kommentaar
-
Täiendan (tegin Tauri. T-le liiga):Ma tean küll, millele sa viitad. Enne SBT13 ütlesin välja, et kui tuleb välja 5 debütanti, kes osalevad kõigis turniirides, siis parim neist saab 100 eurot. Lisaks pidi uustulnuk saama vähemalt korra TOP3. Kahjuks see ei läinud juba esimene turniir täide ja ma panin 100 eurot hooaja võitja tasustamiseks (hetkel on see Sonderfern, kes ilmselt saab).
Aga statistika mõttes, debütandid alates SBT13:
1. karl54 (kohad 7 22 17)
2. rohukas7 (17 17 19)
3. QRKood (10 14 13)
4. N4pster ( - - 3)
Teisalt peaks teid kuidagi premeerima. Mul boonuskaarte veel on...
- karl54 (kohad 7 22 17) = 2 punkti
- rohukas7 (17 17 19) = 0 punkti
- QRKood (10 14 13) = 0 punkti
- Tauri. T (5 5 12) = 8 punkti
- N4pster ( - - 3) = 6 punktiKommentaar
-
No rohukas7 on olnud eelmine SBT pikalt konkurentsis. Tauri. T on väga stabiilne osaleja, kes viimase kvartalini hoiab pinget üleval. Karl54 pole veel õnnestunud, aga tasub tal ka paar-kolm panust täppi panna, on ta väga ohtlik. N4psteri kohta ei oska suurt öelda, aga debüüdil kolmas koht pole väga halb. Sinu kohta võin öelda, et pigem pole veel potentsiaal realiseerunud. Samas muidugi olete kõik osalenud ka kõige tihedamatel turniiridel üldse.Kommentaar
-
Täiendan veel. Eelmine turna debüteeris ka janiion.
- karl54 (kohad 7 22 17) = 2 punkti
- rohukas7 (17 17 19) = 0 punkti
- QRKood (10 14 13) = 0 punkti
- Tauri. T (5 5 12) = 8 punkti
- Kaurr (- 12 14) = 0 punkti
- janiion ( - 6 - ) = 3 punkti
- N4pster ( - - 3) = 6 punktiKommentaar
-
Minuteada on ChelseaFC, N4psteri ja Redmani Coolbeti kontodele boonused kantud. Kui see nii ei ole, võtke ühendust.Kommentaar
-
Moderaator võiks viimased postid õigesse teemasse tõsta. http://foorum.soccernet.ee/showthrea...ivad-vastuseidKommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
10 sealt ja puuduolevad 2 euri võtad maha 52€ võidusummast, mis sain 3. koha eest.
Kommentaar