Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Möla (panustamine)
Collapse
X
-
Jeeh, ka Maltal otsime neid tikutulega taga. Betgenius Eestis tihtipeale samamoodi.
Leave a comment:
-
Ma olen varem juba rääkinud, et e-spordi analüütikuid ja muid tegelasi väga igal pool vaja.
Üks näide. Üks suurimaid koefitsientide pakkujaid, Kambi (kellelt ostavad sisse koefitsiente Unibet ja paf) otsib e-spordi analüütikut. Ja need, kes tahavad elus midagi eriti uut proovida, siis töökoht Filipiinidel:
Leave a comment:
-
Ostapenko vs Kvitova matš täna öösel.
Mis tingib nii madal koefi Ostapenkole? Senine teekond turniirilt on Ostapil läinud ladusamalt, WTA koht on tiba kõrgem, H2H on viimased 3x saanud Ostap sugeda ainult.
Leave a comment:
-
..pluss viimasel ajal olen proovinud ümardada ka siiski 2 komakoha peale manuaalselt
Leave a comment:
-
mul pole sellest midagi, et ühikud komakohtadega, mõtlesin pigem ja telekavaataja peale, kes peab ekstraliigutusi tegema arvutamisel.
aga mul need 3 komakohta sellepärast, et ma kopeerin Pinnaclest päriselus tehtud panuse, seal nad millegipärast panevad nii täpselt - nagu bensujaam krt
Leave a comment:
-
Reeglitega vastuollu ei lähe. Aga pidage meeles, et kogu arvutus käib käsitsi. Oluliselt lihtsam on teha 20*1,57 kui 11,57*2,43 (ja siis veel see esialgne summa maha lahutada). Et see lihtsalt soodustab mu brainfarte ja võimalikke eksimusi.Algselt postitas Mõmmik Vaata postitust
Aga vastuseks sinu küsimusele, siis selleks, et ühikute arv kaotuse korral täisarv oleks, see minupoolne kiiks. Loodan, et telekavaataja mul mune maha ei võta, aga võib trahvida, kui see vastuollu läheb. Bet voidi, mida iganes. thx
Leave a comment:
-
Haha, kõigist vendadest just sina, kes võtab oddse 3 kohta peale koma.Algselt postitas underdoggie Vaata postitusttunnen samuti huvi, mis eesmärk on SBTs panustades märkida panuseks a la 22.42 ühikut?
Aga vastuseks sinu küsimusele, siis selleks, et ühikute arv kaotuse korral täisarv oleks, see minupoolne kiiks. Loodan, et telekavaataja mul mune maha ei võta, aga võib trahvida, kui see vastuollu läheb. Bet voidi, mida iganes. thxAlgselt postitas underdoggie Vaata postitust17:00 combo @ 3.34, Pinnacle, 25units
England - League 2
Carlisle -vs- Cambridge United
Carlisle -0.25 @ 1.892
Scotland - Championship
Dundee United -vs- Dunfermline Athletic
Dunfermline Athletic 0.25 @ 1.763
Leave a comment:
-
tunnen samuti huvi, mis eesmärk on SBTs panustades märkida panuseks a la 22.42 ühikut?
Leave a comment:
-
Kaotas. Seepärast mulle meeldibki, kui väljendatakse edu plussidega nõrgemale poole, miinusega tugevamale poole. Aitäh!Algselt postitas Mõmmik Vaata postitusttelekavaataja, kas see panus mitte ei kaotanud richardil? Pick ju away +15. Tulemus on kodu -21. https://www.flashscore.com/match/biC...#match-summary
Leave a comment:
-
Algselt postitas richardkoppel154 Vaata postitustSection Paloise - Union Sportive Oyonnax
24 Mar 2018, 19:45
European handicap -15
Oyonnax @1.90
Interwetten
panus 30
telekavaataja, kas see panus mitte ei kaotanud richardil? Pick ju away +15. Tulemus on kodu -21. https://www.flashscore.com/match/biC...#match-summary
Leave a comment:
-
20:15 Sevastova - Azarenka Miami WTA
23:00 Sevastova/Ostapenko vs Chan/Chan Miami WTA doubles
Azarenka win+Chan/Chan 2:0@2,69 marathonbet 40 ühikut
mängud täna
Leave a comment:
-
Võiks panuseid korrektselt sisestada küll. Aga kellaaja puudumise tõttu voidima ei hakka. Kui just panust pärast mängu algust ei postitatud.
Leave a comment:
-
teeme telekavaataja elu lihtsamaks. btw kas oli suur viga, et ma kellaaega ei märkinud? Selles liigas algasid kõik mängud samal ajal anywaysAlgselt postitas j6u1uv4n4 Vaata postitustKreeka C Liiga jalka täna
Kilkisiakos win@1.63 1xbet 50 yhikut
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: