Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Möla (panustamine)

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• Halb ründaja
    replied
    Kuidas võiks sellise ametikoha igapäevane töö välja näha?

Leave a comment:

• krissucool
    replied
    Jeeh, ka Maltal otsime neid tikutulega taga. Betgenius Eestis tihtipeale samamoodi.

Leave a comment:

• telekavaataja
    replied
    Ma olen varem juba rääkinud, et e-spordi analüütikuid ja muid tegelasi väga igal pool vaja.

Üks näide. Üks suurimaid koefitsientide pakkujaid, Kambi (kellelt ostavad sisse koefitsiente Unibet ja paf) otsib e-spordi analüütikut. Ja need, kes tahavad elus midagi eriti uut proovida, siis töökoht Filipiinidel:

Leave a comment:

• cabron
    replied
    Ostapenko vs Kvitova matš täna öösel.
    Mis tingib nii madal koefi Ostapenkole? Senine teekond turniirilt on Ostapil läinud ladusamalt, WTA koht on tiba kõrgem, H2H on viimased 3x saanud Ostap sugeda ainult.

Leave a comment:

• Mõmmik
    replied
    Selge see, edaspidi lihtsustan su tööd

Leave a comment:

• cabron
    replied
    ..pluss viimasel ajal olen proovinud ümardada ka siiski 2 komakoha peale manuaalselt

Leave a comment:

• cabron
    replied
    mul pole sellest midagi, et ühikud komakohtadega, mõtlesin pigem ja telekavaataja peale, kes peab ekstraliigutusi tegema arvutamisel.

aga mul need 3 komakohta sellepärast, et ma kopeerin Pinnaclest päriselus tehtud panuse, seal nad millegipärast panevad nii täpselt - nagu bensujaam krt

Leave a comment:

• telekavaataja
    replied
    Algselt postitas Mõmmik Vaata postitust

Aga vastuseks sinu küsimusele, siis selleks, et ühikute arv kaotuse korral täisarv oleks, see minupoolne kiiks. Loodan, et telekavaataja mul mune maha ei võta, aga võib trahvida, kui see vastuollu läheb. Bet voidi, mida iganes. thx
    Reeglitega vastuollu ei lähe. Aga pidage meeles, et kogu arvutus käib käsitsi. Oluliselt lihtsam on teha 20*1,57 kui 11,57*2,43 (ja siis veel see esialgne summa maha lahutada). Et see lihtsalt soodustab mu brainfarte ja võimalikke eksimusi.

Leave a comment:

• Mõmmik
    replied
    Algselt postitas underdoggie Vaata postitust
    tunnen samuti huvi, mis eesmärk on SBTs panustades märkida panuseks a la 22.42 ühikut?
    Haha, kõigist vendadest just sina, kes võtab oddse 3 kohta peale koma.

Algselt postitas underdoggie Vaata postitust
    17:00 combo @ 3.34, Pinnacle, 25units

England - League 2
    Carlisle -vs- Cambridge United
    Carlisle -0.25 @ 1.892

Scotland - Championship
    Dundee United -vs- Dunfermline Athletic
    Dunfermline Athletic 0.25 @ 1.763
    Aga vastuseks sinu küsimusele, siis selleks, et ühikute arv kaotuse korral täisarv oleks, see minupoolne kiiks. Loodan, et telekavaataja mul mune maha ei võta, aga võib trahvida, kui see vastuollu läheb. Bet voidi, mida iganes. thx

Leave a comment:

• cabron
    replied
    tunnen samuti huvi, mis eesmärk on SBTs panustades märkida panuseks a la 22.42 ühikut?

Leave a comment:

• telekavaataja
    replied
    Algselt postitas Mõmmik Vaata postitust
    telekavaataja, kas see panus mitte ei kaotanud richardil? Pick ju away +15. Tulemus on kodu -21. https://www.flashscore.com/match/biC...#match-summary
    Kaotas. Seepärast mulle meeldibki, kui väljendatakse edu plussidega nõrgemale poole, miinusega tugevamale poole. Aitäh!

Leave a comment:

• Mõmmik
    replied
    Algselt postitas richardkoppel154 Vaata postitust
    Section Paloise - Union Sportive Oyonnax
    24 Mar 2018, 19:45
    European handicap -15
    Oyonnax @1.90
    Interwetten
    panus 30

telekavaataja, kas see panus mitte ei kaotanud richardil? Pick ju away +15. Tulemus on kodu -21. https://www.flashscore.com/match/biC...#match-summary

Leave a comment:

• j6u1uv4n4
    replied
    20:15 Sevastova - Azarenka Miami WTA

23:00 Sevastova/Ostapenko vs Chan/Chan Miami WTA doubles

Azarenka win+Chan/Chan 2:0@2,69 marathonbet 40 ühikut

mängud täna

Leave a comment:

• telekavaataja
    replied
    Võiks panuseid korrektselt sisestada küll. Aga kellaaja puudumise tõttu voidima ei hakka. Kui just panust pärast mängu algust ei postitatud.

Leave a comment:

• j6u1uv4n4
    replied
    Algselt postitas j6u1uv4n4 Vaata postitust
    Kreeka C Liiga jalka täna
    Kilkisiakos win@1.63 1xbet 50 yhikut
    teeme telekavaataja elu lihtsamaks. btw kas oli suur viga, et ma kellaaega ei märkinud? Selles liigas algasid kõik mängud samal ajal anyways

Leave a comment:

Working...
X