Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Möla (panustamine)
Collapse
X
-
täna bet365s oli mul selline bet, mis märgiti kaotajaks
tegelikult bett võitis (221 pts) ning pärast klienditoega ühendusevõtmist sündis ime!
Kas siis betid lahendatakse inimaju poolt? Pole ju võimalik et AI puusse paneb selliste asjadega...
Leave a comment:
-
Ok, kui me Romarioga kahekesi õlle juua tahame, siis vast ei pea nii dramaatiliselt planeerima.
Aga panustamise kokkutuleku ideed püüan ellu viia pigem kusagil kevade lõpu poole siis.
Leave a comment:
-
Ma peaks ka SBT autonimekirjas olema.
Pealinnas käimine on paraku väga komplitseeritud. See nv kindlasti ei sobi.
Leave a comment:
-
Mulle kahjuks see nv ei sobi, aprillis arvatavasti oleks rohkem aega.
Leave a comment:
-
Minu meelest ma olen nendel vähestel Bettting-kogunemistel kuulnud ja vast ka ise välja öelnud, et kasutaja j6u1uv4n4 oleks väga põnev kohata.
Leave a comment:
-
Minul ei ole nädalavahetuseti elu! Aga kahjuks ma elan liiga kaugel. Muidu tuleks küll oma dopamiini andvast tegevusest õlle kõrvale rääkima.
Leave a comment:
-
Popupin selle küsimuse veel kord.Algselt postitas telekavaataja Vaata postitustLaupäeval kell 19.00 Dublineris panustamise kokkutulek.
Seejuures tahan mainida, et kui keegi pakub teistsuguse aja ja koha, siis mul on mõlema suhtes suht vabad käed.
Hetkel tundub, et kõigil on peale minu ja Romario nädalavahetuseti elu ka...
Leave a comment:
-
Jaga pilti, ilus vaadata.Algselt postitas DeploY Vaata postitust83' sai võtta Zulia win 151 koefiga, läks veel 201 peale, 75' juba oli 67
Leave a comment:
-
83' sai võtta Zulia win 151 koefiga, läks veel 201 peale, 75' juba oli 67Algselt postitas Navas Vaata postitustMillegipärast ei näita pilti, aga
Nacional Potosi Vs. Zulia
Shots:54-6
Result: 0-1
Leave a comment:
-
Millegipärast ei näita pilti, aga
Nacional Potosi Vs. Zulia
Shots:54-6
Result: 0-1
Leave a comment:
-
Laupäeval kell 19.00 Dublineris panustamise kokkutulek.Algselt postitas -RoMaRiO- Vaata postitustPlaneerime hetkel näiteks laupäeva õhtuks ja kui vähemalt mõned huvilised veel on, siis teeme ära
Seejuures tahan mainida, et kui keegi pakub teistsuguse aja ja koha, siis mul on mõlema suhtes suht vabad käed.
Leave a comment:
-
Planeerime hetkel näiteks laupäeva õhtuks ja kui vähemalt mõned huvilised veel on, siis teeme ära
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse

Leave a comment: