Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Möla (panustamine)

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• J.R.I.M
    replied
    Algselt postitas QRkood Vaata postitust
    Mida tähendab viisakalt kasutamine?
    No seda ikka, et kui oled suutnud oma 50 euri saadud boonuse kuskil 2000 peale teha, siis vaata, et kjohe välja ei kanna ja ikka oma bad streaki ära ootad ning uuesti nulli mängid.

Leave a comment:

• QRkood
    replied
    Algselt postitas telekavaataja Vaata postitust
    Nüüd peaksid SBT-s võidetud boonused ka kohal olema.

Räägin teile ühe saladuse. Nende inimeste seas, kes neid SBT-s võidavad, on mõned sellised, kellele Betsafe ilmselt neid elusees ei kannaks. Seega see on minu ja teie omavaheline kokkulepe, et te neid viisakalt kasutaksite. Siiamaani pole probleeme olnud.
    Mida tähendab viisakalt kasutamine?

Leave a comment:

• telekavaataja
    replied
    Nüüd peaksid SBT-s võidetud boonused ka kohal olema.

Räägin teile ühe saladuse. Nende inimeste seas, kes neid SBT-s võidavad, on mõned sellised, kellele Betsafe ilmselt neid elusees ei kannaks. Seega see on minu ja teie omavaheline kokkulepe, et te neid viisakalt kasutaksite. Siiamaani pole probleeme olnud.

Leave a comment:

• telekavaataja
    replied
    TLÜ mängude händikäppe kahjuks see hooaeg Betsafe's ei näe. Vähemasti pre-match.

Leave a comment:

• -RoMaRiO-
    replied
    TLÜ on minu jaoks koos praeguse pundiga lõplikult mustas nimekirjas, kelle mänge võib maksimaalselt vahetult enne mängu või lives võtta. Teist korda üritasin lives haige liiniga "päästa" ja noh senimaani pole seda vähemalt ära karistatud, aga ikka väga frustreeriv on olla satsi peal, kelle puhul tead, et mängivad lolli.

Leave a comment:

• cabron
    replied
    Klandorf oleks võinud ka kraaksatada midagi ja rääkida aususest

Leave a comment:

• Shparkz
    replied

Leave a comment:

• richard154
    replied
    Algselt postitas Svenniid Vaata postitust
    Huvitavad liinide liikumised TLÜ mängus
    Taaskord

Leave a comment:

• Svenniid
    replied
    Huvitavad liinide liikumised TLÜ mängus

Leave a comment:

• cabron
    replied
    Algselt postitas underdoggie Vaata postitust
    hei, kui keegi soovib minult saada raha enda pangakontole ja see siis mulle Skrilli kanda, siis andku teada PMga! Loomulikult on tasu vaeva eest.
    tehtud!

Leave a comment:

• cabron
    replied
    hei, kui keegi soovib minult saada raha enda pangakontole ja see siis mulle Skrilli kanda, siis andku teada PMga! Loomulikult on tasu vaeva eest.

Leave a comment:

• Kaurr
    replied
    Algselt postitas Redman Vaata postitust
    Hahaha

Leave a comment:

• Redman
    replied

Leave a comment:

• telekavaataja
    replied
    Algselt postitas PETSPETSPETS Vaata postitust
    -
    Ilus lõpp ilusale turniirile, kui ma ei eksi, siis viimasest 16 postitatud panusest 15 läksid pihta (muidugi 2x 1.3 oddsiga olude sunnil)
    Kui nii ka ei võida, siis kuidas veel lõpp läheb liiga ropuks ära ikka nende kombode vahel võimlemisele imo
    Peab möönma, et päris paljudel läksid päris ulmelised kombod täppi lõpus. A samas ise oled süüdi ka ju. Hakkasid meile tempot tegema ja me pidime lihtsalt järgi jõudma.

Leave a comment:

• PETSPETSPETS
    replied
    Algselt postitas telekavaataja Vaata postitust
    Oli jah hea bet.
    -
    Ilus lõpp ilusale turniirile, kui ma ei eksi, siis viimasest 16 postitatud panusest 15 läksid pihta (muidugi 2x 1.3 oddsiga olude sunnil)
    Kui nii ka ei võida, siis kuidas veel lõpp läheb liiga ropuks ära ikka nende kombode vahel võimlemisele imo

Leave a comment:

Working...
X