Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Möla (panustamine)

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• xerikx
    replied
    Algselt postitas Mõmmik Vaata postitust
    telekavaataja, mul tekkis küsimus seoses selle Betsafe boonusega. Mis skeemid seal on? 6x tuleb läbi mängida vähemalt koefiga 1.8 on märgitud. Sain 10€ boonust, see tähendab, et pean panustama 60€ väärtuses vähemalt märgitud koefiga või saan millestki valesti aru?
    Küsin sellepärast, et ma olen teinud 3 panust siiani 33 euro väärtuses(koefid 2,2.1 ja 1.82) ja näitab, et mul on 8% tingimustest täidetud. Selle järgi peaks panustama umbes 400~€ väärtuses, et midagi vabastada.
    Vb on põhjus see, et % uueneb alles peale mängude toimumist, mitte panuse tegemisel. (osadel mängudel saad niikaua veel Cashouti teha ja seda siis ei arvestata rolloveri hulka).

Leave a comment:

• telekavaataja
    replied
    Algselt postitas Mõmmik Vaata postitust
    telekavaataja, mul tekkis küsimus seoses selle Betsafe boonusega. Mis skeemid seal on? 6x tuleb läbi mängida vähemalt koefiga 1.8 on märgitud. Sain 10€ boonust, see tähendab, et pean panustama 60€ väärtuses vähemalt märgitud koefiga või saan millestki valesti aru?
    Küsin sellepärast, et ma olen teinud 3 panust siiani 33 euro väärtuses(koefid 2,2.1 ja 1.82) ja näitab, et mul on 8% tingimustest täidetud. Selle järgi peaks panustama umbes 400~€ väärtuses, et midagi vabastada.
    Peaks olema 60 eurot jep. Ma võin homme üle küsida kontoris.

Leave a comment:

• Mõmmik
    replied

Leave a comment:

• cabron
    replied
    Minu suurim saavutus aastal 2018 on stoilise rahuga bettide võitmine/kaotamine, kuigi ega ei saa eitada et fistpumpe ja "ptsi kyll noh rsk " stiilis asju ikka vahel esineb

Leave a comment:

• atleticomadrid
    replied
    Kui sa oled raha pannud Ajaxi võidule/viigile ja siis tuleb selline mäng...

...siis ei ole sa mitte lihtsalt teeninud, vaid saanud ka kirjeldamatu koguse emotsioone mängult millest muidu oleks suhteliselt suva.

Kas kohalikud panustajahundid võtavad foorumis aasta kokku ka? Et palju teeniti/kaotati ja mis alal parimad ennustaja-Edgarid oldi(rahu tema põrmule)?

Leave a comment:

• j6u1uv4n4
    replied
    Väiksed Poisid + CSKA duubel tegi kümnest eurost tuhat

kahjuks mitte mulle

Leave a comment:

• telekavaataja
    replied
    Jah, ja ronaldo väravad ka.

Leave a comment:

• j6u1uv4n4
    replied
    Juventus live free moneyz?

Leave a comment:

• Kaurr
    replied
    No, vaatasin mängu, nagu manu mängis.
    Cska oli tahtmist täis ja teenitud vôit..kahju,et plzen romat võitis.
    Aga hea töö cskalt.

Leave a comment:

• j6u1uv4n4
    replied
    Algselt postitas j6u1uv4n4 Vaata postitust
    Sooviksin aasta fullretard auhinda. Panustasin mõlemas Real vs CSKA mängus 0:1 pealt Reali peale
    Mängu ise vaatamata kõigele lisaks.

Leave a comment:

• j6u1uv4n4
    replied
    Sooviksin aasta fullretard auhinda. Panustasin mõlemas Real vs CSKA mängus 0:1 pealt Reali peale

Leave a comment:

• j6u1uv4n4
    replied
    Peab tõdema jah, et õnne on ikka jubedalt olnud selle SBT vältel. Tõenäoliselt kõige luckym SBT üldse minu poolt. Sellised panused on täppi läinud millega ma tavaliselt esimesel päeval välja kukun.

Leave a comment:

• telekavaataja
    replied
    Algselt postitas j6u1uv4n4 Vaata postitust
    Minu jaoks oleks Jets reg time kõige safem panus olnud, aga mingi 5 ühikut jäi puudu, et mazzi panuse potentsiaalselt võidust mööda minna. Teine loomulik variant oli -1.5 händikäp mille odds oli veidi üle 2, kuid otsustasin veidi riskantsema panuse kasuks kuna Jetsile tehti shutdown eelmises mängus ja mis see tõenäosus on, et meeskond ei löö 4 perioodi järjest väravat?

Varsti saab teada. Edu kõigile!
    Shots on goal 6-17. J6u1ukas kellele sa oma hinge müüsid need 2 nädalat?

Leave a comment:

• mazz
    replied
    Congrats!

Leave a comment:

• j6u1uv4n4
    replied
    Minu jaoks oleks Jets reg time kõige safem panus olnud, aga mingi 5 ühikut jäi puudu, et mazzi panuse potentsiaalselt võidust mööda minna. Teine loomulik variant oli -1.5 händikäp mille odds oli veidi üle 2, kuid otsustasin veidi riskantsema panuse kasuks kuna Jetsile tehti shutdown eelmises mängus ja mis see tõenäosus on, et meeskond ei löö 4 perioodi järjest väravat?

Varsti saab teada. Edu kõigile!

Leave a comment:

Working...
X