Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Möla (panustamine)
Collapse
X
-
Oli jah hea bet.Algselt postitas PETSPETSPETS Vaata postitusthea bet, tahtsin panna lihtsalt
Leave a comment:
-
Müstiline. Väga kõrge tasemega turniir. Õnnitlused võitjale. Mind teeb kurvaks ainult allajäämine redmanile. 2 ûhikut on valus
Leave a comment:
-
Palju õnne ka minu poolt võidu puhul.Algselt postitas PETSPETSPETS Vaata postitusthea bet, tahtsin panna lihtsalt
Ning ma arvan, et sa võid jätkata espordi (imo spordist asi kaugel
) heade tipide panemist siia.
Leave a comment:
-
90+8 värav Kreekas, 90+4 korner Inglismaal. 90+1 värav Venemaal üleeile. Ega see SBT tipus olemine vajab õnne.Algselt postitas giga204 Vaata postitust90+8 minuti värav hoiab mind veel esikolmiku konkurentsis. Aitäh, kreeklased.
Leave a comment:
-
hea bet, tahtsin panna lihtsaltAlgselt postitas telekavaataja Vaata postitustSeda, et sa ei olnud kohustatud seda ära kasutada.
Leave a comment:
-
Seda, et sa ei olnud kohustatud seda ära kasutada.Algselt postitas PETSPETSPETS Vaata postitustCS:GO - Polish Esport League
Kinguin vs VenatoreS
VenatoreS +1.5 map handicap @1.8 pinnacle
3 ühikut
Leave a comment:
-
panus.png
Mnjah, panus millele ma tahtsin 160 ühikut panna, aga mõtlesin et las praegu jääb ja vaatan mis teised teevad.
Kokkuvõttes põnev ja ilmselt üks kõrgema tasemega SBT turniir mida ma kogenud olen. Pets teenitult võitja. Oleks põnev lugeda, kuidas ta panustamise juurde jõudis ja kuidas läheb.
Leave a comment:
-
90+8 minuti värav hoiab mind veel esikolmiku konkurentsis. Aitäh, kreeklased.
Leave a comment:
-
Õnnitlused PETSile. Väga stabiilselt neid CSi panuseid mänginud. Vääriline võitja!
Leave a comment:
-
Seis on selline, et panuseid saab lisada ainult Pets. Matemaatiliselt võib ohustada ainult Richardkoppel. Sisuliselt on meil uus võitja.
Aga heitlus teistele kohtadele alles käib.
Leave a comment:
-
Algselt postitas QRkood Vaata postitustMina täna Petsi püüdma ei läinudki. Ei tahtnud kõike mängu ka panna, saab ühe korragi lõpetada suuremaga kui 0 ja äkki isegi top 10.
SBT13-s said 10. koha. Siiamaani su parim tulemus.
Leave a comment:
-
Mina täna Petsi püüdma ei läinudki. Ei tahtnud kõike mängu ka panna, saab ühe korragi lõpetada suuremaga kui 0 ja äkki isegi top 10.Algselt postitas telekavaataja Vaata postitustQRKood ja Egotrip omavad veel 33 minutit, et Petsi ohustada. Kõik muu käib alumiste kohtade nimel.
Lisaks on Petsil aega 22-ni oma panusega.
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: