Algselt postitas QRkood
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Möla (panustamine)
Collapse
X
-
Jah. Rohelised ruudud tähistavad seda, mitu vaba panust sul viimasel nädalavahetusel on.
-
Ma pole kunagi nii kaugele jõudnud, mul homme ja ülehomme 2 panust kokku?
Leave a comment:
-
See panus võitis muidu. Tegemist oli esimese poolajaga, mitte kogu mänguga.Algselt postitas giga204 Vaata postitust02:00 Charleston - Western Carolina (NCAA korvpall)
1st half Western Carolina +9 @ 2.02 (SBObet)
43 ühikut
Leave a comment:
-
Algselt postitas PETSPETSPETS Vaata postitustLegend Series #4
AGO vs Valiance 19:00
Total rounds 26.5= over @2.01 pinnacle
50
Algselt postitas PETSPETSPETS Vaata postitustLegend Series #4
AGO vs Valiance 00:45
AGO to win @1.662 pinnacle
100
Telekavaatajale, et segadust vältida - sama turniiri raames läksid uuesti kokku.
Kahjuks 10. järjestikust võitvat SBT panust ära ei tulnud,
https://www.hltv.org/matches/2317756...egend-series-4 ,ei osanud ette oodata ka, et nuke valituks osutub, kõige kohutavam map overiteks - 14-1 esimene pool ja polnud enam lootustki
Leave a comment:
-
Liverpool - Dortmund over 5.5 @ 15Algselt postitas Väravavaht Vaata postitustWow, ma back in action. Mitu korda on üldse SBT ajaloos kõrgemat üksikpanust, kui 4.25 ära tõmmatud?'
Leave a comment:
-
Laskesuusa panused läksid mul täppi ning lihtsustan veidi su tööd. https://www.flashscore.com/winter-sports/
Võrk läks aga paraku mööda. Limbazi asus 2:0 juhtima, aga kaotasid 3:2. Mäng lagunes täielikult. Enne mängu olingi kahe vahel kas panna handiga Limbazi peale, aga coolbeti koef oli teistest palju üle ning läksin riski peale. Kuid paraku ei tasunud ära. Muidu oleks perf päev olnud.
Leave a comment:
-
Coolbet on nüüd Oddsportalis jah. Positiivne. Nüüd saavad natuke rohkem surewinnereid endale ka vahelduseks.Algselt postitas richardkoppel154 Vaata postitust
btw nüüd oddsportalis ka coolbeti koefid, vähemalt selle mängu puhul olid.
Leave a comment:
-
Selles mõttes on alati teretulnud, kui keegi tagantjärgi või ennetavalt ütleb mulle. Üldse ei solvu. Ja noh enda punktidel hoiab igaüks nagunii silma peal ma usun.
Leave a comment:
-
ma ütlen, et see panuste kokkulugemine üks uskumatu töö selles virrvarris. ma 5x vaatasin panuse üle ja ei suutnud leida, mis valesti oleks.
Leave a comment:
-
Jajah, järgmine SBT me teeme ühe olulise muudatuse, et ebareeglipäraselt sisestatud panused, mis kaotavad, ei lähe voidiks, vaid kaotavad
.
Hetkel pole kontorit pandud. Kui ta oleks võitnud, oleks ka void.
Leave a comment:
-
Meelde tuleb EgoTripi võidetud turna, kus ta lükkas Dortmund-Liverpool over 6,5 vms.Algselt postitas Väravavaht Vaata postitustWow, ma back in action. Mitu korda on üldse SBT ajaloos kõrgemat üksikpanust, kui 4.25 ära tõmmatud?'
Leave a comment:
-
Wow, ma back in action. Mitu korda on üldse SBT ajaloos kõrgemat üksikpanust, kui 4.25 ära tõmmatud?'
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: