Algselt postitas QRkood
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Romario mõtted Eesti spordist
Collapse
X
-
Eks reputatsiooni küsimus on algul kõige tähtsam jah. Seetõttu hoidsime 3 nädalat FB grupi lahti ka tasuta, aga muidu mingid andmebaasid on ikka olemas jah.
-
Siin teemas teavad teid kindlasti paljud ning olete nö ennast tõestanud. Kuidas plaanite oma teenust müüa või reklaamida inimesele kes teie tegemistest nii palju ei tea? On teil välja tuua mingi konkreetne statistika või midagi muud?
Leave a comment:
-
Nagu mõni teist ehk märganud on, siis pole viimasel ajal väga oma mõtteid siinses keskkonnas avaldanud. Põhjus seisneb selles, et oleme kaasfoorumlase ChelseaFC-ga välja töötamas uut kontseptsiooni. Mitte turu jaoks midagi uut, vaid meie jaoks, kes oleme pikka aega väärtuslikku infot jaganud tänusõnade eest ühiskondlikel alustel ning aidanud paljudel jälgijatel oma raha investeerida. Nimelt otsustasime, et on aeg võtta seda maailma professionaalsemalt ning avasime sümboolse hinna eest tasulise vihjete teenuse. Esialgu FB grupis, aga plaanid on palju suuremad ja eks aeg näitab, kas ja kuidas.
Kellele pakub asi huvi, siis kõik vajaminev info on kättesaadav FB grupis Estonian Sport Tips - https://www.facebook.com/groups/1640554976014760/
Hea uudis on ka kõikidele Soccerneti kasutajatele, sest ainult teile on esimese kuu kõigest 25 eurot. Lisaks luban, et käesolev Soccerneti teema täiesti soiku ei jää ning vahetevahel jagame oma mõtteid ka siin. Ilmselt küll teisel kujul, aga huvitavat lugemist garanteerin sellegipoolest.
Lõpetuseks üks tip ka - kui kardad/eeldad, et mäng on kahtlane ning võib olla manipuleeritud, siis ära jäta ainult seetõttu bettimata, sest ideaalsed võimalused võivad olla panustada näiteks kahtlase võistkonna esimesele väravale (vutis) või esimese veerandaja võidule (kossus).
Leave a comment:
-
Ka eile hommikul oli Coolbetis hea koef - TLÜ/Kalevi koef Tartu vastu oli lausa 8.10, õhtul reaalsem juba u 3.60.
Leave a comment:
-
Olen nõus muidu. Igal juhul ausamad kui praegu.Algselt postitas ChelseaFC Vaata postitustCoolbetil kusjuures olid ainsana ausad koefid minu arvates. Aga maailmaturg ei luba kaua neid üleval hoida
Leave a comment:
-
Coolbetil kusjuures olid ainsana ausad koefid minu arvates. Aga maailmaturg ei luba kaua neid üleval hoida
Leave a comment:
-
Kui keegi tahab surewinnerit mängida, siis Coolbeti koefitsiendid Valga-Pärnu mängule hetkel võimaldavad seda.
EDIT! Nevermind, nad panid kinni selle.
Leave a comment:
-
Betsafe analüütik võttis vähe optimistlikult selle mänguga.Algselt postitas -RoMaRiO- Vaata postitustTäna oli päris huvitav näha, kuidas kaks kohalikku bookiet, kes kasutavad oma tradereid (Coolbet ja Betsafe) tulid Tartu - Pärnu mängus välja nii erinevate korviliinidega 143,5 ja 152,5. Tegemist ikka erakordselt suure erinevusega analüüsis. Ma ise hindaks, et täpseim liin võiks sinna vahepeale olla 147-148.
mängust rääkides, siis absoluutselt ei üllatuks kui Pärnu selle täna ära võtaks.
Leave a comment:
-
jah, oli võimalik koguni +13,5 võtta, aga ka see on veel kohe kindlasti hea jah.Algselt postitas Rando#6 Vaata postitustCoolbet pakub ka Pärnu +10.5 koefiga 1.9, mis senist hooaja algust jälgides peaks päris hea panus olema.
Leave a comment:
-
Coolbet pakub ka Pärnu +10.5 koefiga 1.9, mis senist hooaja algust jälgides peaks päris hea panus olema.
Leave a comment:
-
Täna oli päris huvitav näha, kuidas kaks kohalikku bookiet, kes kasutavad oma tradereid (Coolbet ja Betsafe) tulid Tartu - Pärnu mängus välja nii erinevate korviliinidega 143,5 ja 152,5. Tegemist ikka erakordselt suure erinevusega analüüsis. Ma ise hindaks, et täpseim liin võiks sinna vahepeale olla 147-148.
mängust rääkides, siis absoluutselt ei üllatuks kui Pärnu selle täna ära võtaks.
Leave a comment:
-
Sellega mänguga sai igas mõttes täiega puusse pandud nii analüüsi kui ka kodutöö osas. Eks ongi kahte sorti panuseid (kui ei tee seda ainult meelelahutuslikel eesmärkidel), mis kaotavad. Ühed, mis iseenesest ei olnud halvad panused ja teised, millest on tulevikku silmas pidades õppida. Tänane kuulub kindlasti sellesse katefooriasse. TLÜ Kalev oli täna aga väga tubli ning kaugel polnud ka suurüllatus. Leedu piimameistrite under tuli ka kindlalt äraAlgselt postitas telekavaataja Vaata postitustValmiera on kaitses ikka väga pehme.
Leave a comment:
-
Eilsed Eesti koondise mängud (U17 vutis ja käsipall) tuletasid meelde põhitõdesid Eesti spordile panustades rahvusvahelisel tasemel - alati vastu.
aga täna ma arvan, et Pieno Zvaigzdes viskab alla 92 punkti TLÜ Kalevi vastu, TTÜ viskab alla 77 punkti Valmiera vastu ning kaotab vähemalt mõne punktiga.
Leave a comment:
-
Ma vaatasin tänast Ogret ja siis vaatasin Ogre võitis 85:80 Vefi... Siis ma vaatasin enda panust Ogrele ja siis ma jõudsin järeldusele, et ma ei tea ikka kossust mitte midagi (iroonia). Mul samamoodi panus läks vett vedama, aga veel rohkem on kahju mul enda ajast... kulutada 1h sellisele antikorvpallile, mida enam kunagi tagasi ei saa.Algselt postitas -RoMaRiO- Vaata postitust2st 1
Ikka väga huvitavalt algas Balti liiga täna. Rapla - Pärnu äärmiselt atraktiivne mäng, kus Pärnu seekord mängu ära ei väristanud ning teenitult avati Balti liigas võiduarve, aga Tartu - Ogre, siis pehmeltöeldes nii halva kvaliteediga mängu tänavu ei ole isegi TTÜ ega TLÜ Kalevi esituses näinud. Täiesti mõistetamatu, kuidas Ogre Läti liigas sellise mänguplaaniga ning füüsilise konditsiooniga on 5st 5 võitnud. Tartu oleks tänase esitusega enamus võistkondadele ka koduliigas kaotanud, aga nende õnneks oli vastane veel kohutavam. Ja noh, kui oled ise +5,5 peal ning 6 punktilises kaotusseisus ei suuda Ogre 20 sekundiga viga teha, siis on meeleolukas lõpplahendus.
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: