Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Romario mõtted Eesti spordist

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• j6u1uv4n4
    replied
    Hea töö!

Leave a comment:

• Drogba
    replied
    Tänud Valga mõtte eest. Tuligi korralik 10 punkti vahet piirilinna kasuks. Lisaks toitis ka türklaste võit Tartu üle.

Leave a comment:

• -RoMaRiO-
    replied
    Paide U21 ei kaota täna saab juba liini kätte, aga ka dnb ja võit on väärtusega.

Leave a comment:

• Drogba
    replied
    Küll just Valga meeskonna mängudel on koefidel alati huvitavad liikumised. Võtsin kella ühe ajal Romario soovitustele tuginedes Valga win-i betsafes 2,65-ga, kuid nüüd on juba Valga win erinevates kontorites langenud isegi kuni 1,47-ni. Vastaste satsis Jekapilsis muuseas ka Jürka Aleksejevs, kes mõned aastad Valgas mängind, kui ka Kandbergs, kes eelmisel hooajal piirilinlasi esindas. Lisaks peaksid veel enam vähem mängumehed olema Stelmahers ja Magone, kuid üldiselt peaks olema ikkagi Valgale täitsa jõukohane vastane.

Leave a comment:

• -RoMaRiO-
    replied
    Algselt postitas Nasfal Vaata postitust
    I fucking love you ( no homo) aitäh sulle reaalselt
    Hehe, tore kuulda, et korda läheb ja jälgitakse. Kuna ma seda ühiskondlikel alustel teen, siis tänusõnad ongi suurim väärtus.

Eesti U21 mängul küll silma peal ei hoidnud, aga tulemus on igatahes vastavuses mõttekäiguga.

Tänane Eesti - Bosnia, siis ilmselt ei ole pikka aega ühegi kaotatud panuse üle tagantjärgi nii rahulolev olnud. Jäin mänguga küll miinusesse, aga need olid head väärtuspanused, mida tõestas ka mängupilt. Viiki vääris (rumal väljend) Eesti küll, ideaalse stsenaariumi korral oli ka võidetav mäng. Tegelikult oleks saanud ka viisaka profitiga välja osta (Eesti võidu koef langes 5 peale), aga läksin maxvalue peale.

Ma hetkel pikalt ei viitsi kirjutada miks ja kuidas, aga minu homsed valikud on:

Buyukcekmece -2,5 vs Tartu
    Valga +4,5 vs Jekabpils
    Jekabpils - Valga over 146,5

Leave a comment:

• Nasfal
    replied
    Algselt postitas -RoMaRiO- Vaata postitust
    Homme on Põhja-Iiri ja Eesti U21 väravates ka mu arust väärtust. Kuigi esimene omavaheline oli üpris kinnine (lõppseis 2:1 p-iirlastele), siis selle vanuse Eesti noortekoondise tugevus on ründefaasis, samas kui kaitsjad on isegi Eesti tasemel koondise kohta nõrgapoolsed. Lisaks võrreldes viimase noortekoondise perioodiga on meeskonnas tagasi ka Sappinen ja Miller. Lisaks on võimelised teravust looma ka Liivak, Sinjavski, Roosnupp ja Riiberg, miks mitte ka Järva, ehk selles satsis on mehi, kes on võimelised olukordi tekitama. Samas kui kaitseliin koosneb Paide tasemel kaitsjatest (enamus ongi sealt).

ehk siis Eesti over 0,5 @2,15 või BTTS @2,5.
    I fucking love you ( no homo) aitäh sulle reaalselt

Leave a comment:

• -RoMaRiO-
    replied
    Algselt postitas Nasfal Vaata postitust
    Mis tänasest Cramo-Pärnust arvad? Häid tipe?
    Sõltub sellest, kas ja kellele Cramo puhkust annab, aga ilmselt ise skipin selle mängu.

Leave a comment:

• Nasfal
    replied
    Mis tänasest Cramo-Pärnust arvad? Häid tipe?

Leave a comment:

• -RoMaRiO-
    replied
    Homme on Põhja-Iiri ja Eesti U21 väravates ka mu arust väärtust. Kuigi esimene omavaheline oli üpris kinnine (lõppseis 2:1 p-iirlastele), siis selle vanuse Eesti noortekoondise tugevus on ründefaasis, samas kui kaitsjad on isegi Eesti tasemel koondise kohta nõrgapoolsed. Lisaks võrreldes viimase noortekoondise perioodiga on meeskonnas tagasi ka Sappinen ja Miller. Lisaks on võimelised teravust looma ka Liivak, Sinjavski, Roosnupp ja Riiberg, miks mitte ka Järva, ehk selles satsis on mehi, kes on võimelised olukordi tekitama. Samas kui kaitseliin koosneb Paide tasemel kaitsjatest (enamus ongi sealt).

ehk siis Eesti over 0,5 @2,15 või BTTS @2,5.

Leave a comment:

• -RoMaRiO-
    replied
    Algselt postitas telekavaataja Vaata postitust
    Väga huvitavad viimase hetke liikumised, väga huvitavatelt inimestelt...

Mis ma tahan öelda, et Kas Kalev on rõvedalt üle haibitud või tasub neist see hooaeg eemale hoida või mõlemat korraga...
    Ütleme nii, et ma midagi kahtlast äraandmise seisukohalt ei tahaks uskuda, aga fakt on see, et Kalev mängis täna alla igasuguse taseme (või ehk ongi see nende tase ja sats ongi täiesti ülehaibitud). Liikumine kihlveoturul sellega koosmõjus tekitab muidugi küsimusi.

Isiklikult sai täna kaks suurt viga tehtud. Kerge pluss, aga see oli täna suure profitiga mäng.

Leave a comment:

• telekavaataja
    replied
    Oleks tegemist eelmise aasta Valgaga, siis oleks 100% fixed.
    Väga huvitavad viimase hetke liikumised, väga huvitavatelt inimestelt...

Mis ma tahan öelda, et Kas Kalev on rõvedalt üle haibitud või tasub neist see hooaeg eemale hoida või mõlemat korraga...

Leave a comment:

• Nasfal
    replied
    Oleks tegemist eelmise aasta Valgaga, siis oleks 100% fixed. Ise ei suutnud rohkem oodata ja tegin TLÜ +11 vastu, kuigi ilmselt oleks pidanud koosseisud ära ootama, sest midagi kahtlast siin on. Ühelt poolt +11 ja teiselt poolt +3,5 ei kõla muidugi üldse halvasti. Ruumi ohtralt.
    Tänks sulle, tabasin ka Rapla confi ennem seda meeletut langust ja poolajaga tundub, et asi on kotis. TTÜ mäng keskendub ikka natukene liigapalju ainult Bambale.

Leave a comment:

• -RoMaRiO-
    replied
    Algselt postitas rahvaspordipäev Vaata postitust
    Kalevi koef hüppas nüüd kahtlasel kombel veerandtunniga 5.6ni
    Oleks tegemist eelmise aasta Valgaga, siis oleks 100% fixed. Ise ei suutnud rohkem oodata ja tegin TLÜ +11 vastu, kuigi ilmselt oleks pidanud koosseisud ära ootama, sest midagi kahtlast siin on. Ühelt poolt +11 ja teiselt poolt +3,5 ei kõla muidugi üldse halvasti. Ruumi ohtralt.

Leave a comment:

• rahvaspordipäev
    replied
    Kalevi koef hüppas nüüd kahtlasel kombel veerandtunniga 5.6ni

Leave a comment:

• -RoMaRiO-
    replied
    Ma arvan, et Rapla võiks umbes 60-40 favoriit olla jah.

Leave a comment:

Working...
X