Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Romario mõtted Eesti spordist

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• ChelseaFC
    replied
    Tahtsin ka just tulla kirjutama. Otsustasin enne aga betid ära teha ja juba need koefid ka langevad. Levadia peaks aga küll piisavalt tugev olema, et see Flora U21/19 sats alistada.

Leave a comment:

• -RoMaRiO-
    replied
    paneme siia vutti ka üle pika aja. Levadia U21 võidab täna @3,5 või võtab vähemalt viigi @1,9

Leave a comment:

• telekavaataja
    replied
    Pole küll päris sport, aga Eestiga seotud küll:

Mul pole ühtegi alust arvata, et aktiivsus, tuleb madalam, kui 53,5%.

Veel üks artikkel SIIN. See on kõigest Tallinn muidugi.

Leave a comment:

• Delfino
    replied
    Ikka päris kuldne, kui need härrad Eesti spordist arvamust avaldavad!

Leave a comment:

• ChelseaFC
    replied
    See tundub tõesti hea. 8ne edu on ees ka, nii et ei pea iga hinna eest purustama. Pigem kui juhtub olema turvaline u. 10ne edu viimase veerandi alguses, siis antakse noorematele või pingi tagumistele ka võimalus palli põrgatada

Leave a comment:

• -RoMaRiO-
    replied
    Täna tahaks makedoonlaste +10,5 teha Kalevi vastu. Võõrsil võitis Cramo lõpuks 8-ga, aga tegelt tuli see ikka väga raskelt tänu suurepärasele visketabavusele viimasel veerandajal.

Leave a comment:

• -RoMaRiO-
    replied
    Algselt postitas QRkood Vaata postitust
    Maardu andis alistusvõidu juba.
    Kokkuvõttes parem uudis kui see, et Maardu oleks vähemuses mängule läinud.

kui keegi täna vähemalt Volta +3 liini või parema saab, siis see on üpris kindlalt hea.

Leave a comment:

• QRkood
    replied
    Algselt postitas -RoMaRiO- Vaata postitust
    Ausaltöeldes ei näe Kaljut küll homme 5+ väravaga võitma. Viljandi - Maardu mänguga iseenesest nõus, aga siin tuleb arvestada, et mäng on nädalasees kell 17 teisel pool Eestit ja sealt võib koosseisu mõttes igasuguseid üllatusi oodata.
    Maardu andis alistusvõidu juba.

Leave a comment:

• -RoMaRiO-
    replied
    Algselt postitas karl54 Vaata postitust
    Kalju -5 PaideIII vastu on väga hea, hetkel 2.34. Viljandi ja Maardu United alla 7,5 värava on 2,05, Viljandil kohe Paidega tähtis mäng ja ma ei usu, et ise nüüd endale karikas palju lastakse lüüa. Mingi 5-0 6-0 tunduks sellinne max.
    Ausaltöeldes ei näe Kaljut küll homme 5+ väravaga võitma. Viljandi - Maardu mänguga iseenesest nõus, aga siin tuleb arvestada, et mäng on nädalasees kell 17 teisel pool Eestit ja sealt võib koosseisu mõttes igasuguseid üllatusi oodata.

Leave a comment:

• karl54
    replied
    Kalju -5 PaideIII vastu on väga hea, hetkel 2.34. Viljandi ja Maardu United alla 7,5 värava on 2,05, Viljandil kohe Paidega tähtis mäng ja ma ei usu, et ise nüüd endale karikas palju lastakse lüüa. Mingi 5-0 6-0 tunduks sellinne max.

Leave a comment:

• ChelseaFC
    replied
    See liikumine on kahtlane. Jätan pigem vahele. Ise mängin Prishtina't kuna Minsk on värbamisega väga jänni jäänud, aga see koef on hetkel juba nii madalale langenud. Ma jõudsin 2.07ga võtta.

Leave a comment:

• -RoMaRiO-
    replied
    Algselt postitas -RoMaRiO- Vaata postitust
    Ma arvan ka, et Cramo on täna hea bet.
    Eeldasin kirjutades, et Cramo on jätkuvalt 1,9 kandis. See liikumine on tõepoolest huvitav.

Leave a comment:

• Delfino
    replied
    Koef on kukkunud kiirelt 1,6 peale. Miks?

Leave a comment:

• -RoMaRiO-
    replied
    Ma arvan ka, et Cramo on täna hea bet.

Leave a comment:

• ChelseaFC
    replied
    Karpos pole tegelt halb sats. Eriti kodus tunduvad nad hirmkovad ja seda naitab ka nende rekord ABA liigas eelmine aasta. See aasta on samuti alustatud teravalt ning soprusmangudes on voidetud koik kohtumised ning seda viisakate Kosovo ja Bulgaaria satside vastu. Hetkel muidugi Karpose kasvab nii et, ei tea, kas mingi info on kaduma lainud, aga ma tahaks koledat proovida kodumeeskonna voitu

Leave a comment:

Working...
X