njah, tüüpiline, et 1 meeskond rikub combo ära
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Betsafe
Collapse
X
-
Algselt postitas Jürvi-Hool Vaata postituston keegi kunagi "comboga" võitnud ka? pakun, et mitte.May the Violet flag flutter in the wind on all fields of challenge and valour, a vivid hope is our solace, we have eleven athletes and one heart. Go, Fiorentina, we want you to be the queen of all teams, go, Fiorentina, fight with bravery and prowess everywhere! In any hour of dismay and victory, remember you're the history of football!
Kommentaar
-
Algselt postitas marrrtin Vaata postitustEi ole.
Piisavalt vana.forever fooling, free and using, sliding down the slide that breaks a will
Kommentaar
-
Algselt postitas Jürvi-Hool Vaata postitustPaljuga "plussis" oled siis? Valeta kui vaja.May the Violet flag flutter in the wind on all fields of challenge and valour, a vivid hope is our solace, we have eleven athletes and one heart. Go, Fiorentina, we want you to be the queen of all teams, go, Fiorentina, fight with bravery and prowess everywhere! In any hour of dismay and victory, remember you're the history of football!
Kommentaar
-
Algselt postitas Jürvi-Hool Vaata postitustOkei. Lihtsalt "in the business" tuntakse kombosid "sucker beti" nime all.May the Violet flag flutter in the wind on all fields of challenge and valour, a vivid hope is our solace, we have eleven athletes and one heart. Go, Fiorentina, we want you to be the queen of all teams, go, Fiorentina, fight with bravery and prowess everywhere! In any hour of dismay and victory, remember you're the history of football!
Kommentaar
-
Algselt postitas Maarek Vaata postitustJu siis inimsele, kel panustamine pole eriline hobi, "sucker bet" kõlbab. Ei ole kordagi isegi viitsinud mõelda sellele, miks peaks mind kottima "in the business" inimeste arvamus
Kommentaar
-
Mõisted oleme selgeks saanud. Nüüd võiksid asjapulgad ka lähemalt rääkida oma võitudest-kaotustest. Huvitav oleks teada, kuidas keegi mängib ja mis moodi raha on võitnud-kaotanud.
Ise pole eriline panustaja. Väga harva teen mõned raundid. Viimane suurem võit oli eelmise hooaja keskel, kui panin kolm mängu kombosse: Kalju võit Warriori üle, TVMK II võit Levadia II üle ja kolmandat mängu ei mäleta. Panustasin 700, tagasi sain 3500.-
Kaotanud eriti pole, samas tiksub konto kergelt plussis. Mingit tõsist õnnestumist pole olnud.
Naljakaim võit oli eelmise hooaja viimase mängu panustamine Prantsuse liigas, kui ma täpselt ei mäleta, mis meeskond. Ühesõnaga väljalangemine oli kindel ja mängis esimese kolme hulka kuuluva satsiga ning konf. oli 11. Mõtlesin, et viskan 25 krooni. Joppas.
Kommentaar
-
Mina mängin kusjuures niimoodi, et enamjaolt panen kümnekaid ja kombosse. Kaotused minimaalsed, võidud ka. Aga iseenesest olen plussis. Seda tänu alkoholi ajel tehtud julgetele panustele. No ok, Soccernet vs. Levadia oli banker, mille ma händiga rahumeeli sisse panin (esialgu oli ju 1,8 koef vist ja 7,5 händi).
Aga muidu on saanud selliseid toredaid panuseid teha, kus paned mängija-panusel, et ei saa kollast kaarti, kui mees pole isegi mängule üles antud. Panin niisama, et noh kaotada ei saa, vaatab mis juhtub. 3000-st tuli 3900.
Siis ükskord sai 2000 pandud Atleticole, kes mängis Kopenhaageni vastu. Koef oli 2,3. Panin selle täispeaga ja sain paugupealt kaineks, kui mäng hakkas.
Selliseid tuhandeseid olen veel pannud ja kordagi pole nendega kaotanud. Samas närvid lähevad nii läbi, et enam pole julgenud panna. Vist viimati sai kolmekohaline summa pandud detsembri lõpus.
Kommentaar
-
Algselt postitas Darren Vaata postitustHuvitav, et kui kõik muudkui väidetavalt võidavad, siis kuidas kihlveokontorid veel tegutseda suudavad?
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar