Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Soovitus/ettepanek foorumi osas
Collapse
X
-
Noh, spets muusika/videoteemad, gifiteema ja Barca teema ongi mu meelest ainsad, kus see probleemiks on ja kui kuhugi sellisesse regulaarselt asja on, siis vast kannatab ära. Muul juhul annab neid ju vältida ja mujal ette tulev occasional gif või vidjo seda elu nüüd nii rängalt ka ei aeglusta ju?
-
Selle viimasega ma küll päris nõus pole, nimelt on tegemist arutu ressursikasutusega - arvutivõrk pole kummist, piirid tulevad ette.Algselt postitas Andres. Vaata postitustGIF-ide spoileri alla peitmisest võiks ehk kasu olla, kuid see nõuaks juba suurema hulga foorumikasutajate vastutulelikkust. Samas vähegi tänapäevased (mitte vanemad kui 8-10 aastat) arvutid ei tohiks ju nende lingitud YT-videode ja gifide pärast streikida. Kui siis vaid teemades, mis on neid algusest lõpuni täis. Ehk on aeg arvuti pahnast vabastada?
Leave a comment:
-
GIF-ide spoileri alla peitmisest võiks ehk kasu olla, kuid see nõuaks juba suurema hulga foorumikasutajate vastutulelikkust. Samas vähegi tänapäevased (mitte vanemad kui 8-10 aastat) arvutid ei tohiks ju nende lingitud YT-videode ja gifide pärast streikida. Kui siis vaid teemades, mis on neid algusest lõpuni täis. Ehk on aeg arvuti pahnast vabastada?
Leave a comment:
-
Inglise jalka teemadesse neid mängude aegu ikka paraku pannakse.Algselt postitas elx Vaata postitustÕnneks on gif-idel oma teema ja sealt teab eemale hoida. Mujal neid eriti palju ei kohta, või ei külasta ma vastavaid teemasid.
Leave a comment:
-
Õnneks on gif-idel oma teema ja sealt teab eemale hoida. Mujal neid eriti palju ei kohta, või ei külasta ma vastavaid teemasid.
Leave a comment:
-
Juutuub pole hull, see ei hakka reeglina ise tööle. Mina ei talu neid pagana giffe.
Leave a comment:
-
üritasin just ignoorlisti tekitada, aga avastasin, et see ainult peidab lauseid, ehk täiesti kasutu.
kunagi juba kurtsin, aga ikka uuesti. et need juutuubi videod otse foorumis on, mulle ei meeldi teps mitte, sest see tõmbab mul arvuti kinni(mõnda teemat ei hakka puutumagi igaksjuhuks).
kas seda kuidagi muuta ei saaks?
Leave a comment:
-
Siis pead ka sina järjekorda võtma sest mina olin enda soundcloudi ja portaali appiga enne sind järjekorras.
Leave a comment:
-
Hoidke oma hobuseid! Kuhu teil nüüd kiire hakkas? Enne ikka lahendame minu probleemi ära ja siis hakkame liitma igasuguseid muid vidinaid. Ärge türgige järjekorras ette, ebaviisakus ei ole seksikas!
Leave a comment:
-
+1 , lisaks võiks saada tweete ka panna tweetidena, oleks ülipro.Algselt postitas Katk Vaata postitustOn plaanis ka kuidagi 'Vine' Foorumiga ühendada, et ei peaks selle linke toppima vaid saaks otse postituses seda näha?
Leave a comment:
-
On plaanis ka kuidagi 'Vine' Foorumiga ühendada, et ei peaks selle linke toppima vaid saaks otse postituses seda näha?
Leave a comment:
-
Nõus. Palun kogu reklaam suunata teemadesse, kuhu count postitab. Normaalne inimene sinna nkn ei satu.
Leave a comment:
-
Teeks ettepaneku oma kasutajanimega sisenemisel reklaamid jäädavalt kaotada. Küsite miks? Aga otseloomulikult sellepärast et kasutaja "count" on soccerneti üks enim klikke koguv kasutaja - võiks isegi öelda omaette brand.
Toon näite. Suvaline jalgpalli foorum suvalisel hetkel., alateemal on hetkel vaatamisi 20 kandis. Kui mina olen teinud sinna uue postituse, mida näidatakse ka viimase postina, siis selles antud teemas vaatajate (ehk siis klikkide arv) tõuseb u. 25% võrra. Ja nii iganädalaselt postitades toodan teile korraliku arvu klikkerdajaid ja reklaami vaatajaid juurde. See on päris tuntav kogus klikke ja see on üldjuhul minimaalne tõus mis minu nimi-brand endaga kaasa toob(pigem jääb see sinna 50-75% juurde).
Ma ei hakka küsima, et soccernet mulle igakuiselt selle kasuliku teenuse eest raha maksaks, aga vähemalt need tüütud reklaamid võiksite küll ära koristada!
(Tõestuse saamiseks vaadake selle teema klikke ennem minu tehtud postitust ja peale minu tehtud postitust, tõenäoliselt saate tunduvat suurema prtsendi kui 25, aga ma olen tagasihoidlik ja sõbralik!)
Kõike paremat ja tuult tiibadesse!
count
Leave a comment:
-
Soundcloudi linkimine võiks võimalik olla
ning
Kaugele asi arenenud on?Algselt postitas wiiner Vaata postitustFoorumi jaoks on mobiilile sobiv skinn olemas. Portaali mobiiliväljundiga tegeleme tuleval aastal.
Leave a comment:
-
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: