Algselt postitas daywalker
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Soovitus/ettepanek foorumi osas
Collapse
X
-
Ma ei usu, et keegi keelab off-topicus uusi mõistlikke teemasid teha, mis avardaksid foorumikasutaja intellektuaalset mõttemaailma. Aga läbu jaoks ju läbu ongi.
-
Guest repliedDaywalker, ei arva ma midagi. Lihtsalt oma lehe promomiseks on teisi vahendeid, miskipärast ei näe ma soccerneti ega teise meedia tasuta reklaame kusagil - kui inimene tahab reklaami ja läbi selle tõsta lugejaskonna arvu siis ole valmis oma projektidesse natukene investeerima....
Mingit kadedust ka pole..... Lihtsalt minu soov oleks selline, et reeglid oleksid kõigi jaoks samad. Oletame et mingi meedia on reklaamivaba ja tahab tähelepanu oma tõesti huvitavale materjalile tõmmata - pole probleemi - loen isklikult ja avaldan autorile kiitust, mitte nii et tuleb kusagilt selline point et sponsored link jne jne jne..... Kui teed tasuta siis tee tasuta, kui tahad mingit pappi teenida siis ole valmis reklaami eest maksma....
Aga muidu see on kõigest mu subjektiivne seisukoht, rohkem ma sel teemal sõna ei võta
Leave a comment:
-
Wironia, mis sa arvad, et Rumori teenib su näruse kliki pealt mingit rämedat pappi, et sul nii kahju on, et keegi viitsib vaeva näha ja ise toota uut ja muidu mitte ilmuvat ajakirjanduslikku materjali?
Ja õhtulehe koha pealt võiks ideaalmaailmas asjad ehk minna nii, et kui mingi suurem pomo vaatab, et vutikirjutised toovad normaalselt klikke, siis äkki saadab ta tihedamini oma sporditoimkonna töötajaid pikemaid lugusid tegema. win-win jalkasõbrale või ei ole?
Eks ta selline eestlasele omane kadeduse asi vist ole. Mulle endale näiteks ei meeldi rallimees Kruuda. Ega midagi temast ei tea jne aga lihtsalt kusagil kuklas ajab närvi, et mingi rikkuri poisike saab ringi pasandada oma issi ostetud ägeda ralliautoga ja kui sassi sõidab, tellitakse kohe uus asemele.
Kui teemast rääkida, siis miks offtopic nii surnud kohaks on muutunud? Keegi uusi teemasid vist avada ei julge peale läbu osakonna avamist. Julgeks öelda, et selle eraldamisega pigem lasti foorumile kuul jalga.
Leave a comment:
-
Guest repliedNagu seda tahavad EE, PM, ÕL jne.......Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustParem on, kui me kõik siin maksaksime jne.
Leave a comment:
-
Parem on, kui me kõik siin maksaksime jne.Algselt postitas Wironia Vaata postitustparem on see kui tahtliku promomise eest raha makstakse - siis on parem. Soccernet pole klikiabi ega päästearmee
Leave a comment:
-
Guest repliedparem on see kui tahtliku promomise eest raha makstakse - siis on parem. Soccernet pole klikiabi ega päästearmeeAlgselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustPraegune variant on kahest halvast parem. Ehk eiratav. Muidu normaalse foorumlase vahepealsed reklaamipursked on tükk maad fullretardim.
Leave a comment:
-
Praegune variant on kahest halvast parem. Ehk eiratav. Muidu normaalse foorumlase vahepealsed reklaamipursked on tükk maad fullretardim.Algselt postitas Wironia Vaata postitustPalju etem on reklaami/promo eest maksmine eurovaluutas...... Mine proovi end tasuta promoda selles samas ÕL's - eto noh tehke tasuta reklaam vms - saadetakse metsa jne jne, sest reklaam on peamine tuluallikas... miks soccerneti foorumis peavad teised reeglid olema...... ka soccernetlased tahavad süüa-juua jne....
Leave a comment:
-
Guest repliedPalju etem on reklaami/promo eest maksmine eurovaluutas...... Mine proovi end tasuta promoda selles samas ÕL's - eto noh tehke tasuta reklaam vms - saadetakse metsa jne jne, sest reklaam on peamine tuluallikas... miks soccerneti foorumis peavad teised reeglid olema...... ka soccernetlased tahavad süüa-juua jne....
Leave a comment:
-
Oh teid maailmaparandajaid. Palju etem on Õhtulehe toimkonna konto, kui mingi tõsise arutleja konto alt linkide postitamine. Ehk praegusel hetkel ma tean, et kui postitab Rumori või Õhtulehe tüübid, siis ma lihtsalt eiran neid. Varasem variant, kus muidu üks parimaid postitajaid Martin enda nime alt postitas, oli palju häirivam, kuna siis läksin mitmel korral tema postitust lugema, aga seal oli jälle mingi pooldebiilne "vaata, mida ott arvab"-keiss.
Leave a comment:
-
Guest repliedMinu arvates nii Rumori kui ka Õhtulehe tegevused siin foorumis ei ole muu kui oma teoste promomine..... Kui Rumori tahab arutelust osa võtta siis kõigepealt peab oma signatuuri muutma ning oma teema ka ära lõpetada.
Väga mugav ju promoda end tasuta - kui ta hakkab taas hüsteeriliselt väitma, et ta teeb tasuta ja raha ei saa - siis mis teda siis optibet sponsib ning ta reklaamib optibeti?
Ühesõnaga v.o. mu ettepanek on liiga radikaalne ja mulle siis hakatakse helistama otse sealt Asula uulitsa majast sõimates et mina olen värjdas ja isehakanud tsensor nagu juba see oligi juhtunud
Seega - kui foorumikasutaja tahab reklaamiga ennast või oma mõnusat promoda pöördugu siis soccernet.ee reklaamiosakonna!
Leave a comment:
-
Seoses viimase Õhtulehe jalkatoimkonna postitusega Premium liiga teemasse. Kas ei oleks aeg selle kasutaja tegevust veidi piirata? Rumori sai oma teema ning võtab ka aina aktiivsemalt arutelust osa - peaks kõigile sobima. Samas õhtuleht on minevikus postitanud artikleid, mis on täiesti laest võetud ja sisaldavad isegi valesid fakte. Las Järvela teeb omale nimelise konto, võtku arutelust osa ning postitagu siis aeg-ajalt oma artikleid. Praegu käib ju konkreetselt klikkide kogumine. Veidi liialdades võib väita, et sellise moega on varsti kõik Eesti suuremad uudisteportaalid oma "jalkatoimkondadega" siin postitamas. Ometi me ei näe näiteks Vincenti või meesmuistet siia Postimehe või sport.err jalgpalliteemalisi artikleid linkimas.
Leave a comment:
-
Lükkan omakorda seda Vine'i embeddimise asja ettepoole jälle. Sama mis zelee viimase lausega.
Leave a comment:
-
Jätkuvalt taon soundcloudi rauda. Öelge siis vähemalt ära et ei saa/ei viitsi/pole võimalik.
Leave a comment:
-
Sa vaatad liiga väikest pilti. Ma pean silmas, et andmeedastusmahud kasvavad tohutu kiirusega, infrastrultuur ei jõua järele.
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: