Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Soovitus/ettepanek foorumi osas
Collapse
X
-
jah, liiga vähe mälu arvutil on ka väga tõenäoline häda. Mis sajandist MCN arvuti on? -
mul oli sama jama, kui see Premier League'i bändi mitu korda täiendati. muidu tõmbavad yt teemad arvuti kortsu. (arvatavasti on raal liiga pask)
olgu, kuidas on, Milan jääb multimedia bossthreadiks.Leave a comment:
-
-
Mina pole ka antud probleemi kohanud, ei poolda mcnamara ettepanekut.Leave a comment:
-
Hetkel kasutaja vincent isiklikus lemmikteemas. On varem juhtunud ka teistes. Ühendus peaks olema täiesti tavapärane, mitte liiga aeglane ega ka ülikiire.Leave a comment:
-
-
Puht huvi pärast - millises Inglismaa teemas see juhtub, mida seismapanemise all mõista ja milline ühendus on?Leave a comment:
-
Vigased gif-id häirivad, pannes seisma lehekülje või netiühenduse üldse. Võiksid olla lubatud ainult vastavas teemas, mitte aga näiteks Inglise alamfoorumis.Leave a comment:
-
Võiks olla mingi peida postitus nupp, mis jätabki postituse peidetuks, et ma ei peaks seda lõusta korduvalt vahtima. Tra, autobänn selle kasutamise eest.Leave a comment:
-
-
Kaks eri asja. Seda skini sa kasutad mobiili brauseris. APP on aga brauserist eraldiseisev rakendus (mobiili installitav programm), mis on spetsiaalselt mõeldud foorumi külastamiseks.Leave a comment:
-
Mida sa täpselt silmas pead? Lightweight Mobile skin on täitsa olemas. Aga vbla ma olen ajast maast ja ei saa asjale pihta.Leave a comment:
-
Kas nutitelefoni app-i tegemisele pole mõeldud? Oleks kahe käega poolt.Leave a comment:
-
Skiniks on mul Green Island, aga shoutboxi pole. Sisselogimata oli sama skiniga shoutbox nähtav.Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: